DIY Anthropologie inspirered pillow

Anthropology pillow

 

 

 

 

 
Afslutningen på ugen blir en ren farvefest.

Jeg har jo en forkærlighed for Anthropologie, og da jeg så de smukkeste puder skabt af den franske kunster Nathalie Lete, så jeg dem som en udfordring.

I love Anthropologie and when I saw theese amazing cushions made by the french artist Nathalie Lete, I had to give it a try myself.

DIY pom pom pillow

Efter at lave slugt hver eneste side af Charlotte Hedeman GueniauHappy Home  med fryd, har jeg sat mig for at få flere festlige farveindslag ind vores hjem. Så puden var eminent til den dagsorden. Du kan læse min boganmeldelse her.

I loved Charlotte Hedeman Gueniaus Happy Home from the first page – And now I have challenged myself to adapt more fresh and happy colors in our home. The pillow was the first step. You can read the book review here..

Anthropology inspired pillow

Jeg har jo snydt og fandt et fantastisk smukt vægtæppe i genbrugsen, som blev afmonteret bagside og ophæng, derefter vasket og syet om til en pude. Som I kan se på et af billederne lavede jeg en “afslappet” bagside på puden, altså ingen lynlås hurlumhej.

I found the most beautiful embroidered picture wall hanging at the thrift store, I removed the bracket for hanging and gave it a spin in the washing machine and made a pillow.

DIY pillow

Anthropologie puden havde jo de skønneste pom poms, og dem fik jeg også lavet, garnet afstemte jeg med farvene i broderiet.

The Anthropologie pillow was equipped with the most joyfull and dashing pom poms and who doesn’t love to “pom pom”?

Anthro inspired pillow

Pom pom pillow DIY

Ja også er det jo fantastisk at tænke på, at der er en meget kreativ sjæl, som har siddet og håndbroderet det smukkeste mønster med så smukke farver og en masse tålmodighed 🙂 Jeg mener at disse sting kaldes norsk syning, ret mig endeligt, hvis jeg tager fejl:-)

I enjoy thinking that this is made with love and by a very creative person and I see it as a piece of artwork. So wonderful colors and love the joyfull pattern it really takes a lot of patience to create such an embroided beauty.

I don’t know what you call these stiches in english, but in danish we call it norwegian sewin, if you know please do tell me:-)

DIY pillow

Sådan blev det smukke væg broderi altså til en Anthropologie inspireret pude – Hvad siger du, har du prøvet at opgradere gammelt broderi til noget?

Håber I snart er klar til en skøn og forhåbentlig forårs betonet weekend, ha det godt og husk at sætte lidt farve på din dag. Tak fordi du læser med.

It’is so fun to upgrade and this is one way to use old embroideries. Have you ever tried to upgrade with such lovely embroideries? And if so I would love to hear about it.

Have a wonderful and happy weekend and remember to color up your day, thank you for reading.

Anthro inspired pillow

22 Kommentarer
 1. Lovely colors and pillow! Great idea and I love embroidery…and I love recycling. I admire people who create such hand made pieces. I have my projects waiting for me…there are also old embroidery and many more 🙂 waiting for redesign.

  • Hi Kreetta.
   Thank you so much. Yes it’s so calming and meditative to look at such beauties. Oh sounds so exciting Kreetta, I know it can only be good 🙂 Looking forward to see your enchanting redesigns. Have a wonderful weekend!

 2. Rigtig sjov ide med nyt og gammelt og at få puden levende igen 🙂 Foråret inspirerer også til lidt flere farver og til at være lidt modigere.
  uh nej, farverne vil jeg aldrig glemme….også en umulighed i mit job 😉
  Rigtig dejlig farverig og varm weekend 🙂

  • Hej Nola.
   Ja, redesign er en rigtig skøn måde at skabe et helt ny udtryk – og gamle skønheder skal selvfølgelig have en ny chance 🙂 Ja foråret og de lyse dage, forstærker og forskønner alle farver 🙂 Nej du har vist vist en lille snas af det skønne “mijlø” som du arbejde med. Tusind tak kære Nola og i lige måde 🙂

 3. Its amazing I love it I saw the one that inspired you at anthropologie only the other day xxxx

  • Hi Aimee
   How fun, I just knew you’re a Anthropologie fan too 🙂 thank you so much and for taking your time for a comment, have a beautiful day.

 4. beautiful, you have shared a nice version 🙂

 5. Sikke en skøn pude! Og skønt broderi. Jeg er faktisk stor fan af den slags gamle broderier. Og det har uden tvivl også noget med historien og håndværket at gøre. Tillykke med det nye farverige indslag 🙂 Og rigtig god weekend til dig.

  • Hej Mette
   Åh tusind tak. Ja det er vidunderligt at betragte så smukt håndværk og ikke mindst bevare det, nyt look eller ej 🙂 Tak Mette og i lige måde!

 6. Super sjov og skøn pude. Jeg er helt vild med de der pompommer. Det er nogle rigtig fine farver du har der 🙂 Som du ved, er jeg også rigtig glad for broderi. Og du har fået det til at se rigtig flot ud her. Rigtig god weekend!!

  • Hej Katja.
   Hi hi ja pompomerne er ufattelig skønne, man kan jo ikke andet end blive glad af at se på dem og nusse dem 🙂 Ja det er rigtigt, broderier er en utrættelig inspirations kilde, ikke sandt? Tusind tak for dine søde ord og håber I har haft en skøn skøn weekend:-)

 7. Hvor skønt Mette! Glæder mig meget til mere farverige indlæg 🙂 Du starter rigtig smukt ud! Super fin pude og sjov detalje med pomponerne. Jeg får i hvert fald lyst til at redesigne mine sidste pudefund. Tak for skøn inspiration og ha en dejlig weekend 🙂

  • Hej Pia.
   Altså hvor er det dejligt at høre, mange tak 🙂 Ja pompommer er evigt sjove og herlige. Ih altså det glæder jeg mig til at se, du finder jo altid nogle smukke ting. Håber I har haft en smuk weekend og ha en dejlig uge 🙂

 8. I love the idea to use the embroidered wall hanging to make a cushion – it turned out great! I’ve been thinking about doing the same with a vintage kilim (but have to find a kilim first!).
  I’m also really “thinking color” right now. Must be spring!

  • Hi Lena
   Thank you so much! I’ve got too little patience and time to make the embroidery myself, so had to find a finished one 😉 Sounds so great, oh I know how that is, it’s not always easy to find that perfect thing 🙂 Yes Spring is really sparkles up the day and calls for wonderful colors. Oh Lena you’re quite brilliant with colors, can’t wait to see more of your inspiration, have a happy day 🙂

 9. this pillow is fantastic! the colors are lovely and bring a little spring indoors. love how this pillow turned out! xo

  • Hi Ashley Rachelle
   Thank you so much, so glad you like it. Yes we just can’t get enough of those beautiful bright days of Spring, they really make the colors shine 🙂 thank you for your comment and have a beautiful day,
   xo Mette

 10. Absolutely FABULOUS!! AGAIN!

 11. Mette, you are so lucky to find this embroidered wall hanging! The colors are folk inpired, and the design is so cool, organic and retro and etno chic at the same time!

  • Hi Michaela
   Hi hi yes I do feel very lucky with this find. Yes both colors and design is so devine, it’s such a beautiful handwork. Have a lovely day!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email