Mens vi venter på solen…

20120713-144207.jpg

Dennne lille fyr skal hjælpe…

Den nyeste udgave af BOLIG MAGASINET, som indeholdt denne lille fyr, kan måske være behjælpelig med at få solen frem.

Det er de to unge mænd, Mads Hagedorn-Olsen og Anders Morell Hagen, som tilsammen danner duoen hagedornhagen, som har lavet det fine kunsttryk – og uha hvor de kan kan det der med at svinge linsen på en beundringsværdig og underfundig måde.

Der er 2 forskellige tryk at vælge imellem, så du er simplethen så heldig at du har hele 2 valgmuligheder, skønt 🙂

20120713-143949.jpg

Jeg triller med trækugler og varmer op til at give sættekassen én ordentlig en på sinkadusen.

Og har snart en svingende og svævende DIY til jeres garderobe.

Håber I får en super start på weekenden og måske ligefrem ferie!

10 Kommentarer
 1. Elsker magasiner, og kunne sikkert have været rig i dag, hvis jeg havde undgået at købe så mange…hehe.
  Flot tryk…måske jeg lige falder over det blad – hvem ved ;-D
  God weekend..knus

  • Hej Gitte. Ja puha kender det altså for godt. Har også brugt tricket med at stable og sætte lange læderemme om, så de bruges som skamler. Ja jeg skulle heller ikke have haft det, men så jo den fine ladybug. Skal da lige ind og kigge hos dig og se om, du fandt ud af om det var fugl eller fisk du havde besøg af den anden dag 😉 Håber også du får en rigtig skøn og dejlig weekend, kæmpe knuser.

 2. er også helt vild med dem! var så heldig at der i mit blad var et af hver 😉

  • Hej Marie! Jeg tænkte også på dig, da jeg så den, og ville have skrevet til dig, men så kom jeg fra det! Ej, hvor heldig kan man være, så er du jo dobbelt så heldig, super skønt.

 3. og det er selvfølgelig mig, mariemariemarolle, de har kommenteret (den viser ikke min blog)

  • Jow Jow, den viser dit blognavn, og jeg ryger også lige direktet over til dig, når jeg trykker på dig 🙂 tusind tak fordi du kom forbi og håber I får en rigtig dejlig weekend!

 4. Jeg var også så heldig at få begge tryk, jeg så på deres www at der var en masse der ikke havde fået – så måske skulle vi kun ha’ modttaget et, sådan plejer det også at være. God dag 🙂

  • Hej Gitte! Du har også været heldig, jamen altså! Ej hvor skønt, jamen selvom jeg kun fik en, mens jeg stod og viftede med det lille print i luften, kom solen frem, så var også heldig alligevel 🙂 jeg har kun prøvet at få et print alle de andre gange, men skidt pyt har nok til væggene. Ih sommerfuglenet matcher da vist din nye sofa!!! Ha en skøn weekend!

 5. Underbar bild. Gillar massor! Önskar dig en skön helg!

  • Hej Frida. ja det är super bra. tack för ditt besök och kommentera! och det är helt enkelt en super sval sommar tidningen du har publicerat den här månaden, har läst den om och om igen 🙂 älskar iPad tidningar 🙂 ha en härlig helg

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email