DIY Julekalender – Spole til indpakning

Gave indpakning spole

En lækker indpakning er næsten altid det halve.

En dejlig spole som til og fra “kort”.

I samarbejde med creativ company får I hver dag fra d. 1-24 december idéer til julen, hvordan I kan gøre den lidt smukkere, sjovere og hyggeligere.

De små fine spoler er fantastiske, og du kan dekorere dem med maling, washi tape, you name it.

Du skal bruge følgende.

Spole

Papir til at skrive på samt en pen

Bånd/ snor

Limstift

Materialer fra creativ company.

Desuden en æske.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her har jeg malet spolen. Klip et stykke papir som passer i størrelsen til spolen, og skriv din hilsen.

Lim papirstykket på spolen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sæt snoren igennem spolen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bind spolen på din gave og vupti, så har du en lidt anderledes indpakning, og hvis du som her giver hjemmebag, kunne du jo passende skrive opskriften på, hvis du altså vil af med den!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en rigtig dejlig dag og husk at kramme dem omkring dig, ikke bare fordi det er december, men fordi nærhed gir så meget igen!

6 Kommentarer
 1. Det er altså en rigtig fin indpaknings ide. Spolen ser så godt ud. Modtageren kunne endda hænge den på sit juletræ som pynt bagefter.

  • Hej Katja.
   Tusind tak! Jamen det har du da helt ret i, en rigtig god idé tak for den 🙂 Og brunkageopskriften, de ser virkelig utroligt sprøde ud, sådan helt blondetynde og fine, mums. Tusind tak for din kommentar og ha en rigtig skøn dag!

 2. Vilken fin idé! Gillar den massor! Kram

  • tack! ja det är trevligt att ha både cookies och recept på en gång 🙂 tack för din kommentar söta Katarina. Ha en härlig dag, kram!

 3. Super fed indpakning… det er altså farligt at bo så tæt på CC med alle de gode ideer du poster 🙂 Kan godt li kombinationen af akryl, læder og træ….

  • Hej Anne-Mette
   Tusind tak! Ej hold da op, hvor er du heldig!!! Jeg ville ikke kunne bo i nærheden, det ville være alt for nemt, at bruge alt for mange penge 🙂 Ja det er altid sjovt med lidt materiale miks 🙂 tusind tak fordi du gav dig tid til en kommentar og ha en rigtig skøn dag!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email