Alt Interiør feature & inspiration for my work space

Status & inspiration til hjemmekontoret.

 office_snippet

For de læsere, som har fulgt bloggen længe, ved I jo, at jeg for snart et halvt år siden fortalte om mit projekt nyt kreativ hjemmekontor. Kontoret er færdigt for længe siden, og mangler allerede ny inspiration.

Det nye nummer af Alt Interiør er på gaden og jeg elsker det magasin, med ALT hvad det står for – Og i dette nummer kan du se 2 af mine projekter, wauw kan slet ikke få armene ned, både pga. featuren men også al den lækre inspiration og DIY tips, jeg siger jer, der er kød på benet –

6 month ago I mentioned that I was going to redecorate a new creative workspace at home, it’s done long time ago so it already needs an upgrade.

The new issue of the danish Alt Interior magazine is out now and oh boy I love this mag. In this issue 2 of my projects are featured and I’m so honured – And I really wish you could see all those amazing DIY projects, tips and trend inspiration.

alt_interiør_blad

Med hovedet fuld af inspiration har jeg været på jagt efter idéer til kommende nyanskaffelser til det kreative kontor på Zalando.dk

1. Er vild med at have en plaid i ryggen og den her er super skøn. 2. nomess Copenhagen opbevaringskasse i træ. 3. Overdimensionerede knager i form af skruer. 4. Bloomingville gulvtæppe, som også kunne gøre sig god på væggen. 5. Opbevaringsløsning. 6. Fancy opslagstavler i kork. 7. normann copenhagen spejl. 8. normann copenhagen stage sølv, har altid levende lys tændt op denne årstid og denne vil være et fint makkerpar til mine lysestager i beton.

Filled with inspiration I’ve found some wonderful things for my new workspace on Zalando.dk

1. A blanket is a must in my office chair and I really love this knitted one. 2. Storage box from nomess Copenhagen. 3. Super- sized wall hooks, cool DIY look with bolts. 4. Bloomingville carpet, I would hang this on the wall. 5. Fun storage solution. 6. Cork I love it and these will go on my wall. 7. normann copenhagen mirror. 8. normann copenhagen candle holder a must for my desk and it will be a nice along with my own concrete votives.

work_space_decor

Inspireret af tendenserne lige nu med masser af metaller og spejle har jeg også fundet disse lækre sager – Tendensen med spejle er jeg super glad for, ikke fordi at jeg er særligt vild med det look, som møder mig i spejlet, men fordi at de kaster lyset rundt i rummet og gir det en ekstra dimension, så en spejlvæg er et must try projekt.

1. Vaser fra Broste. 2. Umbra cumulus spejl formet som et skøn sky. 3. Bøjle til alle mine ruller med silkebånd. 4. Skønt glasskab til mine små nispting og færdige projekter.

Mirrors and metal are hot and I would really love every minute with those treasures in my office.

1. Broste vases. 2. Übercool Cumulus mirror yes it’s a mirror cloud. 3. Hanger ideal for my ribbon and washi tape. 4. Enchanting display for keepsakes and my finished projects.

metal_trend

Læs iøvrigt om blog business og mød en masse fantastiske bloggere i Alt For Damerne. Selvfølgelig vender jeg tilbage med fotos af kreative kontor, når mit kamera er tilbagevendt fra reparation. Men fortæl mig, hvordan ser dit hjemmekontor/ kreative systue ud? Ha nu en rigtig god weekend, vi ses i næste uge selvfølgelig med en ny DIY.

I’m going to show you how my workspace looks like fully decorated, when my camera is back from service “vacation” but until then let me know how your workspace looks like, or your idea of the perfect one? 

Have a happy weekend, see you next week for a brand new DIY.

work_space

 

 

 

 

20 Kommentarer
 1. Namen altså, er dit kamera også til reperation nu? Jeg har endelig fået mit tilbage efter HALVANDEN måned uden. Uh, det var en hård tid, hvor jeg måtte ty til semi-kram.

  Lyder faktisk spændende med ALT-bladet. Især fordi du er med. Og fordi der er blogging med. Jeg er ellers ikke den store ALT læser, men denne udgivelse får en chance.

