Grøn frustration

20120630-092429.jpg

Dette smukke monster vokser og vokser

Det er jo første år med vores køkkenhave, så er jo grøn og uerfaren i økodyrkningens tegn, men jeg har lært meget allerede.

Fx. forspirede jeg 25 squash planter i vindueskarmen, da tidspunktet for udplantning kom, blev de sat ud, 20 cm høje.

Men suk, ak og ve, selvfølgelig skal jeg have fornuften med og selvom datoen siger ét, kan frosten altså stadigt indtræffe. Henslagtede af frosten måtte de lade livet.

20120630-100002.jpg

Den grønne frustration er dog vendt til glæde! Det første billede viser vores artiskokplante, wow er det ikke vildt, 110 cm høj og billede nr. 2 viser, hvor stor artiskokken er nu 5 dage efter.

Ej lidt i vildrede om vi skal, kappe den af, og hvornår, eller om vi blot skal nyde synet af artiskokblomsten, når den har tænkt sig at blomstre. For selve blomsten er da en af de smukkeste grøntsagsblomster, som jeg kan forestille mig. Hvad ville du gøre? Håber der er én derude som ved, hvornår grøntsager skal adskilles fra moderplanten 🙂

Har I selv artiskokplanter, som bærer de skønne grøntsager har den ustoppelige og kreative Tina været på spil med en DIY, som så fint viser partering og tilberedning af de små skønne monstre.

20120630-100955.jpg

En lille ny artiskok på vej.

Succesen med grøntsagerne fortsætter og neon stativet som jeg lavede, fungerer top fint! Og ærterne pibler frem.

20120630-101503.jpg

Er næsten flov over den frustration jeg havde over rabarberne, som ikke rigtigt gav i starten. 3 planter og har nu 3 styks 2 liters fryseposer i fryseren, og der er stadig masser at tage af på planterne endnu De allerførste Jordbærrabarber, brugte jeg som ledsager til verdens nemmeste is her.

Idag skal der males hus udvendigt.

Håber I får en vanvittig vidunderlig weekend derude, også kan I glæde jer til senere, at se en lille DIY, som mine veninder og jeg selv skal forsødes med.

5 Kommentarer
  1. Så vacker kronärtskocka och rabarber skulle jag gärna ta 🙂

    • oh tack för din söta hälsning! ja det är bra när grönsakerna växer framgångsrikt, ha en underbar dag!

  2. Fin blogg 🙂

  3. Wow, hvor er den artiskok flot-men jeg har ingen forstand på sådan en fætter?!! God arbejdslyst og jagt i dag:)

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email