DIY concrete paperweights

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DIY beton til skrivebordet.

Brug isterningbakken til at lave små lækre brevpresser eller blot til pynt. Der er noget hyggeligt ved at have noget personligt touch på skrivebordet, så jeg har fået lavet disse små brevpressere i beton.

Concrete paper weights for your office supplies – Cast them in your icecube tray and personlize them in the way you like. I have both spray painted and stamped paper weights.

concrete

Du skal bruge følgende:

3 engangskrus

Isterningbakke, jeg har købt denne form hos etsy butikken HappyDIY, den er i sillicone og kan bruge til at lave sæbe mm.

Rørepind

Rapid cement, AALBORG portland – denne blanding tørrer på ca. 15 min. alt efter størrelsen på din ting.

You’ll need following: 3 plastic cups, a stirrer, icecube tray or a silicon mold like the one I bought at the etsy shop HappyDIY . Rapid concrete mix, you’ll only need to add water and it dries in about 15 min.

concrete casting

Miks dit cement og vand, rør blandingen godt – Hæld massen i din form og husk at glitte overfladen (dvs. lidt vand på din rørepind og stryg overfladen glat). Lad blandingen tørre. Når man bruger rapid cement blanding, bliver massen rigtig varm, hvilket også er grunden til at det tørrer op så hurtigt.

Mix your concrete and water and stir well. Pour the mix into your mold, and smooth the surface  with your stirrer. Let the concrete dry, when using rapid concrete mixture it get’s very hot, that’s normal and the reason why it dries so fast.

concrete cast how to

Du kan vælge at beholde de små papirvægte helt rå, beton er jo lækker i sig selv, eller du kan spraymale dem.

You can choose to keep your paper weights as they are, concrete are pretty in itself, or you can spraypaint.

paper weight concrete

Jeg lavede et stempel af viskelæder, satte lidt akrylmaling af på en kakkel også stemplede jeg løs med de dejlige +++ Mine plusser/ krydser er helt perfekte imperfekte, du afgøre jo selv, hvor stringente de skal være.

I made a rubber stamp, and placed some acrylic paint on a tile and then I stamped away with lots of +++ My plusses/ crosses are perfectly imperfect, it’s up to you how perfect you will have your lines/ edges.

DIY concrete

Har du en lille skål kan de jo også bare ligge til pynt eller bruges til små tableauer eller stilleben. Håber I får en smuk uge og hvor er det skønt, med de første forårsstråler fra solen, uhm… Ha en smuk uge!

Har du ikke set mine beton lysestager, kan du se dem her – Og her kan du lave en taske med +++ eller se her hvordan du kan lave en kopvarmer med +++

If you have a small bowl it could look nice with these concrete lovelies or your own still life. I hope you’re enjoying the week and are lucky to enjoy the bright and sparkling spring days. Have a happy week!

You can see how to cast concrete votives here – If you’ve got a crush for crosses take a look at this  shopper or this cup cozy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håber I får en smuk uge og hvor er det skønt, med de første forårs stråler fra solen, uhm… Ha en smuk uge!

I hope you’re enjoying the week and are lucky to enjoy the bright and sparkling spring days. Have a happy week!

49 Kommentarer
 1. jeg kan osse rigtig godt li’ den “råhed”som betonen tilfører… Gerne i selskab med naturmaterialer fx. Godt tænkt med den særlige isterningsform; kunne sagtens se et stilleben med noget træ, beton – og måske læder. Eller et lille Forårs-maleri 🙂 🙂 Ha du osse en dejlig (solskins) uge Mette – Og tusind tak for din søde kommentar om min “kobber-gave”

  • Hej Anne-Mette
   Ja det er et fantastisk materiale som gir en rigtig god kontrast til som du fx siger, læder og træ:-) Jaaa et forårs-maleri vil være eminent selskab til sådan et stilleben. Tusind tak for din dejlgige kommentar og håber du nyder uge! Det var så lidt den var på alle måder så smuk og genial:-)

 2. Waoo,, amazing..there are many other ideas too.. with different shapes 🙂 Love it..
  Thanks for sharing !

  Have a great day my friend

  • Hi Khadija.
   Yes there’s almost too many options;-) And thet would be perfect to personalize for gifts:-) Thank you so much and thank you for taking your time for a comment, and a great week to you! Big hugs:-)

 3. Skøn idé!
  De ville være fantastiske som små lodder på mit sytøj istedet for nåle når jeg klipper!
  Jeg må i gang :-).

  • Hej Maj.
   Jamen altså den idé er fantastisk! Det er altså smart med lodder til sytøjet, det må jeg jo igang med at forsøge mig med:-) Rigtig god fornøjelse og håber I har en dejlig uge!

 4. Fed idé, og tænke først hvordan du kunne få så forskellige geometriske former, om du skar i dem.
  Men de forme er super.
  Er også vild med stemple krydset, det er et must-DIY.

  • Hej Christina.
   Tusind tak, ha ha ja nej ingen skæren eller saven:-) Ja de er super fine og kommer også snart med et andet projekt, hvor jeg har brugt dem.
   Ja det er så sjovt at lave stempler selv og ja krydser er jo bare så dejlige:-) Ha en rigtig smuk dag!