  Mit hjemmekontor? Jamen det er faktisk hele stuen. Alt inklusive. Men jeg går og sysler med en ide om at få et rigtigt arbejdsbord. Jeg har haft det før, men endte med at droppe det, fordi jeg oftere er kreativ i vindueskarmen, ude i køkkenet, i sofaen, ved spisebordet. Og så har alt mit skrammel på arbejdsbordet.

  KH
  tina
  tina recently posted…Færdig Herringbone PlaidMy Profile

  • Hej Tina.
   1 1/2 mdr!!? Det lyder HELT som utopi! Ja uheldigvis sendte jeg mit kamera til reparation, men efter service ankom pakken, mast sammen og åben i enden, ja også var optikken væk! ØV ØV ØV. Men glad for du har dit kram tilbage:-)
   Jamen det er en dejlig udgave.
   Åh det lyder da dejligt, med en sådan kreativitet, som får lov til at sprede sig – Det er jo også sådan, at det er sjovest! Ha ha og det lyder da vildt hyggeligt med syslerier i vindueskarmen! Jeg er bare nødt til at begrænse mig, for eller tager mit indre rodehoved overhånd;-)
   Tusind tak for din kommentar og håber du nyder ugen:-)
   Kh
   Mette

 2. Det kører bare for dig kære Mette. Hvor er det dejligt!
  Uh, det må være hårdt at undvære kameraet. Men jeg følger spændt med på dine kommende indlæg.
  frk. Smed/ Sine recently posted…DIY: Rombe-stempelMy Profile

  • Hej Sine.
   Ja, det er fantastisk at blive delt.
   Gisp ja det er lidt at en hurdle, men krydser kraftigt fingre for, at det snart løser sig. Åh tak kære Sine tak fordi du læser med, glæder mig bestemt også til at se dine igangværende projekter.
   Ha en smuk aften:-)

 3. Hello Dear, I bet your work space will be amazing.. Cant wait to see more details about it in your future posts.. Have a blessed Friday 🙂
  Creative Mind recently posted…Fall Inspired Twine Decorated MirrorMy Profile

  • Hi Khadija.
   Awww thank you, I hope you’ll like it – Just need to get my camera back and then I show you more:-) Hope you’re enjoying the week, Best wishes your way:-)

 4. Jeg har også læst denne måneds ALT Interiør med spænding, så deler din begejstring. Så dejligt at blive omtalt og få vist sine ting og så sammen med alt den fine inspiration.

  Tillykke med det!
  Christina / KreaVilla recently posted…Så er boxen åbenMy Profile

  • Hej Christina.
   Ja tillykke tilbage til dig – Det er jo SÅ lækker omtale du har fået, super flot:-) Og ja det er virkeligt en smuk smuk udgave af ALT Interiør:-) En dejlig aften til dig:-)

 5. Hej søde Mette.
  Dejligt for dig med alt den omtale;-)
  Jeg faldt også for ALT i denne uge, der er mange lækkerier, jeg tror, jeg skal forsøge mig med noget kork halløj, synes ideen med talebobler er super god.
  LIge pt. er jeg ved at sy af alle mine rester og rydde ud i mine gemmer, så mit krearum er under forvandling. Tror måske jeg skal vove at vise lidt derfra, når jeg er færdig, meeen det kan godt have lange udsigter – der skal jo være plads til 2 symaskiner, stof, også papir, blade etc…..Ved min side har mine børn så plads til at fylde og være kreative med perler, pensler og modelervoks – ja hvad kan jeg sige, det er godt med en kælder;-)
  Ha’ en dejlig weekend, her står den i fødselsdagens tegn og besøg.
  Efterhilsner
  Karen
  Hottentotten recently posted…Og vinderen er….My Profile

  • Hej Karen.
   Ja der er så megen inspiration der lige er til at knus elske:-) Åh det lyder som en fantastisk idé, kork er også super sjovt at arbejde med. Glæder mig til at se dit resultat:-) Nej, hvor er det spændende Karen – Og der lyder da helt fantastisk at kunne nyde dine børns selskab og kreativitet. Skønt med en hel kælder til at boltre sig i, ahh hvor er I heldige:-)
   Dejligt med fødselsdags fejring og hyggelige sammenkomster, håber I havde en fantastisk weekend,
   Kram herfra,
   Mette

