DIY Julekalener – Gaveindpakning vol 2.

Gift wrapping

Nu skal I da lige have de sidste billeder af pakkerne.Små farveklatter af neon er bare altid skønt for øjet.

I samarbejde med creativ company får I hver dag fra d. 1-24 december idéer til julen, hvordan I kan gøre den lidt smukkere, sjovere og hyggeligere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På resten af pakkerne blev der tilføjet små polardyr, flere perler og lidt mere broderi på kork a la dem her.

Materialer fra creativ companyundtagen murersnor/minuature apotekerglas.

Masser af neon, polardyr, de dejligste hjerter i birketræ, krympeplast og ikke mindst glimmer.PicMonkey Collage (1)

Jeg har altså et særligt godt øje til de små krymplast hjerter og blomster, men glimmer går man heller aldrig galt i byen med .

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJa og sådan kom pakkerne altså til at se ud. Uhm træskiverne er altså også så dejlige, perfekte til dekorere og male.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOgså lige det sidste billede, inden jeg takker fordi I kom forbi idag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHav en rigtig dejlig lørdag og håber jeres weekend byder på tid til masser af hygge og dejligt samvær.

Vi ses i morgen, tak fordi I kom forbi!

11 Kommentarer
 1. Sikke fine pakker, det er altså meget hyggeligere at modtage og ikke mindst give, en flot pakke juleaften – det er altså ekstra hyggeligt, når der er gjort det mere ud af det (:

  – Anne

  • Hej Anne.
   Tusind tak for det. Ja det har du ganske ret i, det er så dejligt at forskønne pakkerne udenpå!
   Ja både hygge og pynt kan der jo bare ikke blive nok af her ved juletid! Tusind tak fordi du gav dig tid til en kommentar og ha en rigtig dejlig weekend!

 2. Fine pakker, så meget arbejde du lægger i det 🙂
  Og så liiiiige, hvordan i hulen fik du sat billeder ind i din post idag? Jeg kan ikke på nogen som helst måde overhovedte få den nye media loader til at virke. Jeg får fint billederne loadet ind i biblioteket, men de nægter at dukke op på min blog….

  • Hej Maria.
   Tusind tak, ja det er bare så skønt at kreere noget julesjov.
   Jamen mit indlæg til idag var lavet på forhånd, men jeg satte billeder ind i et andet indlæg. Altså jeg er ikke lige helt sikker på hvad du mener med ny uploader, min ser ud som den altid har gjort mener jeg. Altså der kommer et nyt vindue op, hvor man så kan trykke på upload, ikke? Har set at selve looket på WP er blevet lidt anderledes, men stadigt samme opsætning. Det tager jo lige et par sekunder før billederne popper up, har du prøvet at få dit indløg vist i autogem? håber det løser dig, det er virkeligt træls når det driller!

   • Nej det med billeder har ændret sig. Det skriver de også inde i support forum. Men det er simpelthen så mangelfuldt og fuld af bugs. Rigtig mange har brokket sig over det. Der kommer bare ingen svar på det desværre 🙁
    Det indlæg som er udgivet nu, altså mit, er faktisk en genetableret autogem udgave, og det viser så ingen billeder desværre. Der kommer heller ingen billeder ind i redigeringsvinduet. Altså, det dukker aldrig op i indlægget, hverken før eller efter udgivelse.

    • Ej, hvor er det træls, puha da! Nej det er faktisk lidt træls, at der ikke altid bliver svaret derinde. Jeg har stillet flere spørgsmål og hvis der er nogen som svarer henviser de til WP.org, og WP.org henviser til WP.com, selvom jeg skriver, at jeg er wp.com bruger. Håber det snart løser sig for dig 🙂

     • WP.org er hvis du har købt og betalt din WP…
      WP.com er hvis det er en gratis WP 🙂
      Det er åbenbart noget med at deres interface og kunnen i selve programmeringen ser anderledes ud fra gratis til betalt,
      Jeg har før fået hjælp derinde, men jeg kunne se igår at min meget elefant blev sprunget over, sammen med ret mange andre tråde om billedeproblemer. Det er sgu virkelig tarveligt synes jeg.

 3. Hvor har du en skøn blog. Tak for din kommentar på min 😉 Dine pakker er utrolig flotte! Fedt!

  • Hej Katja!
   Jamen tusind tak og i lige måde. Det var skam så lidt, jeg vidste set ikke du er fra Danmark! Tusind tak fordi du gav dig tid til en kommentar, håber I nyder december!

 4. Hold da op. Sikke fantastiske flotte gaver. Det er helt vildt. Jeg er specielt forelsket i gaven med muresnor og pingviner. Så flot!

  • Hej Marina.
   Tusind tak, hvor er du bare sød. Ja pingvinerne og murersnoren går rigtigt fint i spænd. Ja det er altså dejligt at pakke gaver ind, faktisk sjovere end at åbne dem 😉 tusind tak for dine altid dejlige kommentarer håber I nyder jeres smukke adventskrans!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email