DIY adjustable desk clock

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vores nye kontor, har fået en skæv idé.

I hvert fald et lækkert blikfang.

Den kære Katja med bloggen Shift Ctrl Art, har kastet en udfordring i luften som jeg tog imod. Udfordringen består i, at fortolke et ord på egen vis, månedens ord er UNPLUG.

Jeg har derfor trukket stikket ud og skilt vores FORSÅ Ikeas skrivebordlampe ad – Idet vi har fået lavet kontor, ville det være sjovt, at lave et anderledes bordur.

Du skal bruge følgende.
,
En skrivebordlampe

Et lille ur

Skruetrækker, evt. lidt stål tråd, en stykke finér samt en tang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg startede med at skrue skærmen af lampen, og netop Ikea lampen har et idéelt greb til netop mit ur.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bagsiden af mit ur ser sådan ud og gennem disse huller stak jeg et stykke ståltråd igennem. Herefter et stykke finér og fæstn ståltråden. Egentligt, var det ikke nødvendigt med hverken finérstykket eller ståltråden, men for at være helt sikker tilføjede jeg anordningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man kan jo sagtens lave en bagbeklædningen til uret, hvis man ønsker det. Jeg overvejede om selve ledningen med fatningen skulle blive sidende på svingarmen, det så sådan ud,a altså lampe og ur i ét.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meeen synes måske at det var for meget Storm P. over det, så klippede ledningen af, også så det jo sådan ud.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal dog have samlet fatning og ledningen igen, træhånden var jo faktisk rigtig fin til at holde pæren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Desuden klippede jeg et stykke kork, og erstattede urskiven, som sad i uret og en lille dymo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håber I kunne li idéen og hvis I har lyst til en udfordring kan I jo kigge forbi Katja her.

Er allerde blevet vildt begejstret for uret, det er meget sjovere nu, og måske har du fået en idé til, hvad du ville sætte på en svingarm, hvis du har en i overskud 🙂

Håber I får en fantastisk dag derude og jeg glæder mig så meget til at vise jer mit NYE KAMERA!!!

48 Kommentarer
 1. Hvor ér det fedt. Du er da fantastisk opfindsom. Lækkert ser det ud 🙂

  • Hej Gitte.
   Ej skønt du kan li den! Den er jo lidt anderledes, så var lidt spændt på hvad I syntes 🙂 tusind tak for din søde kommentar og håber det går bedre med dig, knus!

 2. Vad snyggt och rolig idé! Ha en fin tisdag, kram!

  • Hi Tina.
   Thank you very, great you like the idea 🙂 and thank you very much for your comment! Have a happy day 🙂

 3. Seeej idé:-) Og også med hånden der holder pæren. Så bliver et ur da helt klart meget sjovere at se på:-)

  • Hej Karina.
   Åh tusind tak! Ja det fungerer rigtigt fint, så nu skal jeg have malet ledningen 🙂 Ja man kan slet ikke lade være med at sidde og rykke i svingarmen 🙂 håber I nyder dagen!

 4. Hahah, det er sgu for sjovt! Jeg er helt sikkert også mere til, at det bare er uret uden lampen. You Rock!

  • Hej Marie.
   Ej hvor er det fedt du kan li den! Ja altså funktionen med pæren var fin, men den dinglende pære gjorde ikke noget godt for helhedsindtrykket 🙂 tusind tak fordi du gav dig tid til en kommentar, SÅ dejligt!

 5. Ej, hold da lige helt op hvor er du bare sej!!! Først: Tusind tak for at du vil være med. Det er jeg utrolig glad for! Dernæst: Super, super lækkert ur du har lavet der. Hvor ser det bare godt ud. Du har virkelig lavet en flot skulptur!
  Jeg vender tilbage med info om feature mv. 🙂 Det bliver lige inden udgangen af januar. Ha en rigtig god dag! Og tak igen 🙂

  • Hej Katja.
   Åh tusind tak for dine søde ord! Det er skam mig, som siger tak for udfordringen. Har aldrig snuppet en udfordring, så det var rigtigt sjovt at gå i tænkeboks 🙂 Mange mange tak, ja unplug kan jo fortolkes på så mange måde, glæder mig til, at se de andre bidrag! Håber også du nyder dagen og tusind tak for din søde kommentar!

