DIY multiple choice display

Plexi ramme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et multifunktionelt display til væggen.

Dette projekt er super nemt og jeg elsker, at der er så mange anvendelsesmuligheder i dette display.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fundet mine tegne redskaber frem, og nu har jeg dem lige, hvor jeg kan se dem og hive dem frem, når lysten melder sig.

This is a super easy project, and you can use the display for many purposes, for e.g. your drawing tools.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du skal bruge følgende.
Et stykke plexiglas
Et rør
Evt. en skruetvinge eller noget andet til at sætte røret fast på.
En boremaskine
Varmepistol eller hårtørrer
Samt et stykke lædersnor.

For the project you’ll need: Plexiglass (acrylic), a tube, a clamp, a drilling machine, and a cord to hang it.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sæt røret fast i skruetvingen og hold midten af plexiglasset hen over røret. Varm plexiglasset op til det begynder at bøje. Det vil være nødvendigt at hjælpe det lidt på vej, så træk plexiglasset forsigtigt nedaf. Husk at holde god afstand mellem plexiglas og varmepistolen.

Fasten your tube and place the middle of the plexi glass over the tube and start heating. When the plexi glass is starting to bend, you’ll have to pull it down gently. Remember to hold distance between the plexi glass and the heatgun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bor to huller i toppen af plexiglasset og før en snor gennem hullerne.

Drill two holes in the top of the plexi glass and put the cord through the holes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du kan også sætte dit yndligsmagazin i holderen eller bruge den som en ramme til post kort eller en lækker illustration. Mulighederne er mange, og mon ikke du kunne finde noget at putte deri 🙂

The display can also be used for your favorite magazin, or use it as a frame for a nice picture, postcards or a wonderful print. The options are many, and I hope that you easily could think of something to place in the display.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flere plexiglas idéer her og her.
For more ideas with plexi glass take a look at the links right above.

Ha en smuk dag derude og håber I har en skøn start på ugen og måske ferie endda!

Have a beautiful day, and a nice week!

47 Kommentarer
 1. Dette var en super smart ide! Jeg har endnu ikke fået fat på plexi glas til din sidste idé, men jeg giver ikke op. Det ser virkelig smart og praktisk ud. Jeg kunne bruge disse i mit kontor derhjemme. Du er virkelig så inspirerende! Tak for alle de gode råd og ideer, du deler med os læsere.
  Knus fra,
  Anette Willemine

  • Hej Anette.
   Jamen altså, de plejer at sælge plexiglas i byggemarkeder og ofte har de rester, så håber du kan finde noget der. Ja det vil se rigtigt lækkert ud med flere på væggen, så håber du får fat i materialet! Tusind tak for dine venlige ord, de varmer virkelig – Er rigtig glad, hvis der er nogen som kan have glæde af mine projekter og er så glad fordi, I læser med.
   Tusind tak for det og håber du får en fantastisk uge!
   Knus Mette

 2. Det er saftsuseme smart! Og ser helt vildt fedt ud! Nu bliver jeg altså snart nødt til at prøve nogle af de plexiglas numre du kan, for det er altså et superfedt materiale. Og jeg er overrasket over at det virker så nemt at arbejde med. Rigtig god dag til dig, seje Mette 🙂

  • Hej Mette.
   Ih altså, er meget for du kan li idéen:-) Jamen du vil ikke fortryde, det er så skægt, og det er jo altid nogle langtidsholdbare resultater man får ud af plexiglasset. Tak fordi din super dejlige kommentar og ha en skøn og dejlig uge med masser af skønne tuscher og streger 🙂

 3. Hold nu op, hvor ser det bare godt ud Mette! Super god idé og vildt smart! Jeg så imponeret over alle dine gode og mega fine ideer – du er så sej!! Ha’ en skøn skøn dag, dygtige pige! Kh. Louise

  • Hej Louise.
   Åh Louise, hvor kan du bare ramme lige i hjertet! tusind tak for dine fantastisk søde ord. Ja er også rigtig glad for resultatet, der var jeg heldig 😉 Dejligt du kan li idéen, håber I har en vidunderlige uge.
   Kh Mette

 4. OMG, did you make this? great idea!

  • Hi Ana.
   He he yes I did, but with my hubby’s tools 🙂 thank you so much and for taking your time for a comment!
   Have a happy day 🙂

 5. Super smart fundet på og så pynter det jo på enhver væg 🙂

  http://www.itsmypassions.dk

  • Hej Julie.
   Tusind tak, ja deko til væggen kan man jo altid bruge og næsten ikke få nok af 🙂 Tak for din kommentar og ha en skøn aften!

