DIY stardust note book

20120701-214220.jpg
Jeg har jo en svaghed for stjerner.

Der er noget magisk, noget tryllebindende, noget hemmeligt og noget helt fantastisk over dem!

Derfor skulle min lille hemmelige notes bog have et nyt omslag.

Egentligt er den ikke hemmelig, jeg har den altid med mig – Kender I ikke det, at man ser noget fedt, eller får en brandgo idé, også tænker man, ah det skal jeg lige huske.

Nå men det kan jeg ikke, altså huske synderligt godt, derfor er det rart at have min lille inspirationsbog med mig, så jeg hurtigt lige kan skrive en note eller kruseduller.

Det er en simpel DIY, så du behøver ikke mange til andet end følgende:
En notesbog
Et stykke karton, en rest læder
Filt
Nål og tråd el. en sy maskine.

20120701-121257.jpg

Tegn en stjerne på karton, klip denne ud og tegn den derefter af på læderet. Klip herefter stjernen ud. Læg notesbogen på filten og læg ca. 10 cm til i i hver side. Filten skal nemlig bukkes om for- og bagsiden. Husk sømrum, klip ca. 1 cm fra kanten hele vejen rundt på notesbogen.

Lad filten være foldet rundt om for- og bagsiden, og sæt læderstjernen på forsiden enten med en nål eller en lille klat lim.

Fold nu filten helt ud og sy hele vejen rundt i kanten på stjenen, det vil se lækkert ud med en neon tråd.

20120701-122142.jpg

Når du har gjort dette, skal syes der hele vejen rundt i kanten, og det skulle gerne ligne billedet ovenover.

Så er der bare tilbage af putte din notesbog ind i omslaget.

20120630-011325.jpg

Der er kun syet en stjerne på, alligevel synes jeg kombinationen af filt og læder, gør bogen helt magisk og det virker som om, den er omgivet af stjernestøv!

20120701-214404.jpg

Håber du synes din lille inspirationsbog skal forkæles med lidt lækkert filt og læder 🙂

17 Kommentarer
 1. Det ser stjernegodt ud;)

 2. Super fin – jeg er vild med filt og at den er syet med “udvendige” sting.

  • Hej Michelle! Tusind tak! Jeps det er jeg også og udvendige sting er bare et hit, pånær på kroppen 😉 ha en smuk dag!

 3. Den er da bare blevet super-fed! Og jojo, jeg kender godt det med at have notesbogen med alle steder!
  Jeg har længe gået og tænkt på at lave et omslag.
  Men jeg tror jeg skal vove mig ud i noget tekstildug el. lign, så den kan klare en byge :).
  Kh maj

  • Hej Maj! Tusind tak for det! Ja de er jo bare super hyggelige – jamen det var en brand god ide, du kan jo også laminere nogle billeder også sy en omslag af dem, hvis det skal være vandtæt. Tak for besøget og ha en super dejlig dag!

 4. ej hvor fedt! tror da nok lige jeg også skal lave et omslag til nogen af mine notesbøger 🙂

  • Hej Marolle! Tusind tak da, ja man får bar endnu mere lyst til at kramme sin notesbog!!! Tak for din søde kommentar og for dit besøg 🙂

 5. det var da en skæg lille tutorial. Har godt nok ikke nogen lille bog med mig til idéer som mange bloggere har. Bruger primært min smartphone hvor jeg har installeret note og tegneprogrammer på 🙂 men det kunne være at jeg skulle lave en ny mobil taske i stedet. Uanset hvad så tak for inspirationen, håber du har haft en god weekend!

  • Hej Sine! Det er skam heller ikke nødvendigt, jeg kan bare godt li at have noget håndgribeligt, når der er en eller anden inspiration, som bare banker mig fast i fortovet 🙂 det var skam så lidt, glad for du kiggede forbi. Super idé!!! Joe tak den var skøn, og håber du nød din fødselsdag og ny, din ferie 🙂

 6. Formidable !!! den er stjernefin…
  Skøn blog du har – den vil jeg gerne følge med på…en skøn aften til dig 😉

  • Åh tusind tak for de søde ord og din kommentar! du er hjertens velkommen, det vil være en ære 🙂 følger også din kreative verden. Har allerede haft stjernestunder hos dig, dine hæklerier er fantastiske!!! Og er helt vildt forelsket i din luftballon! Også en dejlig og fin aften afsted til dig

 7. Hvor er den bare fin og blød! Stjernebog til stjernestunder.

  Tusind tak for din give-away-gave – super betænksomt af dig.

  KH
  tina

  • Hej Tina! Tusind tak! Ja har også næsten aet den i stykker! Det er nemlig det den er til 🙂 Det var da så forfærdeligt lidt. Har været nede og gi postkassen et ordentligt smæk, så nu er der lidt forslag til sommerbeskæftigelse på vej. Tak fordi du kom forbi og ha en smuk aften forhåbentligt i selskab med dine smukke puder 🙂

 8. Aj hvor er den bare fin…og hvor skønt at det kan laves så enkelt og det samtidig er raffineret:-) Kan godt forstå du næsten har aet den i stykker:-) Fine materialekontraster

  • Hej Karina! Hvor er du bare sød, har helt lyst til at ae din søde kommentar eller dig i stykker;-) jeps, er os vildt glad for den og tror, at der er et par veninder som blir glade. Tak for din søde kommentar og dit visit!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email