DIY swiss cross shopper +++

DIY Swiss crosses & magic braid handle.

Her et lille luksus indkøbsnet og hvis du har travlt, kan du skyde genvej 🙂

Jeg elsker swiss crosses og selvfølgelig er herligheden lavet i læder. Så her en idé til et langtidsholdbart indkøbsnet, som helt sikkert skaber lidt blikfang og se lige de lækre magic braid stropper.

Du kan selvfølgelig også lave shopperen i stof eller filt.

I just love swiss crosses and this deluxe grocery bag are made of leather, and with magic braid handles – And of course you can make the bag in fabric or felt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du skal bruge følgende:

Læder, 2 stykker 30×40 cm samt læderrester til dine kryds.

To lange stykker læder til skulderstropper, 60 cm.

En rotary skærer eller saks.

Linieal

Tekstillim, hvis du ikke vil sy dine kryds fast, ellers en symaskine

Skæreunderlag

You’ll need following: 2 pieces of leather 30×40 cm and small leather scraps for your crosses. Two long strips of leather for the shoulder straps, 60 cm. A rotary cutter, ruler, cutting mat and textile glue, if your want to use the shortcut or else a sewing machine.

Skær dine skulderstropper som på billedet, hvis du vil lave magic braid stropper.

Cut the shoulder straps as the photos, if your want to try the magic braid.

cross straps

Flet dine stropper som på denne video lige herOgså skulle det gerne se sådan ud

Braid your straps like on this video 3-strand magic braidAnd then it should look like this.

braidedstraps

Skær for-og bagside til tasken som på billedet og skær det ønskede antal krydser til dekoration af din taske. Du sparer noget tid, hvis du limer dine kryds på, men jeg har syet mine fast på symaskinen.

Cut the 2 bag sections for the bag, and cut the numbers of crosses your want to decor your bag with. It’ll save some time if you attach the crosses on the bag sections with glue, but I did sew mine on the sewing machine.

crossbagII

Sy en strop fast på hver side og sy sektionerne sammen vrang mod vrang, vupti og du er færdig.

Sew the straps on each section and sew along three sides of the bag, leather wrong sides together, and you’re done.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg lavede forskelligt mønster på hver side af shopperen.

As you can see I made different patterns on each side of the bag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håber du er lige så begejstret for de dejlige krydser, som jeg selv er. Ha en skøn dag! Vi ses snart så sæt kryds i kalenderen på torsdag, hvor der igen er + på spil 😉

I’m very much excited with the lovely crosses, and hope you’re too – I’ll be back on thursday with more crosses, so mark thursday with a BIG +. Have a nice day!

43 Kommentarer
 1. HOLD DA OP!!! Det er simpelthen bare for lækkert. Jeg er helt vild med det. Må jeg tage det med i mit tema med hjemmelavede gaver i november? Jeg samler ellers ikke ideer endnu (for der er længe til november og der bliver let for mange ting jeg gerne vil have med) men dette indkøbsnet ved jeg bare at jeg ikke kommer til at glemme.

  • Hej Marina.
   Tusind tusind tak hvor er du bare sød! Jamen selvfølgelig må du DET, er du vimmer, vil være en kæmpe ære! Hi hi ja, det er jo godt at være lidt på forkant, men hvor er det dejligt du kan li det. Tusind tak for din dejlige kommentar og håber I har en rigtig dejlig uge!

 2. Alltså, WOW!! Vill ju ha en genast! Du är väldigt kreativ! Kram

 3. Arhmen, hold nu op den er fed!!! Er vild med krydserne og det flettede håndtag. Det ligner jo noget til en million, eller i hvert fald en masse penge i Magasin-ish! Jeg må straks lave mig sådan en. Tak for en fed ide, Mette! 🙂

  • Hej Mette.
   Ej hvor er det bare super dejligt, at du kan li den! Ja alle de kryds, er simpelthen så skønne og håndtaget blev jeg faktisk også glad for:-) tusind tak for dine søde ord, og hvor det er skønt at det allerede kribler i fingrene 🙂 Det var så lidt, dejligt jeg kunne inspirere. Ha en super dag!

 4. Fabulous project! Love your bag so much! Thanks so much for sharing the great tutorial! Would love to have you visit me sometime.
  Have a fabulous day!
  Hugs from Portugal,

  Ana Love Craft
  http://www.lovecraft2012.blogspot.com

  • Hi Ana Lopez.
   Thank you very much, so lovely to hear! You very welcome 🙂 oh I would love that, thank you for saying HI 🙂 Off course I’ll pay you a visit, looking forward!
   Have a wonderful day! Big hugs from Denmark 🙂

 5. WOW hvor er det bare flot! Du er simpelthen bare så skrap med den symaskine 🙂 Det er virkelig virkelig flot lavet. Hold da op.Du bliver da ikke til at slå af pinden henne i Føtex eller hvor du nu handler 🙂 Vildt fedt!