 6. Hold op, hvor det bare går dig godt Mette – og som sagt før, så er det virkelig velfortjent!! Du laver nogle super fede ting… så sent som igår surfede jeg rundt herinde (jeg er altså lidt forelsket i dit “floating table” – dét kunne jeg altså godt tænke mig at lave. Og så kom jeg lige til at kigge lidt julepynt fra sidste års kalender; ååhh, hvor var der mange lækre ting. Det var lige omkring den tid jeg fandt ind hos dig. Det er jeg glad for jeg gjorde 🙂 🙂 Ha en dejlig weekend, Mette
  Anne-Mette recently posted…Frimærker kan også bruges…My Profile

  • Hej Anne-Mette.
   Tusind tak sødeste! Det lyder da skønt – Jamen det er også et super nemt projekt og så anvendeligt. Tak, hvor er det dejligt at høre – Ja nu er det jo snart den tid igen. Jamen det kan du tro, at jeg også er! Har stadigt alle dine fantastiske gelli plate indlæg i hovedet, mums så inspirerende!
   Håber du har nydt ugen, ha en dejlig aften og tusind tak for din varmende kommentar:-)

 7. Wow! First it is a pity that here is imposible to find those kind of magazines…miss those inspiring diy and pictures (althought I cannot read a word, used to buy when I travelled).
  Second! wow….I didn´t know zalando has decorating goods…and i don´t know if that´s ok or not 😉
  Looking fordward to see your new place!
  ibabe recently posted…Corner view: eveningMy Profile

  • Hi Ibabe.
   Yes I’m sorry that you can’t get a peak of all the wonderful inspiration. Have you seen the latest issue of 91 Magazine, it’s online and free:-)
   I did’t knew either! I was looking for a new winther coat but found sooo much more;-) Thank you dearest, looking forward to share with you:-)
   Have a wonderful evening!

 8. Kæmpe stort tillykke med dine features. Hvor er jeg glad på dine vegne. Dine projecter er altid banebrydende og friske, så jeg kan sagtens forstå at de har napset nogen af dine ting 🙂

  Jeg ville rigtig gerne have mødt dig i DK, men tiden randt fra os. Næste gang? Vi kommer snart igen 🙂 Du må lige skrive til mig om du er på sjælland eller jylland eller hvor? 😉

  Tillykke igen med din feature 🙂
  Katja @ Shift Ctrl Art recently posted…Our trip to Denmark – part II of IIMy Profile

  • Hej Katja.
   Tusind tusind tak! Har kun den samme ros tilovers for dig. Så fuld af beundring over alle dine inspirerende og fantastisk projekter!
   Ja det kan jeg godt forestille mig. Jamen altså, det kan være at det blir i maj? Der er det jo at the Hive rammer København.
   Tusind tak for din søde kommentar, du kan altid få min dag til at nå uanede højder:-)
   Ha en smuk dag!

 9. Endnu engang tillykke med omtalen, det er så fuldt ud fortjent 🙂
  Jeg er stadig i gang med projekt istandsættelse-af-Bonus-værelse, og først derefter kommer turen til mig selv – men jeg samler inspiration og glæder mig til at indrette…
  Anita recently posted…Reima vinterjakke og rabatkodeMy Profile

  • Hej Anita.
   Tusind tak, hvor er du sød! Jamen altså, det er da så spændende og det kan kun blive et fantastisk Bonus rum:-)Glæder mig helt vildt til at se begge dele. Ja det er en vidunderlig process, elsker den måde, hvor ny inspiration og idéer opstår. Rigtig god fornøjelse og ha en super dejlig aften:-)

 10. Again, Congrats for the feature, Mette! The magazine really has a good eye! 😉
  I love that oversized hooks! So so so cuteee!
  onel recently posted…Mini Sewing Kit in a Chocolate TinMy Profile

  • Hi Onel.
   Thank you SO much, you’re so kind. Ha ha yes they really caught my eyes too. Supersized things are so fun:-) Enjoy your day and have a happy week:-)

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email