Nyt katalog ude nu.

cchobby_katalog_201314

 

Se mine personlige favoritter.

Jeg må tilstå en ting, det er rigtig mange ting jeg elsker som fx. skønt design, men generelt er jeg ikke særligt materialistisk… Lige pånær når det kommer til de kreative materialer og august betyder for mig nyt katalog fra CChobby – Og uanset hvor lækre interior bøger/ magasiner jeg køber, så er dette kataloget, som bliver kigget igennem allerflest gange i løbet af et år.

New catalogue from cchobby – Take a peak on my favorite products.

I have to confess to you, you might already know that I love design and interior, but I’m actually I’m not very materialistic… Except when it comes to the creative supplies and August means to me new catalogue from CChobby – And no matter how delicious interior books / magazines I buy, this catalog which will be read most gawked.

Glitter_leather_cchobby

Lad os kigge på mine favoritter af de nye produkter.

Harmonikapapir (honeycomb paper) YES, det var ikke til at opstøve, da jeg skulle lave disse hjerter, men endeligt til at købe herhjemme, man kan jo ikke blive andet end glad i låget med alle de smukke folder – Her er en rigtig sød og skæv idé, som jeg er helt vild med. Miks materialerne med en akrylstjerne og stjerne i træ  disse kan kombineres på kryds og tværs. Træstempler i super sød udformning, har selv et kage stempel, som minder om disse, fåes både med jule- og helårs motiver.

Let’s take a look on my faves – Honeycomb paper don’t you just love all those pretty fold, make your own fun og pretty shapes, maybe you want to make a card like mine. Mix your materials – I love the idea that you can actually make half acrylic half wooden stars with these acrylic ornaments & wood stars – Take a look at these pretty wodden stampsI have a cookie stamp which reminds me of these.

mixed_products_cchobby

Smukke lysestager i træ, de kan bruges som de er, eller giv dem en omgang maling, kobber/ pasteller vil klæde dem ualmindeligt godtÆblekasser skopudserkasse også i træ, idéel til dekoration, og vær med på noderne og plant planter i æblekasserne, arrangér din egen lille indendørshave. Skopudserkassen vil se rigtig lækker ud med masking tape kanter. Metal pendanter  jeg kalder dem for kæmpe kapsler, der er huller i siden, så de kan hænges op. Har allerede lavet et projekt med til jer, som I får en anden dag Store metal hjerter, altid søde på snor, til jul og til mor:-)

Candle holder made of wood so pretty that you can use them as they are, but copper/ pastel colors would make a good combo for these. Be trendy and make you own indoor garden in Apple boxes and keep your office supplies in this wonderful Wooden tray, use washi tape on the edges and make it your style. Metal hearts put them on a string and they are great for gifts, for votives and mom:-)  I call these giant bottle caps and I already have a project for you with these Metal pendants.

New_products_wood_cchobby

Alu tråd og  alu tråd flad der kan laves alverdens ting med wire og disse fåes i mange forskellige farver, lav eksempelvis disse spiral ophæng –  Kommer helt sikkert til, at lave en masse smuk julepynt i wireJuleophæng med grafiske motiver en super søde idé, det op til dig og dine smagsløg , hvordan disse herligheder kan kombineres og dekoreres.

Bonzai wire and bonzai wire flat You can make all sorts of things with wire and you can get these in a variety of colors and why not try this idea, lovely coil hanging decoration – I’m definitely going to make a heaps of beautiful Christmas decorations with wire. Christmas hangings with graphic design, a super cute idea, it’s up to you and your taste how these delights can be combined and decorated.

Wire_wood_ideas_cchobby

 

Juleophæng af quilling med recycling papir, genbrug er jo hot og her kan du få looket i en både moderne og sød idé. Vivi Gade Design, Paris – Vivi Gade er en design serie som bl.a. indeholder både tape, stof, papir mm. Paris serien er moderne og grafisk, men med en lille snert af varm nostalgi – Den her serie kan kombineres med nogle af de materialer, som du har i forvejen og stilen kan derfor blive helt personlig og din helt egen.

Christmas hanging made from Quilling with recycling paper, recycled’s hot and you can get the look in a both modern and cute way with this idea. Vivi Gade Design, Paris – Vivi Gade is a design series and it contains both tape, fabric, paper and much much more. The Paris series is modern and graphic, but with a slight hint of warm nostalgia – This series can be combined with some of the materials that you already have and completely personalize and express your very own style. Vivi Gade Design  is creativity the Scandinavian way.

Vivi_Gade_paris_collage_cchobby

 

CChobby har et uudtømmelig udvalg af materialer og produkter og der er masser af idéer med trin for trin vejledninger.

