DIY with WASHI TAPE

DIY_washi

World of washi I love you!

At masking tape eller washi tape er et helt vidunderligt materiale, kan vi vist alle blive enige om – Alle de fantastiske udgaver det findes i, udvalget synes uendeligt. Der er kommet nyt washi tape hjem fra Vivi Gade Design, og hvis der er noget jeg er vild med, så er det mønstret/ printet tape – En fantastisk makker til ensfarvet washi tape og en nem og billig måde at dekorere på.

Who doesn’t love washi tape and the variations seems endless. New washi rolls from Vivi Gade Design has just arrived – And I really love printed washi tape it’s a great combo for single colored tape rolls. So let’s washi up.

Vivi_Gade_Helsinki

Enkelt og meget let kan dine opbevaringsbokse friskes op – Akryl/ plexiglas bokse er ideelle til formålet, og hvis jeg havde en af de der lækre akryl displays, så skulle alle kanterne have en omgang masking tape. Eller du kan lave og derefter dekorere en ramme, smykke stativ eller tablet stativ, som jeg har lavet i plexiglas.

In few seconds you can upstyle your desk accessories and I love to use the washi on acrylic or lucite storage solutions. Or you could try out these projects that I did in lucite a display/ framejewelry stand or the tablet stand.

Washi_tags

Her har jeg lavet luksus tags/ kort med bånd og masser af masking tape – Her blomster- og stempel print i kombination med kobber og guld detaljer.

I have made some delightful tags and cards with ribbon and flower/ stamps printed washi tape and a great combo is copper and gold.

Vivi_Gade_Oslo

Vivi_Gade_London

Notesbog samt bulldog clips dekoreret med pepitatern samt neon.

Neon and pepita pattern on a notebook and bulldog clips.

Vivi_Gade_masking_tape

Jeg ved godt, at det er alt for tidligt, men jeg måtte lige lave et lille projekt med jule tapen – DIY clipboards lavet af kraftigt pap, clips og masking tape. Julekuglen på clipboarded til venstre kan både bruge som ophæng eller som til- og fra kort.

I know it’s way too early but I had to try the christmas tape – Home made clipboards made out of cardboard with clips and tape. 

DIY_feather_cards

Fjer syet med zigzag sting på kort og selvfølgelig masking tape. Du kan bruge samme farve tråd som din masking tape eller en kontrast farve.

Here’s some card that I did with zigzag stitched feathers and washi tape. Use the same color thread as the washi tape or use contrast colors.

Maskin_tape_ideas

Man kan ikke blive andet end glad af at se på alle de fantastiske prints og farver – Som I kan se på det sidste foto har jeg givet væggen en omgang sort masking tape 40 mm, og muutos Wood lampen har fået masking tape detaljer.

Lad mig endelig høre, hvilke masking tape projekter I har lavet! Håber I nyder endnu en uge, som er startet på fantastisk måde, verjmæssigt, igen, så skønt.

Oh look at these pretties – It’s such a joyful pleasure just to dwell at the patterns and colors – Last but not least I want to show you my striped wall that I also did with a black washi tape 40 mm. If you want a more permanent and resistant result you can aply VTR or another kind of decoupage glue. 

So tell me I’d like to if you’ve done some happy washi tape projects? Enjoy the week it’s summer what more to ask:-)

Vivi_gade_masking_tape (1)

 

 

24 Kommentarer
 1. Wonderful Washi tape collection. Like your suggestions too 🙂
  Have a nice day Mette!
  Stella recently posted…A vintage desk … με άρωμα γυναίκας!My Profile

  • Hi Stella.
   Yes indeed washi tape can spice up everything:-) Thank you very much and for taking you time for a comment, have a marvelous day!

 2. Uhhh – hvor er det fint – der er bare så mange skønne muligheder – herligt. Go’ dag 🙂
  gittesp recently posted…jeg tillader mig…My Profile

  • Hej Gitte
   Ja, mulighederne er uendelige, det er rimeligt svært ikke at blive begejstret, så skønt. En rigtig god dag til dig:-)

 3. Collection is incredible, and inspiration great. I have some washi, simple,that use for stationary…but not much…should use it more!
  ibabe recently posted…Fluor touchesMy Profile

  • Hi Ibabe.
   Yes there’s a style for every taste – Yes those pretty rolls always make my day and I just can’t stop embellish my things;-) Hope you’re having a wonderful week.