  • Hej Katja.
   Åh altså, tusind tak! He he, nooogle ting kan symaskinen og jeg enes om, andre kan vi ikke 😉 Er super glad for du kan li den, glæder mig også til at få den luftet! Mange tak for dine søde ord og håber I har en rigtig dejlig uge!

 6. Arj hvor er den fed… Både enkel og kryptisk på samme tid! Jeg har også længe haft lædershoppere i tankerne… Men den tid, den tid…. Mon man kan vinde det i Lotto?

  • Hej Camilla.
   Åh mange tak, hvor er det skønt, at du kan li den 🙂 Ja det er dejligt med lidt kontraster – Jamen det kan jeg godt forstå, de er altså også super dejlige og får mere charme med tiden 🙂 Jeg er helt sikkert på, at den her vil være rigtig fed i noget tykt filt eller stof, så den kan sagtens laves billigere. Eller måske imiteret skind, det har jeg før brugt til nogle andre projekter. Tusind tak for din kommentar og ha en smuk uge!

 7. Oioioioioioi hvor er den fed !

 8. Aaiiii siger jeg bare!!! Jeg bliver altid slået omkuld når du har lavet nyt indlæg; du laver simpelthen SÅ lækre sager… Enkle og super cool. Og den her shopper er da så bestemt ingen undtagelse…PS; HAR glædet veninder og “selv” med det fine læderhjerte 🙂 🙂

  • Hej Anne-Mette
   Åh mange tak for din dejlige kommentar! Jamen altså jeg kan jo kun sige i lige med alle de kunstneriske udfoldelser du får lagt for dagen! Jamen jeg elsker krydser og de er da skønne, især i flok 🙂 Ej er det rigtigt? du aner bare ikke, hvor dejligt det er at høre! Tusind tak fordi du har fået spredt noget kærlighed kære Anne-Mette, ha en rigtig dejlig uge!

 9. wooooooooooooow! how neat! I am soooo impresed!

  • Hi Ana@carpe_diem
   Thank you so much, so great to hear! Hope it could give some inspiration, have a happy day 🙂 and thank you for taking your time for a comment!

 10. WOW! Hvor er du god! Jeg er inspireret og ved lige præcis, hvad mine læderrester skal bruges til 😀

  • Hej Kristina.
   Ih tusind tak. Jamen det kan jo ikke være bedre!!! Glæder mig allerede super meget til at se dit projekt! Ha en skøn dag!

 11. Aiiiiijjjj ALTSÅ Mette!!!!!! Hvor er den lækker den shopper. Du er så DYGTIG!!! Og rigtig mange tusind tak for den søde besked du har lagt hos mig:-) jeg blev helt vildt glad 🙂

  • Hej Mette.
   Åh tusind tak søde Mette! Aj hvor er det super duper dejligt at høre, du kan li den! Jamen det var skam så lidt, mener jo hvert et ord 🙂 Tak for din fantastisk dejlige kommetar, så er det jo en fest at blogge 🙂 Håber resten af din uge blir skøn!

 12. Beautiful bag, in your colors, of course! I love the “staircase” design on the back and the way you combined the crosses where the handle is inserted!

  • Hi Michaela.
   Thank you very much!!! Yes indeed I love the colors too, and I thought it would be more vibrant if I made the different patters 🙂 Have a wonderful day and thank you for your kind comment!

 13. Wow!!! It’s gorgeous. Love the colors and the Swiss crosses.

  Thank you for partying with the Wildly Original Crowd.
  <3 Christina at I Gotta Create!

  • Hi Christina!
   Thank you so much! Yes you can never have too much swiss crosses, it’s a lovely shape 🙂 Thanks for hosting and hope you’re going to have a wonderful weekend!

 14. Such a great idea. Love the braided handle and the crosses. Just lovely!
  Thanks for sharing,
  Suzanne

  • Hi Suzanne
   Thank you, I’m so glad you like it – yes it’s in the details 🙂 thank you so much for taking your time for a comment, have a very happy day!

