DIY your own wall art

20120615-080637.jpg

Vi har været vældig klodsede på det sidste

Her er en sjov DIY, og jer som har børn skal måske slet ikke på materialeshopping.

Du skal bruge følgende:

20120614-000227.jpg
Plus en væg, som du vil dekorere.

På alle træklodserne skal der sættes en strimmel dobbeltklæbende tape, og jeg har faktisk erfareret at der er forskel på hvor godt dobbeltklæbende tape fæstner. Så hvis du ikke vil vækkes hvert tiende minut om natten,fordi at det hagler ned med klodser, bør du lige teste, hvor godt det klæber.

Også er det ellers bare at gå igang!

20120615-075556.jpg
Jeg havde købt en tønde med 100 klodser og troede, at det var nok, men men men. Det kan godt være, at min circushjerne er nem at underholde, men jeg synes simpelthen at det er så sjovt.
Næsten terapiagtigt, at sidde der og sætte de fine klodser på væggen.

20120615-075704.jpg
Da min klodser var brugt op, synes jeg tilfældigvis at silhouetten minder om Norge, hvad siger du?
Nå men synes Norge er et smukt land, men overvejer faktisk lidt om, hele væggen skal dækkes af klodserne, eller det egentligt er nok.

20120615-075817.jpg
Men tror nu nok, at jeg “klodser vognen op” og køber et par tønder mere.

Håber I er friske på at være klodsede, ha en super dejlig dag.

20120615-075935.jpg

15 Kommentarer
 1. i love this idea! wonderful! thank you!

  • Hi Vivian! Thank you so much, I’m still considering if the bricks should be painted White, to get a “lighter space”. And thank you for your visit! Have a wonderful weekend.

 2. Sjov ide 🙂
  Og TAK for den fine pakke, det var altså sødt af dig 🙂

 3. Bliver nødt til lige at kommentere på dig layout. Er så vild med, at det er simpelt, pænt og rent. Ingen store og voldsomme billeder, og pæne farver. er fan!

  • Hej Rikke! Tusind tusind tak for de smukke ord, fik da lige varmen i kinderne, her i sommerkulden! Du gav lige min weekend et ekstra boost, det er jeg glad for at høre. Kan du have en dejlig aften og en vidunderlig weekend!

 4. Wow for en lekker blogg, wordpress ser jeg! Likte den veldig godt, så rene linjer og flotte detaljer.

  Takk for hyggelig kommentar som gjorde at jeg fant deg:)
  Ha en fin kveld!

  • Hei Tina! Takk så mye for de fine ordene, det var veldig hyggelig av dere å besøke bloggen min! Jeg kan bare si det rett vei! Jeg er glad for å følge deg og din vakre univers.
   Flott helg til deg!

 5. This looks so great!

 6. What a great idea!!! Thanks for sharing on our “Strut Your Stuff Saturday”. Hope you come back next week. -The Sisters

  • Hi Sisters! Thank you very much! And thank you for letting us strut our stuff! It’s very kind of you, to let us share. Have a wondeful and joyful week!

 7. Fed ide 🙂 Det kan være, at det skal være det næste projekt herhjemme? 🙂 Det ville også være fedt at male en eller flere af klodserne?

  • Hejsa! Tusind tak skal du ha! Det var en god idé og det var super sjovt at lave. Du har fuldstændigt ret, super dejlig respons og tusind tak fordi du kom forbi!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email