DIY jewelry stand

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En lile idé til dine smykker.

Tablet holderen var ikke det eneste der blev kreeret, da der blev leget med plexi.

Så her får I et lille kort indlæg med et stativ til øreringe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fremgangsmåden er den samme som denne tablet holder, du kan se tutorial her.

I have made a display for my earrings, and the method is the same as the tablet stand, that I made in the link above.

Dog blev der mærket af, hvor der skulle bores huller også er det eller bare at bore løs.
Brugte et 1 mm bor.

In contrast to the tablet stand, I drilled holes so the earrings could be placed in the display.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dejlig enkelt display, som ikke tager opmærksomheden fra dine smykker.

I’m delighted with the result, quite minimalistic and a nice way to draw attention to your jewllery.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er igang med et sjovt projekt, som jeg glæder mig til at dele med jer, også er jeg er næsten sikker på hvilket kamera, der skal købes! Disse billeder blev taget med dette Olympus PEN mini, som jeg lavede en anmeldelse af her.

I’m quite sure which camera to buy now, and the photos in this post is taking with the Olympus PEN mini, as shows in the link above.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kontoret er også ved at tage form, men som sagt, et kort indlæg idag – Så mere om det en anden dag.

Håber I har haft en dejlig start på uge, vi ses snart!

Have a wonderful day, I’ll see you soon!

41 Kommentarer
 1. Selvfølgelig! Den er super fin og enkel. Glæder mig meget til at se, hvad du har gang i og især hvilket kamera du får købt dig. Jeg har stadig ikke fået købt mig et kamera, men må nok indrømme jeg er brandt lidt varm på det Olympus kamera, men er dog stadig i syv sind.

  • Hej Pia.
   Åh tusind tak! Ja det var en selvfølge at det også skulle afprøves 🙂 Jamen jeg er også helt vildt spændt, jeg har købt det idag og får det måske inden weekenden, så krydser altså fingre 🙂 Ja det er altså også super lækkert, og jeg er helt vildt med at det er så nemt at gå til, og det var også vildt hurtigt, at jeg kunne justere de forskellige indstilling ifht. lyset. Jamen det er bare så mange muligheder, var også helt forvirret til sidst. Men er sikker på, at det er det rigtige jeg har fundet.

 2. Ahmen altså…. JA DA… selvfølgelig – hvorfor tænkte jeg ikke på det da du viste tablet-holderen 🙂 🙂 🙂 SÅ lækker Mette – og så rumler en idé pludselig i hovedet i ft. “noget til gangen” og noget til nogle af mine små billeder – løbende udskiftning…. (Ord men uden det helt rigtige billede på hvordan 🙂 ) Hmmm… Skal da lige love for at du satte tanker igang! Tak for fed inspiration Mette

  • Hej Anne-Mette
   Hi hi, ja jeg havde faktisk tænkt på, at der måske var en som ville forslå denne udgave, inden jeg fik postet indlægget 🙂 Jamen der er så mange muligheder kære Anne-Mettte og det er bare at kaste sig ud i det 🙂 Har også flere projekter med plexi så det kan være det er det samme vi tænker på 🙂 Jamen altså, jeg er da virkelig glad for det kunne give noget inspiration og er helt sikker på, at du finder på noget helt genialt 🙂
   Tusind tak for din dejlige kommentar, den betyder meget. Håber du får en absolut vidunderlig uge!

 3. Genialt! Sådan en vil jeg lave. Har i forvejen et smykkeskrin i plexiglas, så det manglede da bare at jeg også får sådan en sag der. Tak for en superfed ide! 🙂

  • Hej Mette.
   Ej det lyder da fantastisk, du vil helt sikkert også blive glad for den 🙂 Ja det er skønt med det plexi! Har også et smykkeskrin i plexi, men bruger det i systuen 🙂 Det var så lidt, dejligt at du kunne li det. Håber du får en rigtig dejlig dag!!!

 4. Den ser rigtig god ud. Har gået lidt og leget med tanken om at lave en blad holder til væggen. Hmmm Mangler en heat gun…

  • Hej Katja.
   Tusind tak. Ja en blad holder var da en fantastisk idé! Altså hvis du har en kraftig hårtørrer og sætter den på højeste varmetrin, kan du også bruge den 🙂 jamen tak for den super dejlige idé, det vil se så godt ud til magaziner! Ha en rigtig dejlig dag!

 5. Oh cool!!!!! I could use one of those too!! LOVE IT!

  Thanks so much for sharing this at The DIY Dreamer… From Dream To Reality!

