Upgrade your tableware +++

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Igen er +++’erne på spil.

En cup cozy, bare ordet gir mig sådan en dejlig comfort følelse indeni – Så jeg har fået lavet en i læder både til min yndlingskop og matchende kande fra Normann Copehagen.

A cup cozy, just the sound of the words, gives me such nice comfort feeling – I have made one for one of my favorite cup and one for the matching jug, from Normann Copenhagen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Selvfølgelig behøver du ikke at lave cozyerne i læder, de kan sagtens laves i filt og de vil blir rigtig fine endda.

You don’t need to use leather, they would look really nice in felt too.

Du skal bruge følgende:

2 forskellige læderrester

Saks

Kop el. kande

Målebånd

Desuden symaskine, linieal og tekstillim

You’ll need following: 2 different colors of leather scraps, scissor, cup or jug, tape measure, furthermore a sewing machine, a ruler and fabric glue.

+tablewareBegynd med måle omkredsen samt højden på din kop eller kande og klip to stykker læder efter disse mål.

Start by meauring the subject you want to “cozy up” and cut two similar pieces after the measures.

+II

Klip en masse dejlige krydser i den anden farve læder og lim dem fast på lædersiderne. Sy de to stykker læder sammen vrang mod vrang – Også er du færdig.

Cut a lot af crosses in the other colored leather and glue these on the leather sections. Sew the sections together in each side, and you’re done.

Cozy til koppen lavede jeg med bund og proceduren er den samme som før, blot med en bund, se billederne.

I made the cup cozy with a bottom, it’s the same procedure as before, but you’ll start with 3 pieces here, see the photos.

+III

Det er svært ikke at være generøs med mængden af krydserne.

It’s hard not to be generous with the amount of crosses.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Endnu en dag med masser af krydser håber ikke, at I har fået nok af dem 🙂

Another day with lots of crosses, hope you’re stille with me on the cross vibe 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er rigtig glad for resultatet og det føles helt som, at jeg har fået mig et nyt krus og kande:-) Ha en rigtig dejlig torsdag og igen, hvor er jeg glad for, at I læser med!

I happy about the project and it feels like I got new tableware now 🙂 Have a happy thursday and thank you so much for reading, I really appreciate it!

18 Kommentarer
 1. Vad snyggt Mette! Jag kan förstå att det känns som nya porslin när de är så snyggt dekorerade! Kram

  • Hej Katarina.
   Åh tack! Ja det är alltid trevligt att ha en liten förändring 🙂 hoppas du är redo för helgen, ha en trevlig dag! Kram 🙂

 2. De er rigtig sjove…. og jeg er selvfølgelig vild med schweizer krydset 🙂 Syntes faktisk at et af de genialeste logo der findes er det fra flyselskabet SWISS. Enkelt men meget meningsfuld.
  Tak for dine ideer 🙂 og hav en rigtig god dag!

  • Hej Nola.
   Ja selvfølgelig, det jo lige dig 🙂 du er jo så heldig at være omgivet af alperne 🙂 Ja det er så stærkt et logo og brand, min Bamix er også stemplet med krydset 🙂 det var så lidt, håber du får en dejlig aften!

 3. Super lækkert ser det ud, og skønne billeder:)

  • Hej Bettina Daniel
   Tusind tusind tak, ja det er også blevet en tand mere hyggeligt og stylish ved morgenbordet 😉 ha en dejlig weekend og håber trappen snart er på vej 🙂

 4. This is just awesome..what a smart idea..my friend I love your creativity 🙂 stay happy & keep sharing!

  • Hi Khadija
   Thank you so much, what a kind comment, that just makes me smile for the rest af the day 🙂 The same to you!!! and have a fantastic weekend, big hugs:-)

 5. Hvor er resultatet dog bare smukt. Jeg er da helt vild med de krydser. Jeg prøvede at male et kryds på en æske, men det blev da slet ikke ligeså flot som det du har lavet der. Det er det helt rigtige størrelseforhold du har det synes jeg 🙂 Endnu et fantastisk projekt 🙂

  • Hej Katja.
   Tusind tak! Ja man kan ikke andet end holde af dem! Nå, det kan jeg nu ikke tro, de behøver jo ikke at have skarpe/ snorlige kanter, det har mine heller ikke 🙂 hi hi jeg havde overvejet at fremskynde processen med større krydser, men det var bare ikke blevet helt så fint så. Tusind tak for din dejlige kommentar og er super glad for, du kan li projektet 🙂 ha en rigtig dejlig aften 🙂

 6. Skøn ide Mette! Jeg får helt lyst til at upgrade nogle af mine vaser. Elsker at du har lavet dem i skind. Ha en dejlig aften 😉

  • Hej Pia.
   Tusind tak! Ja det vil da se skønt ud til de snarlige forårsbebudere! Ja, skind er jo min all time favorite 🙂 en og rigtig dejlig aften til dig Pia!

 7. Hvor er det blevet lækkert! Tager hatten af for du kaster dig ud i alle de læder projekter. Jeg synes det er så svært og tykt at arbejde i, at jeg aldrig rigtig er kommet ordenlig igang med noget! -Jeg er til gengæld helt pjattet med resultatet 😉
  Go aften herfra!

  • Hej Frk. Hansen
   Åh mange tak! Ja elsker det simpelthen, og med symaskine er det slet ikke så modvilligt at arbejde med:-) Håber du gir det en chance en dag 😉 Så skønt at høre, tusind tak og ha en rigtig dejlig weekend!!

 8. Hvor er de fede! Kan rigtigt godt lide at du har brugt læder – det giver dem et mere råt look end filt ville have gjort 🙂

  • Hej Bodil!
   Ej rigtigt dejligt! Ja det har du helt ret, læder er jo rigtigt godt til at give lidt kant. Tusind tak for din kommentar og håber du får en dejig weekend 🙂 kh Mette

 9. Så fin blogg du har! Du får mer än gärna kika in på min blogg och säga vad du tycker! 🙂
  http://www.nattstad.se/emyleufstedt

  KRAM ❤

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email