DIY Julekalender –

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så rundede vi d. 24 december!

Allerførst vil jeg gerne sige tak til creativ company som har gjort denne julekalender til en fest med deres fantastiske produkter – creativ company har  på deres webshop en masse idéer til, hvordan deres fine produkter kan bruges, så hvis I  ikke allerede har været forbi, kunne en stille stund i juleferien jo bruges der.

Dernæst velkommen til bloggens nye læsere, det er så fantastisk, at der er kommer flere til, som har lyst at følge med, tusind tak for det –  Stor tak til jer, som har fulgt Julekalenderen og følger bloggen generelt- Det har været absolut fantastisk, at I har haft lyst til at være med til at jule og kreere! Det sætter jeg virkelig stor pris på. I netop en måned som denne, som netop flyver afsted, er det så skønt, at I har lyst til kigge med på juleidéerne og endda haft tid til nogle rigtig dejlige kommentarer.

Jeg håber, I kunne bruge idéerne, eller blot til inspiration.

Nu håber jeg, at I får en absolut fantastisk Jul sammen med jeres familie og venner – Og får alt det bedste ud af denne højtid, som bare er vidunderlige på så mange punkter.

Rigtig Glædelig Jul samt de bedste ønsker for jer og jeres kære familie.

Bedste Hilsner

Mette

dec_12

Thank you to creativ company, it have been such a blast to create with wonderful products.

Welcome to new readers and thank you to all followers, you are making the blogging such a thrill.

Thank you for your lovely comments, they are all making my day!

Merry Christmas to you and your family and the best wishes for the holidays.

Best wishes

Mette 

18 Kommentarer
 1. glædelig jul og tak for en masse superfine idéer 🙂

  • Hej Gitte.
   Tusind tak og håber I havde en glædelig jul med alt hvad der tilhører – og håber du nyder dagene! Ha en smuk dag!

 2. Tusin tak for fed inspiration, håber du får en god jul!tak fordi du er så sej!

  • Hej Fanny.
   Jamen altså tusind tak for dine søde ord. Håber også du har haft en fantastisk jul og tusind tak fordi du har lyst til at læse med 🙂

 3. Det har været SÅ hyggeligt og inspirerende at følge med. Håber du får en rigtig hyggelig jul og jeg glæder mig meget til at kigge forbi i det nye år 😉

  • Hej Pia.
   Tusind tusind tak og kan kun sige i lige måde. Håber også du har nydt julen i fulde drag og stadigt nyder det sidste der er tilbage af året 🙂 I lige måde, det er så fine nogle ting du altid får lavet! Ha en dejlig dag!

 4. Din blog er utrolig inspirerende. Har fundet en masse gode tips her. Og nu er vi lige kommet “tilbage” efter 11 timer uden strøm lige i tide til lidt andesteg som måtte på grillen istedet for ovnen. Glædelig jul!!!

  • Hej Katja.
   Orv altså tusind tak! Et stort I LIGE MÅDE tilbage til dig. Jamen altså det var da næsten ved at blive for “spændende” at være uden strøm på det tidspunkt! And på grillen det er altså bare noget af det allerbedste, det smager så fantastisk. Håber I havde en vidunderlig jul og nyder dagene!

 5. Merry, Merry Christmas, dear Mette!

  • Hi Meeha Meeha.
   Thank you very much! Hope you’ve got a wondeful Christmas and holiday and are ready to entry a brand new year 🙂

 6. Kære Mette, tak for dejlig inspiration 🙂 Elsker at følge med her og er så glad for, at du også finder tid til, at slå et smut forbi Tungelunden i ny og næ og skrive en hilsen. Håber du nyder julen og kommer rigtig godt ind i det nye år der venter lige om hjørnet. Kh Karina

  • Kære Karina.
   Jamen tusind tak for dine meget søde ord! Jamen kan kun sige i lige måde. Elsker da at følge med hos Tungelunden, så skønt et både ærligt og herligt univers 🙂 håber I har nydt Julen og jeg håber det nye år har en masse godt i vente til jer! Kh Mette

 7. Happy holidays! It’s nice to see all your great DIY projects. 🙂

  • Hi Dila.
   Thank you very much! And the same to you, always wonderful inspirations and crafts, thank you for that 🙂 have a beautiful day!

 8. Hej Mette.

  Lettere forsinket kommer jeg herind og ønsker for dig et super fantastisk nytår, hvor jeg glæder mig til at se, hvilke spændende kreationer du finder på. Det har været yderst spændende og inspirerende at følge med i december, desværre blev tiden ikke til det hele, men noget er lagret, og jeg er sikker på, at ideerne bliver kaldt frem i andre sammenhænge.

  Kh.
  Karen

  • Hej Karen.
   Jeg synes ellers at jeg havde besvaret din kommentar, men kan se nu, at det havde jeg ikke. Håber også du er kommet godt ind i det nye år og har en masse dejligt i vente. Tusind tak, er rigtig glad for du kunne li nogen af idéerne! Nej december en sådan en travl måned, så ja man kan jo altid tage nogle idéer frem og bruge dem til noget andet 🙂 hvor er det skønt at du følger med, tusind tak for det! Glæder mig til at se mere af den smukke jakke du har gang i 🙂
   Ha en dejig dag!

 9. These are so beautiful! 🙂

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email