Rustik jul og kameratest

20121123-101547.jpg

Endnu en omgang inspiration til juledekorationerne.

Denne gang er der skruet ned for de lyse toner.
Jeg elsker jo træ og har puttet en masse julestads i et røget egetræsfad.

20121123-101514.jpg

Sølv spiller rigtig godt sammen med det mørke, som kontrast. Egentligt synes jeg ikke, at fadet ser for julet ud, men emmer lidt af jul den underspillede måde.

20121123-101730.jpg

Desuden har jeg tilføjet de lækre vintage spoler fra creativ company, som gør øjet lidt nysgerrigt.

Selvfølgelig kommer de også til at indgå i Julekalenderen. Her har jeg klippet en cd i stykker og limet på, ja undskyld Feng Shui Relax, jeg fandt simpelthen aldrig rytmen.
Men de kan jo dekoreres på utallige måder, så der er masser af måder at ændre deres udtryk på.

20121123-101941.jpg

Også har jeg været så heldig at få lov til at teste et Olympus PEN Mini. Jeg skal jo have købt mig et “rigtigt” kamera, så det er perfekt at kunne få muligheden for at afprøve, inden jeg køber, det er jo lidt af en investering.

Jeg slet ingen fotoørn, så glæder mig allerede til at udforske de nye muligheder. Billederne i dette indlæg er taget med PEN Mini, selvfølgelig pånær billedet af kameraet.
Jeg synes da at går meget godt til trods for, at jeg kun har haft det i brug i en time og er vant til et iPad kamera eller digital kamera, men mere om det en anden dag.

20121123-104547.jpg

Nu blir lyset snart tændt, for det er jo snart weekend, også blir der sat Michael Bublé på igen.

Håber I får en rigtig dejlig weekend med masser af hyggestunder og tid til musik i øregangen.

23 Kommentarer
 1. Du får vildt flotte billeder af det kamera 😉 Har noget nemmere ved at se hvad der foregår på dem må jeg tilstå. Dejligt når det er så lækre sager du viser frem.

  Kh

  • Hej Anne.
   Ej hvor er det dejligt at høre. Jeg synes allerede, at det er et super kamera, for jeg kan jo finde ud af at bruge det!
   Jamen du har fuldstændigt ret, og jeg har også været ked af at lade jer nøjes med halvdårlige billeder.
   Åh er rigtig glad for du kan li det, jeg røg også helt op i toppen af julebarometeret, da jeg stillede det an 🙂
   Tusind tak for din søde kommentar og ærlige mening. Ha en rigtig dejlig weekend.
   Kh Mette

 2. Hvor er det bare nogle dejlige inspirerende julekreationer, du har præsteret, jeg kan godt li, at de er holdt forholdsvis simple. Selv er jeg ikke helt kommet i julestemning endnu, men det kommer nok i løbet af næste uge.
  God weekend,
  Karen

  • Hej Karen.
   Åh tusind tak, du aner slet ikke, hvor meget dine ord varmer! Ja for mit eget vedkommende kan jeg rigtig godt li at bruge mange af de samme ting, så ser det lidt mere enkelt ud, fx. når der kun er brugt 3 forskellige ting. Åh kære Karen det skal du nok nå, der er jo masser af tid til at få julestemningen op i gear.
   Håber du får en rigtig dejlig weekend og tak fordi du tog dig tid til kommentaren!

 3. The pictures are good and I like your Christmas creations!

  • Hej, det var alltså jag, Katarina, som skrev här uppe 🙂 Det blev i misstag på engelska! Ha en fin helg, kram!

   • Hej Katarina.
    Ja det är vad som kan hända. Jag försökte också skriva på svenska på en norsk blogg. trevligt att du gillar mina förslag på juldekorationer. hoppas du får en riktigt trevlig helg och tack för att du tog dig tid att kommentera, kram 🙂

 4. De billeder er jo et boligmagasin værdigt! Og så er kameraet i sig selv jo en fryd for øjet (og det er vi jo nogen der også sætter pris på) It’s a keeper, I think! 😉 Og virkelig fine dekorationer. Jeg deler din glæde for træ – det er altså et labbert materiale 🙂 God weekend, Mette!

  • Hej Mette.
   Ej da, det er da alt for store ord kære Mette.
   Ja det er ret lækkert, når det tekniske gear også appellerer til kvinder og der er plads til at sætte en DIY læderrem i!
   Åh tusind tak, dejligt du kan li dem. Ja navnet er ikke det eneste vi har tilfælles, det er dejligt!
   En rigtig dejlig weekend til dig søde Mette, kram herfra!

 5. Endelig nogle billeder jeg rent faktisk kan se hehe. Det er egentlig ikke fordi jeg synes dine gamle billeder er utydelige i kvaliteten, men de er så lyse, som om der er en hinde af lys over billedet, så jeg simpelthen næsten ikke kan tyde dem 😉 De her billeder er gode, så det må være et fint kamera :p

  • Hej Maria.
   Jamen du har ganske ret! Jeg troede, at det var fordi jeg ikke brugte mine briller, men alt står så klart nu 🙂 Jeg er slet ingen ørn til fotografi, og de gamle billeder er overbelyste, jeg tror, at det er det man kalder det 🙂
   Ja jeg er også helt vild med billederne, en ny verden har åbnet sig for mig, skal helt sikkert have sparet sammen 🙂
   Tak for din ærlige mening og ha en smuk weekend!

