DIY Julekalender – Brug pæren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som tidligere nævnt idag får I et lille ekstra indlæg, kreeret med brug af pæren.

Disse små gennemsigtige pærer er helt fantastiske, og der er SÅ mange måder at bruge dem på.

I samarbejde med creativ company får I hver dag fra d. 1-24 december idéer til julen, hvordan I kan gøre den lidt smukkere, sjovere og hyggeligere.

Er du til den grafiske jul, kan du passende putte en masse af de dejlige bogstav perler i træ ned i pæren. De fine pærer fra creativ company er af glas med gevind og metalfatning, også er de lige klar til at dekorere indvendigt, udvendigt eller måske begge dele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eller du kan som jeg har gjort her, putte selvlysende HAMA perler ned i, så når juletræskæden bliver slukker, lyser de små magiske pærer op.

Sæt et ståltråd igennem det lille hul i toppen af pæren, for at de kan hænges op.

Eller måske du er til lidt glitter og glam? Så kan du blande glimmer i decopagelak og duppe blandingen på pæren.

Blander du decopagelak og glimmer, hindrer du, at der er glimmer fest over hele huset.

glitter pærer

Materialer fra creativ company.

Ja også kan du selvfølgelig bruge dem til at lave mini eco systemer, som har været et hit i udlandet.

Håber du har en dejlig dag, vi ses i morgen, hvor der bliver lavet stjerner og lidt hygge til dine lys.

18 Kommentarer
 1. Sikke dog en fantastisk god ide, at bruge pærer som julekugler. Og alle tre varianter er jo vildt fine! Det må prøves 🙂 Tak for inspiration endnu engang, Mette!

  • Hej Mette.
   Det skal lige sige, at de købes “hule”, så har altså ikke været igang ,med at udhule en pære. Ja HAMA pærerne er altså sjove når de lyser 🙂 Åh det var skam så lidt, glæder mig til at se hvad du har gang i 🙂 tusind tak fordi du tog dig tid til kommentaren, ha en smuk aften!

 2. Så sjovt 🙂

  • Hej Kristina.
   Ja de er ret fine og anderledes, også er det dejligt man kan dekorere dem lige, som man har lyst til 🙂 ha en smuk aften!

 3. Det er genialt ! Sikke en god idé med selvlysende perler i, den idé vil jeg prøve at huske på.
  Jeg har i øvrigt brugt en af dine idéer her i vores nye hus. Har lavet jakke / frakke-ophængs løsning i vores entré med trebøjler hængt ned fra loftet. Meget lig den variant du lavede som en hængende stumtjener. Jeg skal have taget billede af det på et tidspunkt og vist det frem, selvfølgelig med linklove til dig 🙂

  / Maria.

  • Hej Maria.
   Tusind tusind tak! Ja det ser altså også bare så fint ud, når de lyser.
   Ej det er da ikke rigtigt, hvor er det skønt at høre! Altså, det glæder jeg mig godt nok til at se!!! Tusind tak for din søde kommentar og håber I nyder december 🙂 Ha en helt igennem fantastisk weekend og tusind tak fordi du gav dig tid til en kommentar 🙂

 4. Yndigt 🙂

 5. Hvor er de fine Mette! Jeg har faktisk også tænkt at jeg skulle nå at forvandle nogle gamle pære til julekugler. Stødte nemlig på det et sted på nettet, men med gamle pærer og dem har jeg en hel del af. Men de er vel nok smarte dem du har købt, super sød ide med Hama perlerne 🙂

  • Hej Pia.
   Tusind tak! Jamen det var en rigtig god idé 🙂 Ja det er rigtigt hyggeligt når perlerne lyser lidt op, og Picasso billedet lyser jo i samme farve:-) Ja jeg har også været inde og kigge på det, for da kunne man ikke købe “tomme” pærer herhjemme. Så én som skilte dem af med en tang, men pas på nallerne, pærer kan jo være lidt skrøbelige. Håber du får en dejlig weekend, blir garanteret spækket med kreativitet!

 6. Beautiful idea with the simple bulbs! My favorite is with the scrabble letters in the first photo 🙂

  • Hi Meeha.
   Thank you so much!!! Yes indeed I love the letter beads too, they are really cute and can be use for so many things 🙂 thank you so much for your comment and have beautiful day!

 7. oooo super cute!!!

 8. ADORABLE! Love these!!!!

  • Hi Shelby,
   Thank you so much, yes bulbs are so fun to craft with – lovely with this wonderful hello from you, thank you! Have a beautiful day:-)

 9. I love these! Where did you get those bulbs! Me want! 🙂

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email