Få mere inspiration og idéer med trin for trin vejledninger her og check kataloget ud online lige her.

Det var så nogle af mine favorit produkter, har du læst kataloget? Har du nogle bestemte favoritter, vil super gerne høre, måske jeg også kunne bilve fristet:-)  Allerede i morgen, har jeg lavet et nyt og spændende projekt klar på eclectic trends blog, hvis ikke du så mit første projekt, kan du se det her – Så håber I svinger vejen fordi i morgen, vi ses!

Check out more inspiration and tutorials here – and you can check out the catalogue here.

Now I’ve shared my favorite supplies, have you seen the catalogue and if you have what’s your faves? I would love to hear:-) I’m pretty excited about tomorrow I’m going to share a new DIY on eclectic trends, so remember to stop by again tomorrow and in the meanwhile you could check out my last project here, have a beautiful day and thanks for reading!

creativ_company.dk

 

14 Kommentarer
 1. Wow…looks great…but not able to think on christmas yet 😉
  ibabe recently posted…Hot summer daysMy Profile

  • Hi Ibabe.
   Yes it is very tempting and exciting with new products and new ideas:-)No I know, but time really runs so fast;-) Hope you’re having a great time:-)

 2. love it.. in fact Love everything which have glitter..another beautiful post my friend 🙂
  Creative Mind recently posted…NailPolish Application TipMy Profile

  • Hi Khadija
   Ha ha yes glitter is a girls best friend:-)thank you SO much for your kind comment, have a great day my dear:-)

 3. Hej Mette!
  Jeg har først lige fundet din side nu, og jeg er fuldstændig vild med alt det du laver! Hvor er det fantastisk, du deler så gavmildt ud af alle dine ideer og ovenikøbet med DIY!
  Jeg fatter ikke hvordan jeg har kunnet undgå at finde din side!
  TAK!

  • Hej Inger Lise.
   Jamen der er jo SÅ mange dejlige og inspirerende blogs, så er da utrolig glad for, at du fandt frem til min:-) Håber du kan bruge nogle af idéerne og håber du svinger vejen forbi igen:-) Tusind tusind tak for dine søde ord og fordi du gav dig tid til en kommentar, pyyyh den gav lige et par ekstra cm i højden kan du tro:-)
   Ha en rigtig dejlig dag!

 4. That looks so great…thank you for inspiration…

  http://lttreasure.blogspot.co.uk/
  Lubica recently posted…City CentreMy Profile

 5. åhhh så mange skønne ideer :-)) Tusinde tak for alle ideerne, dem skal jeg helt sikkert kigge nærmere på. Og lige pludselig er det jo bare december.
  solrige sensommer hilsner, Nola
  Nola recently posted…Larmende idylMy Profile

  • Hej Nola.
   Ja, der er så mange dejlige idéer, det er jo næsten ikke til at vælge, hvor man skal begynde – Ja det føles jo som om, at tiden løber bare afsted med lynets hast, men det må jo være et godt tegn:-) Solskins hilsner tilbage, kh Mette

 6. Smiler over hele krydderen ;o)
  Jeg har det nemlig akkurat på samme måde. Og det gælder også mht. Panduros katalog, som også lige er udkommet. Herlig inspiration at bladre i. Og jeg skal da også lige love for, at du kaster inspiration af dig hér…Whau…og MANGE TAK :o).
  Hér er jeg så småt gået igang med planlægningen af årets julekort. Men dem håber jeg, du kigger forbi og ser på bloggen, når de bliver lagt op.
  Ha’ en fantastisk weekend. Kh. Anette
  HappyMade recently posted…Mojo Monday #308 – Because I think you’re specialMy Profile

  • Hej Anette.
   Ahh altså, hvor er det sjovt. Ja, jeg må indrømme, at jeg ikke har fået det bestilt endnu – Ved godt, at man kan se det online, men elsker nu, at sidde med katalogerne i hænderne:-) Det var skam så lidt, hi hi ja det var jo svært at få plads til det hele. Ej det lyder bare spændende, dem kan du tro, jeg OGSÅ glæder mig til at se:-) Håber din weekend har været helt vidunderlig:-) Kh Mette

 7. Tusind tak for tippet og alle dine fine links – det er jo et sandt overflødighedshorn af inspiration. Glæder mig til at bladre kataloget igennem, men ihh det bliver svært at begrænse sig… Tror stjernerne og lysestagerne er selvskrevet i min indkøbskurv 🙂 Ha en skøn dag.

  • Hej Anita.
   Det var så lidt – Hi hi ja, det kender jeg godt! Jamen altså, de hopper også selvsikkert i min kurv… gerne sammen med alt det andet. Håber I nyder sensommeren, ha en super dejlig aften:-)

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email