Let there be light

20120617-103515.jpg
Lidt lys inspiration fra vores hjem

Vores dejlig svenske træhus skal friskes op, og vi er derfor ved at male facaden. Det blir super flot, men det er et enormt arbejde at male 200 kvm træhus.

Eames hynden er derfor på standby her i weekenden, og imens får I lige nogle kig indenfor på nogle af vores smukke lamper.

Det øverste foto viser vores skønne Nicolette Brunklaus Shady Tree White Lamp, denne pendant har vi to af, en i krea værelset og en på gæsteværelset.

20120617-103659.jpg
Det var et naturligt valg med disse lamper, som er meget simple men også elegant. Jeg elsker det fine print af træer og skov, som giver et varmt og omfavnede lys, når lampen er tændt. Også er det lækkert med den udvendige hvide skærm, så man skal jo hen under lampen, for at den hemmelige skov bliver afsløret.

20120617-103843.jpg
Ja også elsker vi jo at få en bid af naturen indenfor i vores træhus.

Denne lampe er den skæggeste, vi har i huset – Jeeves & Wooster, Wooster Top Hat Pendant Light – Black/ silver, de har også lavet en bowler hat, Jeeves.
De britiske lamper er lavet over de ikoniske britiske hatte og opkaldt efter den britiske komedie serie af samme navn, som kørte i 90’erne, så dog ikke serien dengang, men har den heldigvis på dvd, elsker 30’ernes charmerende tid.

20120617-103959.jpg
Den hænger i påklædningsværelset, hvilket jo er meget passende. Synes I ikke den er sjov? Vi kan i hvert fald godt li, at det ikke blir for højtideligt. Helt speciel er den om aftenen med det oplyste sølv, som skaber den magiske stemning, som vi godt kan li!

20120617-104055.jpg
Ikke flere lamper for nu, I får kig til flere senere, men nu skal der males.
Håber I får en smuk og dejlig søndag derude!

20120617-104229.jpg

11 Kommentarer
 1. I love that hat-lamp!

  xoxo Sootjeelina

 2. Although I can’t read the most part of your posts, I like your blog very much because of the special photos (I really like the old style of these pictures).
  Ah and for me (because I speak German) your language sounds soooo cute!!!!! 🙂

  • Hey Diana! vielen Dank für die schönen Worte! Ihre Antwort zu meinen Tag so viel besser! Ich muss versuchen, die Übersetzung besser, und sehen, ob ich die deutsche Übersetzung bekommen können. ich danke Ihnen, weil Sie über kam, und noch einmal vielen Dank für die süßen Worte! Sie müssen über einen wunderbaren schönen Tag!

 3. Skønne lamper, kan godt forstå at du glad for dem 🙂

  • Hej Gitte! Tusind tak, ja og der også godt gang i dem, med al det gråvejr, ih altså. Vi skal have noget sommer. Ha en fin dag og tak for besøget.

 4. Jättefina lampor!! Gillar!!
  Ha en fin Måndag!!

  //Mia

  • Hej Mia! Tack, ja vi också njuta av åsynen av dem varje dag. Också mycket bra måndag och en underbar vecka för dig!

 5. Hei! Jeg satt og så på dine fine lamper i ditt hjem, og så kom jeg til å tenke på den norske designeren Cathrine Kullberg som lager noen fantastiske lamper i finér. De heter Norwegian Forest, og finnes i flere utgaver. Har du sett disse? Jeg legger ved en link i tilfelle du vil se på lampene.
  Klem,
  Anette Willemine

  http://www.purnorsk.no/index.php?page=shop.product_details&category_id=102&flypage=flypage.tpl&product_id=97&option=com_virtuemart&Itemid=3

  • Hej Anette.
   Men du har helt rett Anette! Cathrine Kullberg er en stor designer, og jeg elsker hennes design. Min favoritt lampe er faktisk vår store pendel, Norwegian Forest 🙂 Der flott med noe naturlig inne. Jeg legger bildet på stylizimo 🙂 Ha en fin dag og takk for nydelig hilsen!
   Klem 🙂

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email