Wish List inspiration

My gift shopping

Gift_mood

Realiteterne er, at der allerede er under en måned til Juleaften – Normalt er jeg ikke en af de overskudsagtige mennesker, som begyndte at købe gaverne for længe siden. Men selvom jeg går ind for at støtte de fysiske butikker, får jeg også ordnet en masse køb over nettet.

Oh dear I just realized that it’s not even a month before Christmas – Normally I’m not very organized according to gift shopping but I always manage to get it all wrapped up for the big evening because I’m shopping for gift both in the fysical stores and webshop.

Gift_moodI

En af de gaver, som blir købt på nettet hvert år (dog i en ny version), og det er mandens gave – en strik fra esprit.dk – Det manden selv som har forelsket sig i mærket med pga. pasformen og jeg har pga. holdbarheden. Ja også er jeg bare rigtig glad for at købe julegaver på nettet, så idag vil jeg dele lidt af de sager, som i mellemtiden er røget på min ønskeseddel og måske lidt inspiration til dine julegavekøb/ ønsker.

One of the gifts that I’m always buying is knitwear from esprit.com – I love the brand for it’s durability and my hubby is a big fan of the excellent fit. Lucky me I did not only find the gift for my hubby, but also something to put on my own wish list. So here’s some gift inspiration.

Esprit_wishlistI

1. Grå bluse    2. Skjorte   3.  Sort strik  4. Smartphone etui

1. Chunky knit   2. Shirt  3. Black knit     4. Smartphone case

Esprit_wishlist

1. Fyrfadsstage   2. Øreringe    3,5 & 7.  Fyrfadstager   4. Ring, 3-farvet   6. Ring med læder   8. Halskæde, sterlingssølv rosaforgyldt

1. Votive    2.  Earrings   3,5 & 7.  Tealight holder metallic look   4. Ring    6. Ring with leather detail   8. Necklace, silver & redgold plating

Smukkeste sager og som I kan se, faldt jeg for alle de kobberfarvede smykker.

Ligesom andre webshops har esprit.dk også fået det virtuelle prøverum – Det virker perfekt og du kan ændre det meste af modellens udseende, har kun et sprørgmål, hvor kan man aldrig ændre på kropsfaconen, altså pære/ æblefacon… så fik man måske et endnu mere realistisk indtryk af hvordan tøjet vil sidde;-)

Ikke mere julegave inspiration fra mig lige nu, men har du lyst til at dele, hvor du køber julegaver, om du shopper på nettet? Kan du dele det i kommentarfeltet nedenunder.

– Er ved at lægge sidste hånd på mit næste DIY projekt til jer, ha en smuk onsdag!

As you can see I’m drawn to anything with a look of redgold/ kobberlook and also beacuse of the season, anything metallic.

A new feature on esprit.com is the personal changing room and it work like the other ones that I’ve tried before – A certain question always come to my mind: why isn’t the feature… change body figure, apple, pear, too low…. available? I think that would give a more realistic look;-)

If you want to share, it could be fun to hear if you do the gift shopping for Christmas on the web? And maybe where?

Now I’m off to add the last touch on the next DIY project that I have for you, enjoy your day!

Gift_moodII

 

 

8 Kommentarer
 1. Mette, I love your gift suggestions, especially the leather smartphone case and the darling earrings!
  Meeha Meeha recently posted…A Little CelebrationMy Profile

  • Hi Michaela.
   So glad you enjoyed my suggestions – Yes indeed I love the look of the worn leather and the earrings are timeless. Hope you’re enjoying December and keep those wonderful Christmas ideas comin:-)

 2. Sikke nogle lækre gaver du viser Mette 🙂
  Jeg har endnu ikke fundet mine ønsker frem, men mon ikke det kommer snart. Da jeg var barn var BR kataloget et stort hit og ønskesedlen var kilometer lang *hi hi* Jeg har tit købt adventsgaver og pakkekalender via nettet med stor succes – den personlige gave er en af butikkerne En dejlig dag til dig i morgen knus
  Rav & Krat recently posted…Give awayMy Profile

  • Hej Gitte.
   Åh ja – Jeg havde det på helt samme måde, der var æselører og krydser over det hele, det var en fest at bladre det katalog igennem igen og igen:-) Jamen det er også super nemt & bekvemt – Ja du er sikkert en af dem, som altid finder på en brand go´gaveidé.
   Tusind tak kære Gitte og ha en rigtig dejlig aften, Knus:-)

 3. REally not thinking much about christmas….I need to know how much will I earn this month…and then decide…but If I could….my wishlist is so great…but just one thing…that my coming nephew will born ok…that´s all
  ibabe recently posted…Corner view: petsMy Profile

  • Hi Ibabe.
   Yes it’s the season of spending – But instead of only spending I do make handmade gifts and sometimes I give experiences. Mostly I take my mom somewhere she’d like to see and those trips are something both she & I are looking forward to. So you’re going to be an aunt, congratulation Ibabe!
   Have a lovevly week:-)

 4. dejlige gaver. Jeg vidste slet ikke at Esprit har fået virtuel prøverum, det lyder da ret smart. Er selv en stor fan af deres tøj 🙂
  Her er der heller ikke købt nogen gaver endnu 🙂
  Skøn weekend til dig 🙂

  • Hej Nola.
   Jo, det har de skam, det er rigtigt sjovt at forsøge med forskellige outfits og flere lag, sko mm. Jamen det er også altid dejlig kvalitet og man ved, hvad man får:-)
   Nej, går også og venter på, at der tikker nogle ønsker ind, ellers må jeg jo være kreativ:-) Og en rigtig dejlig uge til dig Nola!

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email