DIY Till air plant hanger

DIY Till plant hanger by gretchen gretchen
DIY with Kreetta today, it’s going to be a feast!
Hello dear DIY friends,
I’m happy to be here at Monstercircus. My name is Kreetta and I’m a Finnish photographer and my blog is gretchengretchen. This is my very first guestpost. It was so great when Mette asked me to make a guestpost for her. Her blog is such a treasure place. You definitely find here a DIY you want to try and I have to say she has a great blog name!
My DIY is a plant hanger to Tillandsia air plant. These plants need no soil, they take everything what they need from air so they are perfect for home decoration. This DIY is very easy one and it also has an idea of recycling because recycling is very close to my heart. Greatest thing is that you have now a good reason to celebrate spring with bottle of good sparkling wine or even champagne. Or maybe with non alcohol bubbling drink like Kuohuva Kuusenkerkkä. My favorite drink.
Hej kære DIY venner.
Jeg er glad for at gæste monsterscircus. Jeg hedder Kreetta og jeg er uddannet fotograf fra finland, min blog hedder gretchengretchen.
Dette er mit allerførste gæsteindlæg og det var skønt, at Mette spurgte om jeg havde lyst til at lave et indlæg til jer idag. Mette’s blog er sådan et dejligt sted og du vil helt sikkert finde en DIY, som du har lyst til at gå igang med, også er jeg vild med navnet på denne blog!
Min DIY er et ophæng til Tillandsia air planter. Denne planteart behøver ingen jord, de er meget taknemmelige og de optager væde og nærig igennem luften. Desuden er de perfekte til dekoration i hjemmet. Denne DIY er super nem og da jeg elsker at genbruge ting, har jeg brugt dette princip til projektet. Den bedste del ved hele dette projekt er, at du nu har en rigtig god grund til at fejre foråret med en rigtig god boblende vin eller endda champagne Eller måske en alkoholfri mousserende vin som Kuohuva Kuusenkerkkä. Min favorit drink.
DIY Till plant hanger by gretchen gretchen
DIY Till plant hanger by gretchen gretchen

As I told you I’m a photographer and today you can also find on my blog a photo essey of Tillandsia plants. I’m so in love with them. They were very good inspiration for me. Hope you like them too! You can find them here in Till Herba Caeli e-shop.

I also have my very very first wonderful 2 GIVEAWAYS, check the link and throw a comment on my blog to WIN 3 OR 2 TILL AIR PLANTS! Now you can have it all. Win air plants and then make a home for them – DIY plant hangers to gorgeus creatures.

Have a great and creative day!
xo
Kreetta

Som tidligere nævnt er jeg uddannet fotograf og idag kan du semit foto essay med Tillandsia planter. Jeg er så forelsket i dem. De er en fantastisk inspirationskilde for mig. Håber du også kan li dem! De kan købes hos Herba Caeli e-shop

Desuden er har jeg lige skudt min allerførste GIVEAWAY igang, check linket ud og smid en kommentar på min blog for at deltage VIND 3 ELLER 2 TILL AIR PLANTER! Så nu har du mulighed for at få det hele. Vinde air planterne og bagefter have fornøjelsen med at lave et ophæng til dem – DIY planteophæng til disse fantastiske planter.

Ha en dejlig og kreativ dag!

xo
Kreetta
27 Kommentarer
 1. Welcome as a guest here at Monstercircus! What an honor to be asked to write a guest post.
  Your idea to this plant hanger is a great and fun diy! Something to think of to use outdoor as well as indoor. Maybe I shall try to make one to my terrace this summer. Thank you for sharing!!
  Wishing you a wonderful weekend!
  The best from,
  Anette Willemine

  PS! Wishing you, Mette, a lovely weekend as well!

  • Hello Anette! Thank you! I really think you have a pretty good reason to celebrate spring with glass of sprkling wine on your terrace 🙂 And as I said this is an honor. Have a lovely weekend Anette! Remember giveway at my blog!

   xo
   Kreetta

  • Ja det er en super skøn DIY Kreetta har kreeret!
   Og en rigtig dejlig weekend til dig Anette 🙂

 2. STILIG!!!

 3. It’s a lovely and great idea!
  Kisses
  Magda and Agnes:)

 4. Looks nice and I like the idea of a plant hanger. Have a great day both of you. Hugs from another Finn 🙂

  • Thank you Katarina!
   Yay for Finns and Danes too! Wonderful day to you also Katarina! It’s very sunny and warm in Finland. Can you imagine that !

   xo
   Kreetta

 5. Hey my friend, this is something really interesting! any dry arrangement of plants or flowers can be the best with this.. too good!
  keep sharing 🙂

 6. Another lovely project!

 7. So beautiful! Loved your guest post 🙂

 8. Brilliant. as per usual. just brilliant. I love it. ~ Rose

  (the tech problems are (almost) over and at least, the linky party is now up! Yeah… Come share this … tomorrow ?!)

 9. Nice to meet you Kreetta!
  Beautiful and useful DIY for indoor and outdoor plants!
  Thanks for sharing?

 10. An air plant, never know this exists! I learn something today 😀 This plant hanger is absolutely lovely! Thanks for sharing, Kreetta and Mette!

  • Hello Onel!
   Isn’t that wonderful! Thank you!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email