 5. sjov ide at lave noget i beton! Jeg er vild med materialet, syntes at det er råt og fint på samme tid. Syntes især at den indfarvede er skøn, men det kunne man jo prøve at lege lidt med.
  God tirsdag 🙂

  • Hej Nola.
   Ja det er faktisk manden, som fik mig ind i den dille med betonstøbning i sin tid. Ja det er et fantastisk materiale og når bare man har en form kan man jo støbe alt – Man kan endda lave sine egne forme, det er dejligt med så mange muligheder, også mht. til farver.
   Håber du får en dejlig dag:-)

 6. Så häftigt! KRAM

 7. What a beautiful little project, Mette! I love concrete, the texture is fantastic! I still remember first seeing a tutorial for making a concrete letter B on Chez Larsson. Your tutorial seems even easier, I need to bookmark it for future reference. One day, who knows…?

  • Hi Michaela.
   Thank you very much! Yes I have seen that too, lovely project. Actually it’s my hubby who’s into casting with concrete and he has done a lot of that, so he’s really the expert on that area. It’s so easy and especially with the rapid concrete where you don’t need to add sand.
   Have a wonderful day and enjoy the week:-)

 8. Det ser bare virkelig godt ud. Det er nogle rigtig lækre forme du har har brugt og så lige tage hele projekted til en ny level med viskelæder stempel og spray maling. Jamen kan det blive mere lækkert? Næ, det kan det faktisk ikke 🙂 Tak for den fine vejledning. Får helt lyst til at prøve det 🙂 Ha en super uge 🙂

  • Hej Katja.
   Åh tusind tak! Ja formen er rigtig dejlig, er findes jo mange forskellige, men hvem er ikke til diamanter;-) Ja de blir lidt mere iøjnefaldende og festlige med dekoration 🙂 Jamen altså mange tak for dine søde ord kære Katja. Det var skam så lidt, ja det kan jeg godt forstå, jeg har også lavet dem af 4 omgange, tænkte de var gode til gaver:-) En rigtig dejlig uge til dig og tusind tak for kommentaren!

 9. Super and simple idea – I’m going to try it.

  • Hi Cyndi.
   Yes it’s one of those easy peasy projects and fun too, happy crafting and thank you for taking your time for a comment!

 10. Very clever and creative!

  • Hi Donna Wilkes
   Thank you so much, glad you like it and thank you for taking your time for a comment! have a happy day!

 11. oh man! now i am even more sad that my fred gem ice cube tray got destroyed in the dishwasher. 🙁 i’ll have to see if i can find it again! i would make these all day long! thanks for sharing this lovely project!

  -ashley
  ashleyrachelle.com

  • Hi Ashley
   Oh no, I’m sorry to hear that! My one is made of silicon and before I started casting with concrete in them they have been in the dishwasher several times. He he, they are also pretty fun to make, I have made several batches, I simply can’t produce enough to get some for myself:-) You’re very welcome and thank you so much for your comment!
   Have a great day!

 12. Sikke en sjov ide! Elsker din kombination af beton og metallic farver og nu i geometriske former. Super fine! Ha en dejlig dag 😉

  • Hej Pia.
   Super dejligt at høre! Ja beton og metal går bare så godt i spænd – Ja og den geometriske inspiration blir vi jo slet ikke træt af 🙂 Tusind tak Pia og håber du nyder dagen!

 13. Det var en super cool idé! Jeg ønsker dig en dejlig onsdag, du kære!

  Knus,
  Anette Willemine

  • Hej Anette
   Tusind tak! Ja og kan se du også har noget dejligt swiss cross inspiration, må lige over og se mere:-) Håber du nyder resten af ugen, Kram Mette

 14. What a great idea! Never knew you can use an ice tray for pouring concrete.
  Nina

  • Hi Nina.
   Thank you very much! I had to give it a try, and afterwards I bought this silicon mold, gem shaped, a bit more fun than the normal ice cube tray. Thank you for taking your time for a comment and have a beautiful day!
   Mette

 15. Hvor er de skønne! Jeg er ret vild med at støbe gips..(-på skolen) Så mon ikke også det gælder beton 😉

  • Hej Frk. Hansen
   Åh rigtigt dejligt at høre! Det er jeg helt sikker på – Ih hvor er det lang tid siden jeg har støbt i gips, har overvejet at tage det op igen, men den tid den tid:-) Ah det lyder da skønt at arbejde med det til hverdag!
   Håber du har en dejlig uge:-)

 16. Aj altså Mette, du blir bare ved med at ryste fantastisk inspiration ud af ærmet, hvor er de skønne de vægte 🙂 jeg er imponeret!!

  • Hej Mette
   Tusind tak søde Mette. Ja det er sjovt så forskellige de ser ud, alt efter hvordan man dekorer dem, er bestemt ikke færdig med dem:-) Ha en dejlig weeekend.

 17. Hi Mette, a wonderful picture tutorial. Liking the conrete pieces with the black crosses. Happy weekend x

  • Hi Geraldine!
   Thank you very much, yes I love crosses! And a great weekend to you too! Thank you for taking your time for a comment!

 18. Those are just super cool! Love your ideas and originality.

  Thank you for partying with the Wildly Original Crowd.
  <3 Christina at I Gotta Create!

 19. Absolutely WOW!!!!

  Thanks for sharing this at The DIY Dreamer.. From Dream To Reality! Can’t wait to see what you link up tomorrow evening 🙂

  • Hi Christine.
   Thank you! Oh I’m running late but be sure, that I’ll see you next week:-) Hope you’re enjoying the week, big hugs:-)

 20. love it!

 21. Beautiful project! I love these. Thanks for linking up to Monday Funday!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email