Søstrene Grenes New Interior Line

Impeccable & Inexpensive Interior News

Søstrene-Grene-event

Søstrene Grenes historie er vel det, som man kan kalde et rigtigt godt eventyr.

Det er jo ingen hemmelighed, at du kan finde alverdens dimser og dutter fra alverdens lande – og det er vist heller ikke nogen hemmelighed, at Søstrene lige har lanceret deres nyeste bolig accessories.

A good story always begins with “once upon a time” and it’s another way of saying: Hey listen people I’ve got something for you, I’ve got a feel-good adventure to tell you about – Do you know the Søstrene Grene?

Søstrene Grenes Interiør Nyheder

Søstrene Grene inviterede til en hyggelig og inspirerende aften, hvor  skønne bloggere og jeg kunne få lov til at se og røre ved alle de nye og lækre produkter.

Søstrene Grenes kreative direktør, Chresten Grene fortalte med gejst om Søstrenes sande forretningseventyr. Om deres forunderlige verden, hvor du ikke blot får varer i kurven men også oplevelser for alle sanserne. Du kender det sikkert, der er dimser, som man kan grine af, fortryllende duftlys og smukke pyntegenstande som fryder øjet, det hele til ingen penge.

When talking about the story of Danish trading company Søstrene Grene, you could start with “once upon a time” because what started as a small boutique the Søstrene Grene are grown in both Denmark and abroad. I’ve been invited to the launch of the new Søstrene Grene Interior line, and what a story they told with words, music, great food and Danish hygge.

Here’s my photos from the evening.

Søstrene-Grenes-Bolig-Nyheder-2014

Chefdesigner Kristina Kirkegaard fortalte om selve designprocessen og tankerne bag Søstrene Grenes produktlinjer og herefter indbød lækre tapasretter til smagsoplevelser af en anden verden.

Sweet treats for the eyes and mouth-watering tapas.

Søstrene-Grenes-Bolig-Interiør

Søstrene-Grenes-Interior-News-2014

Desuden fik vi lov til at shoppe i butikken, hvor de smukke kobberting funklede intens blandt de lækreste produkter i træ. Som I kan se på mine fotos fik jeg købt skønne opbevaringsæsker og jeg er helt forelsket i den sekskantede kasse og har allerede et DIY formål med den.

The latest adventure from Søstrene Grene is their new home accessories – and they really nailed it here. Such a great collection of geometric inspired products and their coffee tables gained a huge success in no time, they are already sold out!

And do take a look at their brilliant accent coloured pillows they will instantly enliven a cool contemporary space –

Søstrene-Grenes-Forårs-Nyheder

Opbevaringskasserne har indtil videre fået en plads på mit nyindrettede kontor, men lad mig høre, har du fundet nogle nye favoritter hos Søstrene Grene?

As you can see I did bought some wonderful wood storage boxes and they’ve already found a place in my new home office.

Geometriske Lysestager

Søstrene-Grenes-Bolig

Søstrene-Grenes-Bolig-Nyheder

Håber I nyder ugen og glæder mig til vi ses til et nyt DIY projekt.

Tusind tak til Søstrene Grene for en fantastisk aften og tak for dejligt selskab til alle de dejlige blogdamer!

So tell me, did you spot any Søstrene Grene must-haves or something great for your home?

Hope you’re having a creative week, I’ll be back soon with a new DIY so until, be creative and happy crafting!

Søstrene-Grenes-Interiør-Nyheder-2014

24 Kommentarer
 1. It looked like a great night and what incredible homewares! Im obsessed with those geometric candle holders, they would look perfect in my living room and bedroom!

  • Hi Natasha.
   Indeed it was such a great evening. Year they are one of my favourites too and for that price it’s right ok to buy a bunch – so I hope you’ll visit Denmark some day;-) In the meantime you could try etsy for something similar.
   A happy day to you!

 2. Der er så mange lækre ting. Jeg må vist en tur i den lokale Søstrene Grenes og se om der er mere tilbage 🙂
  Signe // Copenhagen Kiddo recently posted…Sejt drengetøj fra MarMar CopenhagenMy Profile

  • Hej Signe.
   Jamen det er der i hvert fald og med de lave priser er det altid ok at gå lidt shop amok:-) Håber du fik fingrene i noget lækkert:-)

 3. De har altså gjort det godt, Søstrene! Jeg gik desværre forgæves efter kasserne, som jeg også godt kunne have brugt på begge børneværelser, æv. Jeg synes godt nok de formår at ramme nogle tendenser, og så – ja – til ingen penge. Godt gået 🙂 Glæder mig til at se, hvad du får lavet med den sekskantede 😉
  Trine Mikkelsen recently posted…FastelavnskonkurrenceMy Profile

  • Hej Trine.
   Det har de i hvert fald, de er gode til at have fingeren på pulsen og fine tingene til den rigtige pris, de kære Søstre! Ej det er jeg da ked af at høre, men mon ikke der snart dukker nye forsyninger op. Jamen projektet er også lavet til jer, men må lige vente lidt endnu med at komme på bloggen. En rigtig dejlig dag til dig søde Trine.

 4. Ej hvor er jeg misundelig lige nu. På den gode måde. Jeg må ha en flybillet til DK straks!! Hold op nogle lækre ting der er kommet. Da jeg var i DK til jul var jeg derinde og købe de lækreste små glas jule svampe.