  • Hi Christine.
   Thank you very much, yes a very good idea and it’s perfect for hosting gifts too, if the hostess is ear pierced 🙂 thank you for hosting, and have a wonderful day 🙂

 6. Snyggt och enkelt, det gillar jag! Kram till dig och ha en fin dag!

  • Hej Katarina.
   Oh tack! Jag är verkligen glad att du gillar det 🙂 tack och hoppas att du har en vacker dag. Kram!

 7.  Hi, great post. I found you through the blog hop. Please stop  by and say hi when you get a chance.  .Be sure and check out my new Blog Hop that started. It’s Weekly Goals Link Up. It’s a great way to stay on track. Have a great day. 🙂 Here’s the link for it if you would like to check it out.
  http://lenettacarnes.blogspot.com/2013/01/weekly-goals-linkup-1.html Lenetta

  • Hi Lenetta.
   Thank so much. Sound very exciting, definitly going to check it out! Kind of you to take your time for a comment.
   Have a lovely day!

 8. Må så meget snart prøve at lege lidt med plexiglas, du inspirere jo helt tosset, med din smukke ideer. Smykkeholderen er så fin, nærmest et display, hvor yndlings smykkerne kan blive vist frem. Rigtig go aften og tak for inspirerende ideer 🙂

  • Hej Bettina Daniel.
   Åh mange tak, hvor er det skønt du kan li det! Ja det er altså super sjovt! Er også helt vild med jeres stænk plade i køkkenet, så fin detalje! Ja den er faktisk meget anvendelig, og er faktisk også blevet bedre til at skifte øreringene og ikke bare gå med de samme, når de blir vist frem nu 🙂
   Tusind tak og i lige måde, ha en skøn dag!

 9. Det er en helt lille kollektion vi snart er ude i… 🙂
  -Og hvilken en!! Jeg er virkelig vild med det enkle udtryk.
  Hilsen Frk. Hansen

  • Hej Frk. Hansen.
   Hi hi, ja det er fantastisk svært at stoppe igen 🙂 Så håber også du kan li den andre plexi idéer som kommer senere. Tusind tak for dine søde ord og fordi du tog dig tid til en kommentar, ha en dejlig dag!

 10. Åh SÅ fint. Den ville stå fantastisk til mit MUJI plexi-smykkeskrin!
  Jeg er så spændt på at se hvad du har gang i :).
  Rigtig god weekend til dig!
  Knus

  • Ih tusind tak søde Maj! Uhm ja det er et lækkert smykkeskrin, hvor smykkerne også kommer til deres ret! Ja det er nogle vidt forskellige projekter der er gang i, skal nok se at lufte lidt mere 🙂 Og en rigtig dejlig weekend til jer, tak for din søde kommentar!

 11. Ha ha, this is 2 in 1 support – very clever and astonishingly beautiful! Also the earrings are so stylish…

  • Hi Meeha.
   Thank you very much. Yes indeed, it’s hard to let go of the plexi 🙂 You are so kind! Thank you for taking your time for a comment and have an amazingly wonderful weekend 🙂

 12. Hvor smart – super lækkert og enkelt!

 13. Wow, lekkert ♥

  • Hej Mrs. Monday
   Vel da, tusen takk og takk for at du tok deg tid til å kommentere! tiden flyr unna og har ikke blitt kommentert på din vakre innlegg, men jeg følger skam!

 14. Vilken bra ide!
  Snyggt att det är transparant, så smyckena får glänsa 😉

  Tack så mycket för din kommentar hos mig. Det gläder mig att höra att du följt mig.
  Vi ses absolut igen.

  Ha en fin Tisdag!

  Kram Johanna

  • Hej Johanna.
   Oh So tusen takk! Ja den gjennomsiktige utseende er fin og enkel og minimalistisk 🙂 Du kan tro at jeg elsker bloggen din og alle dine deilige inspirasjon!
   Så håper du kommer tilbake på en gang! takk så mye fordi du ga deg tid til å kommentere. Håper du får en virkelig fin uke!
   Kram Mette

 15. So clever idea, love it! ! Thanks so much for sharing the great tutorial! Would love to have you visit me sometime.
  Have a fabulous week!
  Hugs from Portugal,

  Ana Love Craft
  http://www.lovecraft2012.blogspot.com

  • Hi Ana Lopes.
   Thank you very much Ana! I’m glad you like it, and you’re very welcome 🙂 have a great week too and thank you very much for your kind comment! I’ll go visit you now!
   xo Mette

 16. FABULOUS! i LOVE THIS. THANK YOU AGAIN FOR SHARING IT ON OUR BLOG. ~ rose, finecraftguild.com

 17. wow, that´s really cool! love plexi!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email