En veninde kom på besøg

20120703-220921.jpg

Hverdagen skal fejres!

Især når en kær veninde kommer på visit.

Min veninde som er højgravid, lå vejen forbi igår –
Hun havde lækre sager med, som jeg skulle hjælpe med. En ammepude samt en madras til en kravlegård skal syes, så må vi se, om jeg kan klare donten 🙂

20120703-221619.jpg

For at gøre det hele lidt hyggeligere, havde jeg hængt pom poms op i loftet, alle lavet af ubleget bagepapir, du kan se her hvordan.

For lang tid siden fik jeg hæklet en masse små flakoner eller mellemstykker sådan nogle som min mor brugte mellem tallerknerne for, at de ikke blev ridsede, når de stod stablet.

Både store og små, hvide og blå, disse har jeg hæftet sammen med nogle få hurtige sting, så de nu sidder sammen som en løber.

20120703-222616.jpg

Har du lyst til at lave en løber som denne, og har du ingen flakoner, vil et smut i genbrugsbutikkerne helst sikkert give gevinst.

Selvfølgelig skulle vi både have frokost og et lille sødt indslag, men det får I lige en anden dag.

20120703-223557.jpg

Ha en dejlig og skøn dag derude!

9 Kommentarer
 1. Sikke et fint bord er vild med din hjemmelavede dug sammen med mormor stellet og mega mussel kopperne! Rigtig hyggeligt med alle de små detaljer 🙂

  • Hej Kristina! Ej tusind tak du! Ja som du kan se, har jeg jo en lille trang til blå på bordet 🙂 tak for din kommentar, nu vil jeg danse hen over bordet i glæde over din kommentar! Håber du får en super god dag!

 2. Wauw, hvor ser det flot ud, og de pom pom’er er da super skønne. Jeg bruger også min farmors gamle mellemstykker, de er så fine og har været brugt til mange forskellige formål-det ser rigtig fint ud, som du har lagt dem på bordet, og skønt køkken I har!

  • Hej Vibeke! Åh tusind tusind tak. Ja elsker pom poms de, gør bare alting lidt sjovere 🙂 Ja hvis man har arvet nogle, skal de passes godt på, de er jo charmerende og ja, kan bruges til uendeligt mange ting. Tak for din søde kommentar og fordi du gjorde min lidt bedre!!!

 3. Det ser godt ud – bordet, om jeg kasserede eller gemte alle mellemlægsservietterne fra mine forældres hus kan jeg ikke huske – jeg må kigge efter – for det ser fint ud på bordet på den måde. God dag !

  • Hej Gitte. Tusind tak. Ej ja, så må du lige en tur i gemmerne. Tak fordi du kunne li idéen og håber du får en skøn ferie og vældig fin solskinsdag!

 4. Fantastiske ideer.
  Elsker at gøre hverdagen til en fest!
  Tak for diy 🙂

  • Tusind tak sødeste Maj!
   Ja, den skal da fejres, kan også se, at I er gode til det hjemme hos jer – der er i hvert godt gang i dine guldklumpe shots, de er ikke til at stå for 🙂

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email