Kreative Dage 2013

 

Så går det løs.

Kreative_dage_fredericia

Messen Kreative Dage løber igen af stablen og det går ikke stille for sig.

Du kan møde Nicola Kragh Riis, Boligredaktør på Alt for Damerne & har udgivet bogen Forvandlinger i boligen sammen med Anitta Behrendt. Strikkeguruerne Arne & Carlos kommer og tryller med garn og pinde – Hils på Cecilie Hother, som har eget smykkefirma Blæst og hør om tankerne bag hendes smukke smykkekollektion.

This weekend is going to be very creative – I’m attending the biggest crafts fair here in Denmark and am I excited or what? YES I am:-)

You might know Nicola Kragh Riis, editor at the Danish Magazine Alt for Damerne is going to speak about how you can make easy and inexpensive ideas for your home. Further more the Norwegian/Swedish fashion designer duo,  Arne & Carlos is going to rock the stage.  Cecilie Hother a Danish Jewelry designer is going to show some of her beautiful jewelry collection.

Vivi_Gade_Paris

Creativ Company afholder workshops, hvor du kan få fingrene i den nye lækre serie fra Vivi Gade, Paris og lær at lave de smukkeste 7-takkede julestjerner.

Hvis du kommer, så husk at deltage i konkurrencen om gevinster for over 50.000 kr. Hovedpræmien en kreativ forkælelsesdag hos CChobby – dig & 20 af dine venner får lov til at gå amok i Creativ Company’s sortiment en hel dag, værdi 40.000 kr.!!! – Desuden kan du vinde et årsabonnement til Boligliv og meget mere. Vil tilføje, at hvis jeg vinder, gir jeg 20 af bloggens læsere mulighed komme med, så kryds fingre, det kunne være SÅ sjovt:-)

Ses vi? Det håber jeg:-) I morgen har jeg fornøjelsen af at være tilbage hos Gudy på eclectic trends til et nyt DIY projekt, vi ses!

Creative Company is going to show us the new design serie from Vivi Gade, Paris – This one is surely speaking to my heart, so clean, graphic & scandinavian craft supplies.

I’ll be hunting down cool inspiration and new ideas on this fair and of course I’ll share them with you later on.

Furthermore I’m hoping to see you tomorrow – I have the honour once again to guestpost on Gudyprecious blog eclectic trends, a trendy storage DIY, so see you soon and thanks for reading.

 

 

 

13 Kommentarer
 1. Jeg har desværre ikke mulighed for at komme til Fredericia. Jeg var til Kreative dage i Rødovre sidste år. Syntes at der var rigtig meget af det samme ved de forskellige stande. Men jeg håber at du får nogle rigtig gode dage i Fredericia.
  frk. Smed/ Sine recently posted…Nu med Facebook sideMy Profile

  • Hej Sine.
   Ah det var da ærgeligt, men du har sikkert også en masse som skal være klar til julesalget:-) Ja, det var der også i Fredericia, men det var skønt at se nogle af de gamle håndværk stadigt blir holdt i hævd.
   Ha en rigtig dejlig aften:-)

 2. Uh, jeg skal afsted imorgen med mine kollegaer og jeg skal da helt sikkert huske at deltage i dén konkurrence. Og hvis jeg ikke vinder, så håber jeg du gør 😉 Måske ses vi! Rigtig god aften 🙂
  Mette recently posted…Lucky number 4 & 21My Profile

  • Hej Mette.
   Håber I havde en skøn og inspirerende tur – Det var super dejligt at se så mange stande og alle de flotte, spændende og tidskrævende værker på de forskellige stande. Fik også hørt Nicola Kragh Riis’s foredrag og købt “Forvandlinger i Boligen”, den er SUPER god og inspirerende:-)
   Krydser også fingre for dig:-) En rigtig dejlig aften til dig.

 3. ENjoy a lot….that´s sound great opportunity to learn and take out all the creativity you have inside.
  ibabe recently posted…Corner view: sacred spacesMy Profile

  • Hi Ibabe.
   Thank you so much Ibabe. It was a wonderful fair and it’s always super exciting to meet so many creative crafters and admire their beautiful work. Have a beautiful week!

 4. Rigtig god tur Mette. Jeg var der sidste år og det var super godt 🙂
  Håber at du vinder stort …Go’ aften til dig knus
  Ravogkrat recently posted…Mit nye husalterMy Profile

  • Hej Gitte.
   Ja, kan godt huske at du skrev om turen – Det var en rigtig dejlig tur i godt selskab og skønt at se så megen kreativitet live:-) Ih ja det kunne være skønt, krydser også stadigt fingre:-) Og en dejlig aften til dig, knus:-)

 5. Ej hvor fedt, jeg vidste ikke der var sådan en messe. Tak fordi du gjorde opmærksom på det! 🙂 Jeg elsker at være kreativ og har også selv en blog fyldt med kreative DIY’s. Så det kunne da være jeg skulle afsted og få noget inspiration 🙂
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  • Hej Maria.
   Det kan du tro, at der er. Det er en årlig messe, du kan desuden prøve at google husflidsmesser, det er altid skønt at se kreativiteten blomstre:-) Jamen det lyder da rigtigt spændende Maria, glæder mig til at komme forbi.

   • Mange tak. Ja det vil jeg prøve at søge efter, Fredericia er nok for langt væk, men det kan jo være der kommer noget tættere på mig 🙂 Det lyder i hvertfald som noget lige efter min smag 🙂 Din blog er super dejlig 🙂 Jeg vil prøve at finde den på bloglovin så jeg kan følge med 🙂
    Maria recently posted…Gæsteblogger Juliane AxenMy Profile

 6. Hej Mette! Åh gad godt jeg skulle med, men jeg er alene hjemme med en snart to årig, og hun er ikke så nem at have med sådan et sted:( Håber det bliver godt – og held & lykke med konkurrencen!! 😉
  Knus fra Lil

  • Hej Lil.
   Åh ja, det kan jeg godt se – Jamen så kan det være, at Maja er klar til at komme med næste år:-) Tak søde Lil og ha en dejlig uge, knus Mette

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email