 6. HA HA, what a beautiful and creative idea! One that makes me scream “Why didn’t I think of that?!” I don’t like clocks much because I am always late, but I loooove desk lamps and this combination looks so stylish! Beautiful arrangement with the hand, the white boxes and the wooden spinner!

  • Hi Michela.
   Hi hi thank you very much – I was afraid if it looked a bit ridiculous fun, but it ended out pretty well 🙂 I trying to get ahead of time now, when the clock is a bit more moveable, I can actually place straight infront of my nose;-) thank you for making my day dear Michaela! Have a beautful one!

 7. HOLD NU OP hvor er det fedt! !!….synes vild meget godt om :-))

  • Hej Bettina.
   Jamen altså søde Bettina, tusind tak, er sindssygt glad for du kan li den, det var jo lidt en skør idé 🙂 tusind tak fordi du gav dårigtig tid til kommentaren og håber du går en fantastisk weekend i møde i dit nye atelier 🙂

 8. Hi hi, Mette. Hvor er det skønt – det ur/lampe. Jeg kan godt li’ den udfordring, du har fået, med at skulle tolke et ord, også lave noget kreativt – og dette er kreativt udfra ordet UNPLUG. Jeg glæder mig til at se, hvilke spændende billeder du får taget med dit nye kamera – jeg er overhovedet ikke misundelig.
  God dag.
  Karen

  • Kære Karen.
   Åh tusind tak! Ja det var super sjovt med udfordringen og UNPLUG var et skønt ord at fortolke og kan opfattes på så mange måder 🙂 åh hvor er du sød. Jamen jeg øver mig, og håber jeg får leveret nogle fine billeder til jer 🙂 åh jeg er også bare så glad for det, skal nok få det vist frem inden weekenden 🙂
   Tusind tak for dine dejlige kommentar og håber I har en rigtig dejlig aften 🙂 Knus!

 9. Altså din opfindsomhed kender da ingen grænser. Vildt fin ide! 🙂 Er også vild med hånden der holder pæren. Jeg skal da vist lige forbi og se hvad det er for en spændende udfordring, du er hoppet med på 🙂

  • Hej Mette.
   Åh du er sød, ja er lidt lidt Georg Skørskør engang imellem og det blev bedre end jeg havde regnet med 🙂 Det var bare en rigtig god idé, der kommer et nyt ord, for hver måned i dette år, skønt ikke? 🙂 Ha en rigtig dejlig aften kære Mette.

 10. Haha hvor er den skøn!!

  • Hej Frk. Hansen.
   Åh super dejligt at høre! Ja man kan jo altid bruge noget gammelt “nyt” 🙂 Ha en skøn uge!

 11. Skøn ide! Du er bare for sej 🙂 Gad altså godt prøve at re-designe mig sådan et ur. Ved bare ikke helt om jeg tør begive mig ud i det, selvom du får det til at se ganske nemt ud 😉 Tak for skøn inspiration!

  • Hej Pia.
   Åh mange tak! Jow Pia det er da piece of cake for dig! Du er mester i re-design 🙂 Tak for din dejlig kommentar og håber du som sædvanligt får en skøn kreativ uge 🙂

 12. Fantastisk fantasi, og super fedt resultat 🙂 Thumbs up!

 13. Super cool table clock!!!! Pinned:) Follow back http://www.sewsweetvintage.com/2013/01/sweet-heart-pillow-upcycle.html

  • Hi Michele.
   Thank you so much and for the pin 🙂 I’ll sure do that, thank you for visiting and have a lovely day 🙂

 14. Your ideas always make me smile!!! Thank you for sharing these at our party at http://www.FineCraftGuild.com ~ Rose

  • Hi Rose.
   Thank you very much, nice to hear 🙂 thank you for hosting and hope you’re going to enjoy the weekend!

