DIY EAMES elephants

Eames_DIY_printable

Print this!

Hvis I ikke allerede har været igang, så er her et SUPER lækkert link til de små EAMES elefanter, deco-design har delt denne EAMES skabelon fra Vitrasom er lige til at printe ud – Og de kan jo bruges til alt, bordkort, uro, guirlander, eller som jeg har gjort, trukket dem på bånd.. uhm elefanter, som perler på en snor:-)

I have made some of these gourges EAMES elephants – deco-design shares this EAMES printable from Vitra so if you haven’t already printed it, hurry up!

DIY_Eames_printable

I morgen har jeg lavet en super sjov idé til, hvordan du kan organisere dig lidt ved skrivbordet – Så står studiestart snart for døren, er du tilbage på arbejdet, eller mangler du blot en design inspireret idé til opbevaring? Så kig med i morgen! Kan næsten ikke være indeni mig selv af spænding, glæder mig sådan til at dele den, så håber vi ses.

Tomorrow I’m going to share a design (EAMES) inspired DIY on how you can organize your desk – So if you’re back in school, work, or simply just want a nice way to organize I hope I’ll see you tomorrow until then… Happy printing and crafting:-)

 EAMES_printable

11 Kommentarer
 1. Vilka söta elefanter! Kram
  Katarina recently posted…Protein-Rich Peanut Butter BallsMy Profile

 2. Lovely!
  ibabe recently posted…SlowMy Profile

 3. Hold op hvor er de bare søde de elefanter. Dem kan jeg godt forstå du ikke kunne stå for. Super flot lavet med at trække dem på et bånd. Lækkert.

  Glæder mig til at se hvad der kommer næst. Kan sagtens bruge ideer til mit skrivebord 🙂 God weekend!!
  Katja @ Shift Ctrl Art recently posted…How to: sew a half-round seat cushion – for my outdoor wicker chairsMy Profile

  • Hej Katja.
   Ja de er helt fantastiske og der er jo SÅ mange muligheder med dem – Så elsker bare Vitra for at have lavet den vidunderlige skabelon:-)
   Jamen glæder mig skam også til at dele med jer! Men du er jo altid fuld af fantastiske idéer og SÅ ihærdig, så glæder mig til at se, hvad du har gang i:-) Ha en super smuk dag!

 4. Such a classy and cute idea!
  Ann Martin recently posted…Paper Flowers and Pinatas – Tiffanie TurnerMy Profile

  • HI Ann Martin.
   Thank you very much, Vitra did the printable, I did the easy part, just printed and gave them some copper glam:-) Thank you for your comment and have a great day!

 5. You’re welcome and thanks for your note at All Things Paper. I’m enjoying your blog very much too!
  Ann Martin recently posted…Canvas on Edge – Stallman Studio GalleryMy Profile

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email