DIY watch pendant

DIY watch pendant

Hello Fashionistas!

Så er det blevet tid til en lille mode DIY, den tager maksimum 10 min at lave.

Nogen af jer husker måske, hvordan jeg fik lirket mit gamle ur på et bælte og derefter omkring en masse magasiner – Ellers kan du se det lige her.

This is how you can upgrade you old watch, in only 10 minutes – some of you might remember howI did this: Watch you magazines post – An old belt, a watch and a bunch of magazines, you can see it right here.

Watch pendant

Du skal bruge følgende:

Saks

Hultang

Læderstrop eller et stykke læder.

Dobbeltsidet nitte.

You’ll need following:

A scissor, kelp, an old watch, leather strap or just a pieces of leather and a double sided stud.

watch pendant tutorial

Klip et langt smalt stykke læder, hvis du ikke har en læderstrop. Før den ene ende af stroppen igennem uret og saml denne med den anden ende. Lav et hul med hultangen igennem alle lag. Sæt nitten i, også er du færdig.

If you don’t have a leather strap, cut a long leather strip as pictured. Put one of the leather ends through your watch and gather it with the other end. Make a hole with your kelp. Place the stud in the hole, and you’re done!

Leather DIY

Jeg er faktisk ikke særlig vild med at gå med armbåndsur til daglig, jeg gør det dog for det meste – Men jeg elsker lommeure og den her er da et bud på et moderne et af slagsen, i hvert fald til halsen 🙂 Hvad siger du, går du altid med ur?

Håber I nyder det fantastiske vejr, så mildt og smukt, jaaa April jeg elsker dig:-) Ha en super dejlig uge!

Actually I’m not a fan of wrist watches even though I do wear it nearly everyday – But I love pocket watches and this one is my idea of a moderne one – Do you like it? And is the wrist watch an essential piece of your everyday look?

YAY finally it’s smells and feels like spring here in Denmark, so lovely – Have a wonderful week!

DIY watch pendant

30 Kommentarer
 1. This is amazing..Love it..what a fun idea 🙂 thanks for sharing

  • Hi Khadija.
   So great to hear! Yes it was quite a neat way to “refashion” my old watch 🙂 Have a wonderful day and thank you so much for your lovely comment!

 2. Jeg går altid med ur, men den her idé er super! Det må jeg prøve..

  • Hej Kristina.
   Jamen altså, lyder super dejligt, rigtig god fornøjelse 🙂 Jeg har også haft uret om halsen lige siden, jeg fik det lavet.
   Ha en super dejlig aften!

 3. Det er MANGE år siden jeg holdt op med at gå med ur 🙂 Som oftest mangler jeg det ikke pga. mobil og div. ure “rundt om i rummet”. Men dét her ur var da en smuk løsning synes jeg (kræver dog et smukt ur også – men hér kunne jagten jo gå ind 🙂 🙂 ) Mette….tusind tak for din virklig søde kommentar igår; det var lidt med hjertet i halsen at jeg delte :-), men jer som har kommenteret gav mig en klump i halsen OG smil på læben!!! TAK… Knus

  • Hej Anne-Mette
   Ja det er rigtigt, mobilen er jo aldrig langt væk – synes også det kan være besværligt med et armbåndsur, og hver gang jeg får et nyt, blir det ridset med det samme 🙂 hi hi ja det er dejligt med en undskyldning for at gå på jagt 😉 Det var så lidt – Det kræver sit at “blotte” sig på den måde, stor respekt for dig! Tusind tak for din dejlige kommentar og håber du har en god uge 🙂 Knus Mette

 4. Igen en super sjov ide fra din side 🙂 Det er herligt!
  Jeg kan godt lide at gå med ur og betragter det næsten som et slags smykke.
  Solskinsdag til dig 🙂

  • Hej Nola.
   Åh tusind tak! Rigtig glad for du kan li idéen 🙂 Ja det er rigtigt, og man kan jo få SÅ mange fantastisk smukke ure! det kan jo gå hen og blive lidt af en fetich 🙂 Tusind tak og håber du nyder resten af ugen!

 5. Jeg går aldrig med ur, men den ser rigtig fin ud. OG jaaaaaaaa apil er SÅ velkommen! Især eftersom den har taget solskin med, åh!

