DIY Heart-Shaped Copper Earrings for Valentine’s Day

Trending copper, pearls and hearts.

copper-heart-earrings-DIY

Weekenden, måske vinterferie og Valentine’s Day lige om hjørnet –

Idag har jeg lige en glædelig nyhed at dele med jer! Jeg har nemlig fået æren af at bidrage med indhold på Tuts+ Crafts & DIY Tutorials.   

Tuts+ kan du lære næsten alt lige fra, hvordan du kreerer dit eget webdesign, foto tips og selvfølgelig DIY projekter, så snyd ikke dig selv for masser af kreativ inspiration samt spændende emner.

Jeg håber I tager godt imod mit allerførste projekt, DIY Heart-Shaped Copper Earrings for Valentine’s Day, som forener trenden med perler, kobber ja også den forestående dag, Valentinsdag. 

En smuk fredag til jer, vi ses!

Yay Friday another day to celebrate and boy do I have something to celebrate, hopefully with you!

It’s with such great honour that I’m now a Crafts & DIY instructor for Tuts+

Tuts+ if the place if your want to be teached creative and technical skills related to almost all kinds of topics – and I’m in such creative company by so talented contributors, you’ve got to check the makers and their project on Tuts+ Crafts & DIY Tutorials.

I’m very excited and I hope you’ll enjoy my very first project, DIY Heart-Shaped Copper Earrings for Valentine’s Day.

Wishing you a wonderful Friday, see you soon!

DIY-copper-earring-valentines-day

6 Kommentarer
 1. Hold da op hvor er de flotte. Dem er jeg helt vild med. Nu må jeg over på Tut og se hvordan du har lavet dem. De er afsindig fine. Jeg er ikke meget til hængeøreringe normalt, men dem her kan jeg virkelig godt lide. Ha en rigtig god weekend Mette. Du har som sædvanlig lavet endnu et super og originalt project.
  Katja @ Shift Ctrl Art recently posted…IKEA hack: Dipped Bekväm step stool with Tejn faux sheepMy Profile

  • Hej Katja.
   Ih super glad for du kan li dem! Lyder dejligt, der er altså også bare så mange spændende projekter på tuts+ har selv nogle projekter på min to-do liste:-) Nej jeg bruger normalt heller ikke hængeøreringe, men de her føles anderledes, når man har dem på, de dingler ikke sådan. Tusind tak for dine søde ord kære Katja og glæder mig meget til, at se hvilke fantastiske projekter du har gang. En smuk dag til dig!

 2. EJ, hvor er det smart! Genialt at udnytte låsen til vedhæng! 🙂
  Trine Mikkelsen recently posted…HAMA-artMy Profile

 3. Tillykke Mette – fedt, som du kommer rundt og viser, hvad du kan af spændende ‘ting og sager’. Stort og ikke mindst velfortjent skulderklap til dig.
  Og hvor er de altså søde, de øreringe! Og genialt fundet på at bruge bagsiden til vedhænget. Jeg kunne virkelig ikke greje, hvordan det hele var sat sammen ;o).
  Men så var det jo godt, at du endnu engang havde lavet en fin og udførlig TUT :o).
  Ønsker dig en skøn weekend.
  Knus, Anette
  HappyMade recently posted…Card and Scrap #69 – brug stemplerMy Profile

  • Hej Anette.
   Tusind tusind tak, hvor er du bare sød og du aner ikke hvor meget din kommentar varmer! Ja er lukkelåsen indbyder jo simpelthen til det, så det var oplagt at påsætte lidt flere perler. Håber du nyder forårets komme og du har sikkert fået kreeret en MASSE ny og vidunderlig inspiration, som jeg må over og kigge på nu. En super dejlig dag til dig!
   Største kram
   Mette

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email