 15. Kære Mette.

  Det er simpelthen bare en super shoppingbag, du der har lavet. Jeg er simpelthen nødt til at få købt noget læder NU, for det ligger jeg ikke lige inde med. Jeg har i længere tid rodet med ideen om at skulle have lavet en mulepose, som jeg kunne have mit håndarbejde i, når jeg var på farten, men den skal da ikke ikke være i stof, men derimod være i læder!!! Det har du lige overbevidst mig om, – tænker at jeg så evt. kunne putte foer i? Har du nogle gode steder, man kan gå hen, hvis man er på udkig efter læder? Jeg synes dine små kors/kryds er dejlige. Endnu engang 1000 tak for en DIY, som bare er kanon – men ja endnu engang mangler tiden, – og i dette tilfælde også læderet (men det kan der vist rettes op på).
  Super dejlig aften til dig.

  Kærlig hilsen
  Karen

  • Hej Karen.
   Tusind tak, det er bare fantastisk du har lyst til at prøve! Du vil ikke fortryde det, den er så dejlig 🙂 du kan sagtens tilføje et for – jeg havde selv overvejet det, men kan rigtig godt lidt den “rå” udgave, men det vil se SÅ lækkert ud med stof indeni 🙂 Har købt skind her http://www.skindhuset.dk/produkter/8-laeder-amp-skind/ men har været heldig at kunne få leveret noget fra sadelmager. Hvor meget skal du bruge? Jeg kunne måske rette op på dit behov 😉 det var så lidt søde Karen, tusind tak for din dejlige kommentar –
   Og en rigtig dejlig aften til dig og weekend, når tid er 🙂
   Kærlig hilsen
   Mette

   • Kære Mette.

    Hvor er du sød!! Jeg er så vild efter at lave en af dine tasker, – så prøver jeg lige at putte lidt foer deri, da jeg tænker, at den skal være ‘blød’ indvendig, hvis jeg skal have strikketøj mm deri, men det RÅ look er helt vildt fedt. Jeg ville da blive monsterglad, hvis du kan assistere mig i min mangel på læder, jeg tænker, at jeg skal bruge det, der skal til at lave en af dine tasker. Vil du af med så meget, og hvad skal du have for det?? Ellers går jeg bare ind på een af de sider, du anbefalede.
    Tak for et skønt svar!!
    God aften og også god weekend, når den kommer lige rundt om hjørnet (dog med lidt arbejde for mit vedkommende…)
    Kærlig hilsen
    Karen

 16. Hej Karen.
  Jeg ville også vælge at sy for i, når du skal have dine dejlige garnprojekter deri 🙂 Det vil være en fornøjelse at gøre dig monsterglad;-) Ser lige om jeg har nok til en taske, så mailer jeg til dig 🙂
  Rigtig god arbejdslyst søde Karen og ha en super dejig dag!
  Kh
  Mette

 17. Fantastic Bag!!! Love it

  • Hi Rose.
   Thank you very much! Yes it turned out so fun with the braided straps 🙂 Hope you’re enjoying the weekend!

 18. I have no idea how you do it… but you truly out do yourself each week.. AMAZING!!!! LOVE the hand prop too!!!

  Thanks for linking up at The DIY Dreamer… From Dream To Reality! See you tomorrow evening! 🙂

  • Hi Christine!
   Arww, thank you my dear, you’re just so kind – And I’m really so glad you like it, it means a lot to me! Thank you for hosting, always awsome to party with you and all your crafty friends! have a beautiful week!

 19. CONGRATS!!!! You have been featured at The DIY Dreamer!!
  Come on over and grab your featured button, you deserve it 🙂
  http://thediydreamer.com/from-dream-to-reality/10-features-55/

  Don’t forget to come back to From Dream To Reality this evening to link up again 🙂

  • Hi Christine!
   That’s really tremendously cool, thank you very much! Grab grab grab, I love you button:-) have a beautiful day! I’ll pay you a visit tonight 🙂

 20. You are a STAR today over at I Gotta Create! I’m featuring you and your fabulous bag. http://igottacreate.blogspot.com/2013/02/12-funky-and-elegant-projects.html

  Thank you so much for linking up at the Wildly Original link party!

  See you at the party tonight,
  <3 Christina @ I Gotta Create!

  • HI Christine!
   Thank you so much! And very nice and beautiful new blog design, love it! Have a wonderful day and thank you for hosting!

 21. Such a great bag…. I like it so much!!! I really love swiss crosses! 🙂
  Thanks for sharing,

  Georgia

  • Hi Georgia.
   Than you so much for your kind words. Yes swiss crosses looks really good on almost everything:-) Thank you so much for taking your time to comment! have wonderful day!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email