 15. what a cool idea! i like the version where the bulb hangs off the stand, still attached 🙂

  (in reply to your comment on artsy ants: it would be great if you sketched along, even if it’s just once in a while!)

  • Hi Simona.
   He he yes it’s pretty cool to make it 2 in 1 🙂 thank you so much and for taking your time for a comment. I’ll try to find my inner drawing mojo again then and try to contribute 🙂 have a lovely day!

 16. Du er jo en kunstner uden lige 😀 Super sjov ide og faktisk ret pæn ur-lampe du har præsteret 🙂

  • Hej Karina.
   Tuuusind tak for dine søde ord. He he ja, idéen var var skør til ikke at blive afprøvet 🙂 håber I får en rigtig dejlig weekend!

 17. Very cool – love it!

  • Hi Susan.
   Thank you very much, yes it’s always fun to try something new 🙂 thank you for taking you time for a comment and have a beautiful day!

 18. This is a great idea! Love it!

 19. Ved du nu hvad… Det er bare så smart med dig! Jeg kan have en ide til noget…tænketænke… ikke gøre en skid ved det men så VUPTI dukker det færdiglavede projekt op her hos dig! Smaaart… og tak fordi du gør mine tanker til handlinger – når nu jeg selv aldrig får gjort noget ved noget…

  Ej men altså jeg har i noget tid overvejet at lave et kork-ur til badeværelset (nogen bruger lidt for lang tid på bad og makeup, så der skal holdes øje med uret om morgenen.. ikke mig selvfølgelig! Jo det er…) Nå men jeg har kigget på korkplader på ebay og ville så egentlig sætte nogle visere på det. Lampen har jeg ikke haft fantasi til ar bruge – men alligevel lidt vildt synes jeg.. Det samme med de der concrete vaser dér… Gad vide hvad det næste bliver 😀

  • Hej Lene.
   Hi hi jamen det er da smart, så må vist da være crafty soulmades 😉 Jamen det var da en rigtig dejlig idé, ja tiden kan hurtigt få ben at gå på om morgenen 🙂 Du kan blot købe en bordskåner i kork, men du er nok nødt til at udhule bordskåneren på bagsiden. Mit urværk var i hvert fald ikke dybt nok til at gå gennem bordskånere på 1 cm i dybden.
   Så jeg udhulede med en hobbykniv 🙂
   Jamen ved jo ikke ige hvad du har i tankerne, men skal da se om jeg kan ramme plet 😉 tusind tak for din kommentar og håber du får en rigtig dejlig uge 🙂

 20. Svar, you AMAZE me with each of your creations… you make ART! LOVE IT!!

  Thanks so much for partying with me last week at The DIY Dreamer… From Dream To Reality! I’m really looking forward to seeing what you share tomorrow evening!

  • Hi dear Christine.
   You’re really too kind, but you’re the one who amazes me. Can’t believe all those amazing things you are making.
   And thank you for hosting, always looking forward to a thrilling and joyful party 🙂

 21. You are one CLEVER girl 🙂 This is so VERY cool!!!
  xo
  Angelina

  • Hi Angelina.
   Thank you so much, you’re too kind! Lovely to hear, I didn’t knew before I started, if it just was a too crazy idea 🙂
   Thank you for taking your time for a comment and have a great day 🙂
   xo Mette

 22. Hvor er du bare SEJ, mega dygtig og fantastifuld! Har lige fundet din SKØNNE blog, og glæder mig til at følge dig og dine kreative udfoldelser fremover:0) Ha’ en dejlig aften.
  Kh. Louise

  • Hej Louise.
   Åh hvor er du sød! Tusind tak for dine dejlige ord, det er så dejligt, når der er nogen som kan li det man forsøger sig med 🙂 Ih, super dejligt du har lyst til at læse med!
   En rigtig dejlig aften til dig, og tusind tak fordi du tog dig tid til en kommentar 🙂

 23. Åh wao, L O V E it.

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email