DIY Julekalender – Teknisk julegaveidé

Tablet coverEller i hvert fald en idé til dit tekniske gear.

Kork og læder er lækkert på hver sin måde og sammen, er det bare en fantastisk kombination.

I samarbejde med creativ company får I hver dag fra d. 1-24 december idéer til julen, hvordan I kan gøre den lidt smukkere, sjovere og hyggeligere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvis du ikke selv har en tablet, kunne det jo være en gaveidé til en du kender, som måske har sådan en sag.

Den er rigtig nem at lave og tager under en time at lave, så selvfølgelig kan det nåes inden jul.

Du skal bruge følgende.

Kork

Læder

Lineal

Saks, eller en rulleskærer samt skæreunderlag.

Evt. en pen til at tegne målene med.

Materialer fra creativ company.

En symaskine

Samt decolak på spray. Detter hindrer, at korken fnuller i kanterne. Det er jo et kompositmateriale og kan flosse, hvis det skal bruges til et etui som dette.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg lavede mit etui 21 cm x 26,5 cm, så passer etuiet til iPad 2, etuiet er ikke for stort eller for lille, lige tilpas. Men mål for en sikkerhedskyld efter på din egen tablet.

Skær to stykker kork 21 cm x 26,5 cm og giv dem et meget tyndt lag med decopagelakken på begge sider. Det kan godt være, at korken buer lidt op, men så kan du bare ligge stykkerne i pres nu eller når etuiet er færdigsyet, så retter korken sig helt ud igen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skær et stykke læder 21 cm x 26,5 cm, samt et stykke som er skrå, dette bliver det yderste lag på etuiet og fungerer som lomme.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Læg det store stykke læder nederst med vrangsiden op, og læg et korkstykke ovenpå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Læg det sidste korkstykke ovenpå og dernæst “læderlommen” ovenpå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sy rundt langs hele kanten, på nær foroven, som jo er åbningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja også har du det dejligste etui til din egen tablet eller til gave.

Eller måske du har lyst til at lave et etui til din mobil i kork og læder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håber I får en rigtig dejlig dag, vi ses jo lidt senere.

24 Kommentarer
 1. Wauw!! Hvor er det flot lavet, ville ønske jeg havde en I-pad til sådan et flot cover… Måske jeg skulle lave en til ham den søde derhjemme 🙂
  Ha en skøn dag.

  • Hej Anita.
   Tusind tusind tak! Hvor er det dejligt du kan li det! Åh det tror jeg bestemt han vil bilve glad for 🙂 Tusind tak for dine dejlige kommentar og håber I nyder ugen og nissens dejlige gavmildhed 🙂 Ha en dejlig dag!

 2. Det må jeg lave til kæresten 😉

  • Hej Vibeke.
   Jamen altså som de mænd skal forkæles, skønt. tusind tak fordi du gav dig tid til en kommentar og håber I får en rigtig dejlig dag!

 3. What a beautiful pouch! The leather looks exquisite!

  • Hi Meeha.
   Thank you so much! Yes the leather are so lovely and suits the cork pretty well. Hope you’re enjoying your wonderful christmas home 🙂 Have a wonderful day!

 4. Du ruller bare den ene ide ud af ærmet efter den anden. Jeg er dybt imponeret! Det ser virkelig godt ud det etui.

  • Hej Katja.
   Åh tusind tak, hvor er du bare sød! Jamen kan kun sige i lige måde 🙂 Ja det blev faktisk et rigtigt godt resultat, jeg får næsten heller ikke brugt iPad, det er så hyggeligt, når den ligger deri 😉 Tak for din fantastisk søde kommentar, håber du får en rigtig dejlig dag!

 5. er ikke et øje tørt….. Wow – lige hvad jeg mangler til min galaxy! SÅ FLOT 🙂
  De

  • Altså Gitte, tusind tak. Jamen dejligt, sådan en Galaxy sag er jo lækker i sig selv, men etuiet ville bestemt klæde den:-) tak for dine søde ord. håber du får en super dejlig dag, knus!

 6. Super lækkert etui! 😀 Må helt sikkert laves til min ipad.

  • Tusind tak for det, ja jeg er faktisk også ret glad for det – Kombinationen er rigtig skøn. Ej super skønt at høre, du vil bestemt blive glad for det.
   Håber du nyder december og tusind tak for din kommentar, ha en dejlig aften 🙂

 7. Hvor er den fin! Du kan bare det der med kork og skind 🙂 Super fed ide!

  • Hej Pia.
   Tusind tak, super glad for at du kan li den! Ja kork og læder fungerer bare så godt sammen 🙂 Håber du har en dejlig dag og tak for kommentaren!

 8. G.E.N.I.A.L.T altså ! Jeg er SÅ benovet over alle dine idéer.

  Denne her idé er jo alle tiders. Jeg skal have lavet et etui til en tablet, og helst i morgen. Og jeg blev i hvert fald super inspireret selvom jeg hverken har det ene eller det andet materiale hjemme. Så må vi se hvad jeg finder på.

  Tak for din ‘genkendelses kommentar’ ved mig for noget tid siden. Jeg har slet ikke fået svaret på den, men jeg blev meget glad for den – det synes jeg du skal vide.

  KH Maria

  • Hej Maria.
   Jamen altså, tusind tusind tak for din søde kommentar! Hvis du kunne se mig nu, ville du se hvor mine rensdyrhorn roterer af glæde:-) Tusind tak, ja kork og læder fungerer super fint sammen – Ih, det lyder spændende! Jamen du kan jo også lave den i filt, tolag pr. side hvis det er der tynd filt, eller stof måske med noget vattering. Hvis du ikke har noget af det hjemme, kunne man jo måske lave en billedecollage evt. af reklamer og “quitle” cheteques på. Jeg er helt sikker på, at det bliver et fantastisk etui, du får lavet, det kan jo ikke blive andet:-)
   Det var skam så lidt, jeg blev sp glad, da jeg opdagede det var dig, for havde tænkt på hvor du var blevet af, havde åbenbart misset at det ikke kun var fysisk adresse du havde skiftet. Håber I får en fantastisk jul i jeres nye hus!
   Kh
   Mette

   • 🙂 Lige så snart jeg har fået lavet etuiet hinter jeg dig lige om det – du har givet mig SÅ mange idéer nu.
    Fik det ikke gjort det i dag. Det er til Andrea, og hun har være hjemme hele dagen og fjumset rundt om mig. Håber på mulighed for det i morgen.

    Hi hi, roterende rensdyrhorn !

    Glædelig jul til dig også.
    KH Maria.

 9. Øj – det skal jeg ha forsøgt mig med , min ipad mangler så meget så smukt et cover ! 😀

  • Hej Jeanette.
   Lyder skønt! Du vil helt sikkert også blive glad for det 🙂 tusind tak for din søde kommentar og håber du får en rigtig dejlig jul! God fornøjelse med projektet:-)

 10. Well done, this looks beautiful! thank you for sharing 🙂

  • Hi Helen.
   Thank you so much for your kind words! So happy to hear you like it – enjoy the holiday and a Merry Christmas to you 🙂 thank you for taking your time for a comment 🙂

 11. Thank you for linking up at last weeks Craft, Create & Inspire Linky party

  Your awesome project is featured this weekend

  Hope you will stop by and join us again !!

  Happy New Year

  Claire

  • Hi Claire.
   Thank you so much! You really know how to throw a wonderful party, thank you for that! Hope you’re going to have a wonderful new year; best wishes!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email