 6. Jag blir alltid lika imponerad när jag tittar in hos dig! Du är så kreativ! Kram

  • Hej Katarina.
   Tack så mycket, du är söt. Jag måste säga att DU alltid imponera på mig med dina fantastiska kulinariska rätter! Tack så mycket läsare, det är så trevligt. Kram 🙂

 7. Det ser vel nok godt ud. Har pinned dig 🙂 Tror du at en hårtørrer er varm nok til at smelte sådan en fætter? Jeg skal helt sikkert prøve det, når jeg kommer så langt. Har lige en to-otte andre projecter der skal afsluttes først 🙂 Ha en god dag 🙂

  • Hej Katja.
   Åh hvor er det super dejligt at høre og mange tak fordi du har pinnet! Altså jeg har bøjet et armbånd i plexi med min hårtørrer engang, min hårtørrer havde 2000 watt og jeg satte den i højeste “gear”. Den brændte ikke sammen og plexien bøjede. Så hvis din plexi ikke er for tykt, kan du sagtens gøre det på den måde 🙂 Ja du er jo altid så fantastisk produktiv og har sikkert en dejlig lang liste med to-do projekter, som jeg selvfølgelig glæder mig til at se:-) Ha en rigtig dejlig aften!

 8. ØJ hvor er det tjekket. Du er for sej!

  • Hej Marina.
   Tusind tak, den er super anvendelig. Kan slet ikke bestemme mig for, hvad der skal hænge deri. Tusind tak for din kommentar og håber I har en rigtig dejlig uge!

 9. Hvor fint! Var også ret vild med dit sidste projekt i plexiglas og tror snart jeg skal prøve, måske næste gang jeg kommer hjem til min fars værksted. For jeg ved jo hvor jeg kan købe plexiglas, endda i flere farver og min kæreste er skiltemaler og han har en varmepistol. Jeg må vist lige ligge hovedet i blød og finde ud af hvad projektet skal være. Dine ideer er så skønne! Tak for inspiration og ha en dejlig dag 😉

  • Hej Pia.
   Jamen det var da en rigtig god idé – Ja der er masser af dejlige farver at lege med! Det er jo perfekt, så har du både værktøjet og manden med ekspertise, så blir det vist ikke bedre, hvor er du heldig 🙂 glæder mig heeeelt vildt til at se, hvad du finder på!
   Håber I har en skøn skøn uge og god fornøjelse med projekterne 🙂

 10. Another amazing acrylic project! I love the crayon display, it’s genius!

  • Hi Michaela!
   Yes it’s pretty hard not to keep on going with the acrylic 🙂 thank you, yes it’s perfect for your crayons, so they’re ready to make some magic together with your hands and talent 🙂

 11. Det er simplethen for genialt det der! Du er så original og fantastisk, jeg beundrer virkelig dit talent, smukt sir jeg bare.

  • Hej Katrine.
   Hold da op nogle dejlig ord! Tusind tak hvor er du sød, håber du kan bruge noget af inspirationen! Og tusind tak fordi du læser med, det gør det hele meget sjovere! Ha en smuk uge!

 12. Ej, det er så fedt!
  Gid jeg havde dine evner – eller i det mindste: dit VÆRKTØJ…
  Heldige kvinde!

  • Hej Maj.
   Åh tusind tak, hvor er du bare enormt sød som altid! He he værktøjet er ikke mit, jeg har det på begrænset prøvetid fra mandens værksted 😉 Tak for kommentaren og nyd ugen søde Maj!

   • Selv tak :).
    Nå men så må jeg jo sige: gid jeg havde dine evner – eller i det mindste din mand ;-).
    Nej pjat :>. Har jo den skønneste mand. Men værktøj eller evnen til at bruge det…. Det ejer han bare ikke 🙂 !

   • He he, nej men så kan han jo såååå meget andet host host Cavling, RESPEKT 🙂

 13. Hej Mette, hvor er det super smart og en mega cool ide!!! feeeeedt!! jeg går igang med det samme – ved lige, hvor den skal hænge

  • Hej Helle L.
   Ej, hvor er det bare super dejligt at høre! Held og lykke med projektet, du vil med garanti blive glad for den! Ha en rigtig dejlig dag og tusind tak fordi du tog dig tid til kommentaren!

