Creative Danish Craftmanship – The Hive

Danish Craftmanship that rocks

MONIQUE_PRODUKT

Tid til månedens indlæg om The Hive Blog Konference – har du en indre blogger i maven, lyst til ny inspiration til din blog eller lyst til at møde en masse talentfulde bloggere, så sker det hele i København på hotel Scandic Sydhavnen, d. 17-18 maj 2014. Billetterne er sat til salg og flere detaljer om eventen finder du her.

Design skaber gode produkter og gode produkter og godt arbejde forudsætter godt håndværk. Idag har jeg fundet nogle forskellige produkter, hvis skabere gir frisk pust til Dansk håndværk og design.

I’m posting once a month about The Hive Blog Conference – the tickets are online now so if you want to be inspired, learn new skills and meet talented bloggers you can get it all in the Wonderful Copenhagen at the Scandic SydhavnenMay 17-18th 2014. Go and check out more details about the program and speakers right here.

Denmark are internationally recognized  for our craftsmanship – and craftsmanship, obviously, isn’t something that just happens. Craftsmanship is the quality you’ll get from creating with passion, patience, and attention to detail. I’ve some great example on this these right there.

Monique Consentino er designstuderende  på TEKO og stifter af monq. Monique skaber nordisk design, med øje for det funktionelle og æstetiske. Både med møblet Mildred, første foto samt nedenstående, Trianglen, er udtrykket så overraskende og smukt på én gang. Kreativt design, som sætter nye standarder.

Monique Consentino studies at TEKO Design and Business School – and as you can see from the first photo and the second, Monique treats her ideas with that special nordic feeling. monq design is functional and aesthetic in such a compelling way and for me this is creativity beyond imagination.

Triangle - Monq

Kasper Kjeldgaard studerer ved Kunstakademiets Designskole – og skaber de mest vidunderlige uro’er, lamper og objekter, som fortæller deres helt egen unikke historie med deres fantastiske formmæssige sprog og samspil med kontrasten i materialerne. Hvert eneste værk er dragende i udtrykket og håndlavet.

Kasper Kjeldgaard studies at the Royal Danish Academy of Fine Arts – and does the most beautiful things with paper, cork and metals. Especially Kasper Kjeldgaard’s mobiles and origami-inspired pedants tell the stories about the understanding of materials, design and motion, the objects are handcrafted.

Kasper-Kjeldgaard

ARTTILES er startet af Anette Nørmark og Trine Galschiøt. De to kunstnere har skabt en Kunst- og designvirksomhed, hvor de giver deres bud på, hvordan vor tids keramiske fliser også kan se ud. Der er masser af mønstermiks og farver på paletten, et fantastisk bud på, hvordan du kan personliggøre en et hjørne eller en hel væg hjemme hos dig.

ARTTILES, Anette Nørmark and Trine Galschiøt two Danish artists has created a wonderful world of handmade ceramic tiles. You’ll find all kinds of pattern, colours and inspiration. This give you the oppotunity to combine tiles and art at your home. Stunning  art tiles!

ARTILLES.DK

RO – Rebecca Uth og Ole Kiel, der begge har arbejdet for Georg Jensen, har formået at forene kunst, design samt håndværk i deres smukke kollektion. RO kollektionens design vidner om en passion for tidsløs funktionalitet og materialerne understreger kvalitet og sans for æstetik.

RO is established by Rebecca Uth og Ole Kiel.  The collection is classic rooted in Nordic design traditions of fine woods and functional solutions, all mixed with sense of long lasting shapes, fascination drawn from nature and the simple modern living.

Ro - collection

Pønt, smykker af Lone Kejser – Lone Kejser bruger ædelmetallerne på en sådan vis, at designet samtidigt er tidløst, unikt og minimalistisk. Linierne er rene, feminine, men også rå. Der er rig mulighed for at skabe sit eget individuelle look ved at mikse og matche, så det er kun fantasien som sætter grænserne for brugen af smykkerne.

Pønt is a Danish collection of jewellery, designed by Lone Kejser. Words that come in your mind are simplicity and that nordic feeling. Such delicate touch of precious metals and elegance.  The pieces are contemporary in design and accessible to wear. The simple forms are the base of each piece which tells a beautiful story of craftsmanship.

pønt-lone-kejser

Tusind tak fordi I læser med, vi ses snart til et nyt kreativt projekt, en smuk dag til jer!

Thanks for reading I’ll see you soon for a new creative project, enjoy your day! 

 

 

8 Kommentarer
 1. Sikke nogle skønne produkter!

  • Hej Mathilde.
   Ja, jeg helt enig, det er så vidunderligt at se, når design og kreativitet går hånd i hånd.
   Iøvrigt super fin etsy shop du har, var lige inde og kigge på dine dejlige lædersager:-)

 2. How fun 🙂
  Creative Mind recently posted…3D Card Making with ThermocolMy Profile

 3. Love those wooden works, and silver earrings are so ethereal….
  Ibabe recently posted…First snow walksMy Profile

  • Hi Ibabe.
   Yes they are very impressive! And I’m already in love with the jewellery. Hope you´re enjoying the week dearest!

 4. With all that talent, it’s going to be a GREAT conference for sure!
  Christine recently posted…Triplet Tote Tutorial – Sewing for Beginners {Craft Snob}My Profile

  • Hi Christine.
   Year it’s the first one, that I’m attending, so I’m super excited. Hope you’re having a great time and looking forward to pop over and see what you’ve been up to.

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email