 4. Sikke et fint indlæg med masser af ideer! Jeg har også lige selv købt 3 ruller og gælder mig til at komme i gang med at lege! 😀

  • Hej Tara.
   Tusind tak! Jamen altså glæder mig til at se, hvilke dejligheder du får fremtryllet. Ha en super dejlig dag:-)

 5. Sikke mange skønne, skønne idéer!Tak for inspiration,kh Maria 🙂

  • Hej Maria.
   Tusind tak, ja der er så stort et udvalg af det lækre tape og har en masse som har brugt det på allerskønneste vis. Tusind tak for din kommentar og ha en dejlig weekend, når den tid kommer.

 6. Hej Mette.
  Ihhh, det ser så flot ud – farvestrålende og skønne ting du har kreeret, -er vild med tapen, som ligner målebånd. Og flot ser det ud med væggen, det kan bruges til så meget det kære tape, og jeg tror da lige, at min samling skal forøges, må hellere lige smutte forbi og shoppe lidt….
  Håber du nyder det gode vejr, det gør vi her, det er dejligt, også selvom vi stadig knokler, men ferien kan anes forude.
  God aften med masser af solskin til dig, søde Mette.
  Knus
  Karen
  Hottentotten recently posted…En ny kjole (til samlingen..)My Profile

  • Hej Karen
   Åh tusind tak hvor er du sød! Ja, det er også blandt mine favoritter, har faktisk også givet skaftet på min hammer en omgang med målebånds tape og lidt lak, ahh det er byen flotteste hammer:-) Ja det er jo slet ikke til at stoppe når først man kommer igang, det er ren terapi:-) Åh det lyder da dejligt, det er så skønt at have ngt. fantastisk at se frem til – Tusind tak søde Karen og i lige måde. Største knus herfra!

 7. Great post….I love the tapes…

  xxxxx

  http://lttreasure.blogspot.co.uk/
  Lubica recently posted…Different.My Profile

 8. Det er fantastisk hvad man kan bruge det tape til…tak for de altid flotte billeder og diy god aften til dig knus
  Rav og Krat recently posted…Hvid sommerstrikMy Profile

  • Hej Gitte.
   Ja, det er en helt fantastisk opfindelse, så meget dejlig tid kan der gå med at dekorere og eksperimentere. Tusind tak og håber I nyder sommeren fra jeres smukke sommerhus! Ha en dejlig weekend, når tid er, knus:-)

 9. Wow, your choices of washi tapes are beautiful, Mette! (I love the measuring tape washi!) And your wooden hippo is really cute too! 😀 Great washi projects! The 3D structure is exceptionally cool, how could you think of using washi on that??? Just brilliant! Thanks for sharing!

  • Hi Onel
   Thank you so much Onel – Yes the measuring tape is so cool and graphic, hi hi yes it’s all happy hippo:-) Aww so glad you like it the tape was meant for that project:-) Thank you so much for taking your time for a lovely comment. Have a phenomenal day!

 10. Nej hvor har du altså lavet nogen flotte ting med Washi tape. Jeg er da bare SÅ imponeret. Jeg kan virkelig godt lide den der notesbog med det lyserøde trappebjerg på. Super design!! Er også helt vild med målebånds tapet og de zig-zaggede fjer. Wow!!!
  Katja @ Shift Ctrl Art recently posted…Trend spotting in new construction – California 2013My Profile

  • Hej Katja.
   Åh tusind tak! Er det rigtigt? Jamen så kan jeg godt prøve at arbejde videre på mønstret vil gerne have et mønster på væggen nemlig. Ja det er altså også nogle fantastisk dejlige prints. Tak for din dejlige kommentar søde Katja, jeg håber I nyder ugen, ha en smuk dag!

 11. Så himla fint! Älskar tejpen som ser ut som ett måttband 🙂

  • Hej Malin
   Åh tack! Ja ja det finns alla möjliga möjligheter med härliga bandet – Ja måttband är också en av mina favoriter, mina handtag på min hammare har också fått lite måttband 🙂
   Tack för din kommentar och ha en trevlig dag:-)

 12. You’ve got some great ideas here Mette! I’ve got quite a few rolls that I bought just before I moved so haven’t tried anything around the house, only wrapping presents which always looks cute. First up will be a photo wall and then I’ll get creative. x
  mel recently posted…Sydney Instagram RoundupMy Profile

  • Hi Mel.
   Thank you so much! Ahh lots of rolls that sounds wonderful! I love photo walls they are always very unique and personal, hope you’re going to share a peak of your wall when it’s done. I bet it’s going to look fab and creative:-) thank you for your comment and have a lovely day:-)

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email