The Game Is On!

20120706-234234.jpg
BOB nu i pimped version.

Jeg har altid været vild fan af spil. Har du et spil, og jeg er din ven for livet. Sidste år til jul ønskede jeg mig et BOB spil, og det fik jeg –
Og jeg elskede det fra første minut og foreslog hver gang, at vi skulle i byen, at det prægtige spil skulle proppes bag i bilen, bare for hyggens skyld:-)

Havde selvfølgelig haft er godt øje til Nicolai W. Hansens version, meeeen jeg mener det står til 5 tusind BOBS, men du får så også et halvt kalmar sommerhus med i prisen, for der er brugt gode råvarer 😉

Nå men fik den ordinære udgave, og da tænkte jeg, at det kaldte på en lille DIY.
Har du lyst til at pimpe dit BOB spil, er alt du skal bruge, sprayfarver, og karton til afdækning af linier samt cirkler.

Here we go!

20120708-003041.jpg

Understellet blev spraymalet med sort. Rammen på selve spille pladen blev malet med kobber, samt de røde linier, cirklerne og hullerne

20120708-002938.jpg

Da kobber farven var tør, blev linierne, cirklerne og rammen dækket til. Og den sorte spray blev taget i brug og hele understellet og spille pladen fik en omgang.

20120708-004421.jpg

15 af brikker og den yderste del af køerne samt alle skruer og bolte fik kobberfarve.

20120708-004047.jpg

BOB nu i pimpet version

Tørre, tørre, tørre og sådan, BOB i ny udgave!

20120708-003356.jpg

Er vældig tilfreds og er helt vild med kombinationen af det sorte og kobber farven! Det ser altså indbydende ud!

20120708-003212.jpg

Normanns BOB er slået på målstregen, ikke på designsiden, men i hvertfald på lækkerhederkontoen – og uanset hvad, vores BOB er bare endnu sjovere nu, vi har checket!

20120708-003905.jpg

Håber I får en fantastisk søndag, og har du lyst til se mere kobber DIY, så se her.

11 Kommentarer
 1. Hold da op hvor er det blevet flot! Når jeg engang får overskud til det vil jeg også male vores 🙂

  • Hej Kristina! Tusind tak, jeg er simpelthen også så glad for det! Ej det lyder da bare dejligt, det glæder jeg mig helt vildt til at se. God bedring og endnu engang tillykke med din væg!!!

 2. Smukt 🙂

  • Hej Maria! Åh tak det er også blevet flittigt brugt og nu skal det da helt sikkert alle steder med hen 🙂 tak for besøget!

 3. Wauw for en luksusversion!

  • Hej Michelle! Jeps og det blev endda sjovere at spille 🙂 håber du får en fantastisk dag og tak for besøget.

 4. Hvor er du sej, det er blevet vildt flot! Jeg elsker også spil, synes det er SÅ hyggeligt:)

  • Hej Vibeke! Ih tusind tak skal du ha! Ja, det er altså, også det er faktisk lige meget hvilket spil det er, og uanset om det er sommer eller vinter, der er jo spil til begge dele. Ha en skøn dag 🙂

 5. Hvor er det fedt!

  Så sent som i går kom jeg i tanke om bob-spil og tænkte, at det kunne være super sjov at have selv, til når jeg har gæster. Og da især i pimpet udgave.

  Meget inspirerende!

  KH
  tina

  • Hej Tina! Jamen jeg kan kun sige BOB BOB. Vores er godt nok blevet brugt flittigt, også når vi fik gæster, så det vil du ikke fortryde. Ja du skal da lavet dit eget, uha glæder mig allerede til at se resultatet!!! Det er vildt sjovt, for der er jo uendeligt mange farvekombinationer. Tusind tak søde Tina og tak fordi du kiggede forbi.

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email