 14. Jeg må sige, at jeg bliver imponeret gang på gang over dine kreative ideer og din evne til at føre dem ud i livet. Du har en super fed blog og så tager du fantastiske billeder. Respekt:)

  • Hej Liza.
   Tusind tak for dine søde ord! Jamen det er jo bare med at klø på, nogen gange lykkedes det og andre gange er resultatet mindre heldigt 😉 mange tak fordi du gav dig tid til sådan den dejlig kommentar, blev jo lige 10 cm højere. Ha en smuk dag!

 15. Det er super fedt!!!! Jeg MÅ altså snart prøve at lave noget i plexiglas

  • Hej Mette.
   Tusind tak, super skønt at høre! Der er bare så mange muligheder, glæder mig til at se, hvad du får tryllet frem!
   Jeg har købt det i XL, de fleste byggemarkeder har både store og små stykker og i Bauhus har de det i forskellige farver!

 16. great idea! Thanks for linking up to Tasteful Tuesdays!

 17. Hjamen hvor er du altså sej! Og hvad er det lige for et sløjdlokale, som du trækker frem af ærmet. Det vil jeg også have! 🙂

  • Tak søde Tina! He he, ja det minder faktisk om et sløjdlokale, ofte er jeg også under supervison, så deeeet, er næsten som at være på skolebænken igen. Ha en rigtig dejlig weekend, kram!

 18. Gosh, I would love to spend time in that head of yours! You always come up with such unique creations!!!

  Thanks so much for partying at The DIY Dreamer.. From Dream To Reality! Can’t wait to see what you link up tomorrow evening!!

  • Hi Christine.
   Oh thank you so much, but it wouldn’t be a pretty sight! It’s really messy up there!!!
   Thank you for hosting, it wouldn’t be the same without a place to party and share, have lovely day dear!

 19. Hejsa. Rammen er så fed og jeg har været ude og købe plexiglas til formålet – det tyndeste jeg kan få. Har dog nu siddet i 30 min med min 1900 watt hårtørrer og der sker INTET! Har tilmed forsøgt at bøje og endda skubbet godt til… Men nej?? Kan du evt hjælpe? Hvad gør jeg?

  • Hej Maria.
   Jamen altså, det var da rigtigt øv. Jeg går ud fra at dit plexi er maks 3 mm – Har selv bøjet det med min hårtørrer. Nu ved jeg ikke om du allerede brugte styling mundstykket, for varmen skal rettet på et smalt område, for at kunne varme plexien op – Også skal du køre stille fra side til side meget præcist på den samme “linie”. Men det tager altså lang tid. Med varmeblæser tog det ca. 20 min og mener at det tog dobbelt så lang tid med hårtørrer – Men så er der heller ikke så stor risiko for, at plexien blir for varm og bobler op.
   Hvis dette ikke virker har jeg læst, at man kan varme det i ovnen. Varm ovnen op på 200 grader læg plexien ind i ca. 3 min. herefter har du et halvt minut til at forme plexien MED en grillhandske eller lign, det blir rigtigt varmt. Tror det fungerer på samme måde som da jeg lavede armbånd af krympeplast.
   Du må endelig skrive, hvis du har flere spørgsmål og krydser fingre for at det lykkes:-)
   Ha en rigtig god aften!

   • Tusind tak for dit søde og uddybende svar!
    Jeg brugte ikke stylingmundstykket, så kan jeg da i hvert fald prøve- og så må jeg væbne mig med tålmodighed og prøve i 40 min i morgen 🙂

    Plexiglasset er desværre for stort til at komme i ovnen så det er ikke en mulighed, ellers en god idé!!

    Pladen er 3 mm så, hvis det har kunnet lade sig gøre for dig, burde det jo også kunne for mig 😉 Jeg træner mullerne igen i morgen med diy-projektet, tak for hjælpen 🙂

    God aften til dig også 🙂

    • Hej Marie.
     Det var skam så lidt – Ja stylingsmundstykket er vigtigt for at kunne rette varmen direkte. Da jeg lavede mit armbånd, blev det bøjet over 180 grader, så håber det lykkes for dig. Ellers må du lige sige til, så du kan få lavet din ramme:-)
     Held og lykke, krydser fingre for dit projekt:-)

 20. Me a surgido unas cuantas ideasl!! Se puede hacer eso con un secador de pelo casero??
  Victoria @ fotomurales personalizados recently posted…Fotomurales personalizadosMy Profile

  • Hi Victoria.
   Thank you so much! Yes indeed you can use a hair dryer, but you have to be very patience and you’ll need to use thin plexi glass:-) Thank you for your comment and have a lovely day!
   Best,
   Mette

 21. hi love this idea .where did you get the stationary

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email