 6. … lige min stil – så fedt 🙂 bort set fra at jeg nu nok havde beholdt feng shui cd’en 😉
  God weekend til dig.

  • Hej Gitte.
   Super dejligt, at jeg lige ramte din stil 🙂 Du har en skøn smag 😉 Åh ja det er da rigtigt, har læst på din blog, at du kan det der med at komme ned i tempo, pyyyh får helt dårlig samvittighed. Tror måske jeg har flere, så finder jeg flere, skal jeg nok skåne dem fra saksen også må jeg lige sende dem afsted til den rette ejerkvinde 🙂
   Ha en rigtig smuk dag og weekend!

 7. Smukt 🙂 Det klæder din blog og dine kreationer med så store smukke billeder. Jeg ønsker mig også et rigtigt kamera, det bliver jo en del nemmere at skyde flotte billeder og ende med et resultat man bliver 100% tilfreds med.

  • Hej Pia!
   Åh tusind tak for dine utroligt søde ord!
   Ja nu kan jeg pludselig vigtigheden i, at billederne er skarpe og klare – Især når det er sådan noget som vejledninger og resutater der skal skydes 🙂
   Ja det gir alligevel det sidste, og jeg kan godt sige dig, at du blir bidt af det. Så ligner vores ønskeseddel hinanden 🙂
   Håber du får en rigtig dejlig weekend og tusind tak for kommentaren!

 8. Hej Mette.

  Sikke flotte billeder. Dine billeder er normalt overbelyst og jeg har faktisk hidtil troet at det var en stil du bevidst havde valgt (det er der mange, særligt en del norske bloggere, der gør). Hvis det ikke er en stil du ønsker dig tror jeg dit kamera er indstillet forkert for også telefoner og ipads kan tage glimrende normalt belyste billeder. Du kan også prøve at efterbehandle dine billeder f.eks. i picmonkey. Der kan du let ændre på eksponeringen under “exposure”. Et godt kamera vil helt sikkert blive din bedste ven for når man er så god til at lave ting som du er så vil man jo også gerne formidle det på den måde som ønsker man sig. Det er både et spørgsmål om at formidle en stemning og om at folk helst skal kunne se hvad man gerne vil fortælle i vejledninger o.s.v. God fornøjelse med det.

  • Hej Marina.
   Tusind tak for det! Ja jeg vil også rigtig gerne have meget lyse billeder, og det koster jo på støj kontoen.
   Især nær jeg har taget billeder på afstand er det gået galt, og så er billederne blevet grumset.
   Billederne af adventskransen i beton blev faktisk rimelig og de er taget med kameraet efter, at jeg havde indstillet det der ISO rigtigt, så en del af skylden er også, at jeg ikke har indstillet kameraet rigtigt, så det har du ret i 🙂
   Ej tak for det tip, kender ikke picmonkey.
   Tak for de søde ord, jamen det er rigtigt, gode billeder skal der til, både til vejledningerne og resultatet.
   Dine billeder er jo altid så flotte.
   Jeg takker, fordi du gav dig tid til en konstruktiv og hjælpende kommentar. Det var virkeligt sødt af dig!
   Ha en rigtig dejlig weekend.
   Kh Mette

 9. Mycket fina bilder:)
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  • Hej Victoria.
   Tack så mycket! super trevligt att höra att du gillar dem. Tack för din kommentar och ha en riktigt trevlig dag. Kram!

 10. Sikke nogle flotte billeder – det virker da som et godt kamera 🙂

  Men æren for vinklerne, opsætningen og motiverne kan jo ikke tildeles kameraet, det er simpelthen så fint og inspirerende – som altid i dine indlæg. Jeg er en af dem der er helt vild med dine lettere overbelyste fotos (bevidst eller ej) da jeg syntes det giver en helt specielt stemning – og ikke mindst får dig til at skille dig ud fra mængden.

  Ha en skøn dag.

  • Hej Anita!
   Tusind tak for dine meget søde ord. Blir helt helt varm indeni. Jeg synes nu ikke, at jeg er specielt god til det, men det er sjovt at gøre et forsøg på, at få det til at se godt ud 🙂
   Altså kan slet ikke takke nok for din ros, men jeg er meget glad for, at du kan li stilen 🙂
   Håber du får en fantastisk dag, gjorde min og resten af ugen helt vild skøn, tak for det!

 11. what a great collection of pinecones-they are my favorite winter thing to decorate with b/c they work the whole season.

  • Hi thecapeonthecorner!
   Thank you so much! Yes you’re absolutely right! Pinecones are so beautiful and they are an amazing gift from the nature and can be used all time of the year. Thank you for your lovely comment and have a beautiful day!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email