  • Skønt at høre, tusind tak for det 🙂 Ja det kan slet ikke beskrives, hvor skønt det er, at der endelig er forår i luften! Ha en dejlig aften 🙂

 6. Super easy, I like the idea! My mom is not a fashionista, but I’ve got to try and do something similar for her old beloved watch which lost its handle.

  • Hi Michaela.
   Oh sounds perfect, you don’t have to be a fashionista for this one, I’m not 😉 Yes there’s lots of opportunities to vary this one. A knotted strap could look pretty cool 🙂 Happy crafting project for your mom 🙂 have a wonderful and sunny week 🙂

 7. Ihh altså, du imponerer igen Mette! Hvor er det fint og super godt tænkt! Kan ikke lade være med at tænke, at jeg godt kunne have brugt dig i det team der skulle designe nye uniformer og tilbehør til vores regionshospital, er sikker på det ville være blevet MEGET end det vi har i vente:0) Knus L

  • ‘(…)MEGET bedre end det vi har i vente’ skulle der stå

   • Hej Louise.
    SÅ dejligt du kan li idéen, det er jo dejligt med de små hurtige projekter 🙂 åh altså hvor er du bare sød!!! Hi hi ja det kunne da være sjovt, at lave et festligt bud uniformerne, måske I har mulighed for refashion bagefter 😉
    Tusind tak for din dejlige kommentar og hav en super smuk weekend! Knus 🙂

 8. Very creative and looks quite easy to make! I have this old watch from my dad and couldn’t think of a way to use it yet find it a shame to throw away. Thanks for the idea!

  • Hi Onel.
   Yes, I made this in less than 10 min, so there’s no reason not go give it a try 🙂 Sounds like a perfect project for your dad’s old watch, it’s so lovely to keep the precious things close to you 🙂 thank you so much for your comment and have a lovely day!

 9. -og du gør det jo igen! Så smukt! Jeg tænker bare lige på hvor du har købt nitter og tang? For når jeg laver noget med nitter så går der ikke særlig lang tid før de falder af, desværre. Det har du ikke haft problemer med? God weekend!

 10. Mistede mit ur op til jul – eller rettere gav en tur i vaskemaskinen – så jeg savner virkelig et nyt. Kan rigtig godt lide din idé, selvom jeg nok foretrækker det på håndleddet – tror du man kan lave noget tilsvarende i læder, så det ikke bliver et traditionelt armbåndsur, men snarere et armbånd med et ur…? Vil elske indput fra din kreative hånd 🙂

  • Hej Anita.
   EEEj det var da rigtigt ærgeligt! Jamen hvis du kan li at knytte, kan du jo knytte en rem i lædersnøre.
   Eller lavet en magic twist rem, som jeg brugte på cross taske – teknikken er blevet brugt på denne urrem http://pinterest.com/pin/557742735072398563/
   Hvis det kan være enkelt, kan du jo bare lave en ekstra lang rem, som kan nå flere gange rundt om håndleddet, måske med nitter hvis du kan li dem.
   Håber det kunne give lidt inspiration, men vil da straks gå i tænkeboks, og forsøge at fremelske en ny idé 😉
   Håber I har haft en dejlig weekend og får en dejlig uge!

 11. what a creative idea! you’ve done it again mette! xo

 12. Grymt snyggt!!!

 13. I LOVE IT!!!! It’s fabulous!

 14. Great idea! I’m not a big fan of wrist watches either because I find it hard to match them to my outfits, but I often wear one because it’s just so practical. A pocketwatch would be fun – but I’m often wearing skirts and dresses without any pockets to put the watch in! But maybe I’ll make one like that for my man? A guy with a pocketwatch like that, a mix of classic and contemporary style – hmmmmm…

  • Hi Lena.
   Thank you so much! Yes I feel excatly the same way:-) Oh you’re a skirt/ dress girl, I really wish I had it that way, but no matter what I try, I always end up in trousers or jeans:-) What a wonderful idea, I think your man would love it, it would be fab for the classic, preppy or hipster style, or any style for that matter:-) Thank you so much for your comment Lena, and hope you’re enjoying the week.
   .

 15. SÅÅÅÅÅ coolt:) du är så kreativ och påhittig hela tiden..önska jag var det haha.

  OM du vill ha trädgårdsinspiration..kolla in min blogg:)

  Ha en härlig helg

  LOVE Maria

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email