DIY patchwork vol 2

20120604-085209.jpg

Mere pachtwork, mere glæde…

I vores cirkus blir, blir vi bare mere glade, jo mere patchwork, vi har og især på puder.
Denne pude er lavet efter samme princip på forrige pude, blot lidt mindre trekanter, også lavet efter en pude på 40 x 40 cm.

Håber du har lyst til at kaste dig ud i herlighederne ved patchwork, eller blot guffe lidt grafisk indtryk i dig.

Den super dygtige Lisa Grue og hendes mand, har i det sidste nye BoligLiv, en DIY til et overskueligt patchwork projekt – og når hun DIY’er patchwork! Så er det monster cool!

Er igang med at udtænke en ny fusionskage og bloggens første konkurrence, så håber I glæder jer.

Ha en rigtig dejlig dag fra monsterscircus.

20120604-085230.jpg

12 Kommentarer
 1. Den pude er så lækker! Jeg tror dog hellere at jeg må alliere mig med min svigermor, der er håndarbejdslærer/indehaver af en symaskine, hvis det skal lykkes mig at lave én der er lige så fin. Glæder mig til konkurrence! 🙂

  • Tusind taaaaark! Uha dejligt med sådan en svigermor, af den profession også endda i besiddelse af en symaskine! Det kan du sagtens, når jeg kan, kan du også, men det er nemmest at starte med firkanter, hvis du ikke har lavet patchwork før 🙂 Ej, det gør jeg skam også, ha en dejlig dag!

   • Tog den egentlig lang tid at lave? Også en god dag til dig! 🙂

    • Nej, det gør det egentligt ikke. Det som tager længst tild er nok at klippe alle stofstykkerne, men med en rotary skærer, synes jeg det går hurtigt. men når din svigermor nu er håndarbejdslærer, vil hun kunne lave den hurtigere end mig. Så inden du har fået vasket hendes vinduer og bagt en kage til hende som tak, så er hun færdig 😉 men du kan også blot lave 4 firkanter, alt 8 trekanter ialt, så er det både nemmere og hurtigere.

     • Haha, ja det ville hun sikkert synes er en fin byttehandel. Tak for vejledning, det lyder som et overskueligt projekt 🙂

     • Ja ikke. 🙂 Det var så lidt, ja du kan sagtens lige skrue sådan en sammen 🙂

 2. this looks really nice, love the colors!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email