  Jeg håber der er nogen af de ting tilbage næste gang jeg kommer.
  Katja @ Shift Ctrl Art recently posted…Our staircase remodel – before and demoMy Profile

  • Hej Katja.
   Hi hi, ja kom endelig vil da frygtelig gerne en tur i SG sammen med dig. Ja, det er det sjove ved Søstrene, der er altid nyt og spændende på hylderne. Lyder som nogle rigtig dejlig glas du fik med hjem. Ja mon ikke, tror deres bestsellere får lov til at tage hyleplads i længere tid. En rigtig dejlig dag til dig Katja!

 5. Such a cool looking brand. I hope that it will consider this side of the world when in their expansions. The wooden boxes are always a good idea and I’m looking for something like that at the moment to put all of the odd collections that haven’t a home yet. Have a great day Mette! Mel xx
  mel recently posted…Wacamole Ceramic PlantersMy Profile

  • Hi Mel.
   Yes it sure it – they actually have a store in Chiba, Japan but I know it’s still a bit away from your shoppping area – but I’ll definitely cross my fingers that they’ll consider NZ! Year I know that problem, it’s always great to have a place to storage all those lovelies that need to be organized and kept in place. A wonderful day to you Mel, big hug Mette

 6. Nøj, jeg glæder mig til din DIY. Desværre fik jeg ikke fat i en af de sekskantede…men måske noget andet kan bruges…

  Ærgerligt at vi var i hver sin ende af landet, ville gerne have hilst på dig 🙂
  Anita recently posted…Norlie give awayMy Profile

  • Hej Anita.
   Ej, det er jeg da ked af at høre, men mon ikke de kommer på lager igen. Jeg skulle nemlig også have hapset nogle flere, da de var der:-) Hvad angår DIY’en så kan du brugen hvilken som helst slags trækasse, den kommer i den nærmeste fremtid.
   Jamen i lige måde Anita, men mon ikke det lykkedes, der er jo dejlige arrangementer på kryds og tværs af landet næsten hele tiden.
   En rigtig dejlig weekend til jer!

 7. Could by all the items….lovely!
  ibb recently posted…Spring ?My Profile

  • Hi Ibabe.
   Hi hi, year I agree on that. Hope you’re enjoying Spring with all it’s visual pleasures, have a lovely day!

 8. Det ser alt sammen rigtigt fint ud! Gik dog forgæves allerede på anden dagen, øv øv! Men så er det jo skønt de har andre fristelser 🙂
  by Blikfang recently posted…Knækbrød m. tranebær & kanelMy Profile

  • Hej Pia.
   Ja, det er dejligt med SÅ mange ting som frister, ja og du har helt og aldeles ret. Man kan altid finde noget andet istedet:-) En rigtig dejlig dag til dig søde Pia!

 9. Amazing post,such a cool products….thank you for sharing…

  http://lttreasure.blogspot.co.uk/
  Lubica recently posted…White…My Profile

  • Hi Lubica.
   Thank you veru much, year all their new products are new favourites for me;-) Hope you’re having a great week!

 10. Søstrene Grene har bare et fantastisk koncept er ALTID et besøg værd. Vi er så heldige at have en fin størrelse af én af dem i Herning, hvor jeg bor. Og jeg er NÆSTEN altid inde forbi. For der er jo ALTID kommet ét eller andet nyt og spændende for både børn og voksne.
  Super oplevelse for dig at være med til deres event, og dejlige billeder, du kvitterer med hér.
  Ønsker dig en skøn og solrig uge.
  Kram, Anette
  HappyMade recently posted…One day at a time – Kortudfordring hos Heidis Kreative HuleMy Profile

  • Hej Anette.
   Du har helt ret! Og synes altid at man kommer ud med et eller andet helt fantastisk som har reddet dagen. Ej, har aldrig besøgt den i Herning, lyder helt bestemt som om, at den også er et besøg værd. Det var det bestemt, jeg er helt vild med alle deres forårs nyheder! Håber også du har gang i en dejlig kreativ og solbeskinnet uge, største kram herfra til dig!

 11. Så fint et indlæg.. Hyggeligt at se alle de mange blogpost fra samme aften og hvor forskellige de alligevel kan blive 🙂 Og selv tak! -Det var jo så hyggeligt og tak for gaverne.. Vi har sørme fået ny olie- og krydderi kasse i køkkenet og dullegrejskasse i soveværelset 😉
  Jeg håber alt går vel og at du ikke har lavet flere ulykker 😉
  Frk. Hansen recently posted…SLØJFE DIYMy Profile

  • Hej Frk Hansen.
   Tusind tak og i lige måde!!! Ja, det er super sjovt at se – Jamen det var super hyggeligt som altid søde Gabi og det var da så lidt! Nej, hvor lyder det bare hyggeligt! Jamen så må jeg da ha en i nogle flere, vil bestemt også gerne have en olie og krydderikasse, super idé også til dullegrej! Hi hi nej heldigvis, resten af fingrene er intakte, kniven er også smidt ud. Håber du nyder foråret:-)

 12. I went to Soestrene Grene for the first time last week – love it!
  Your photos are fab as usual! Can’t wait to do your photo tutorial at the HIVE and finally meet you!!!! hx

  • Hi Hege.
   Oh that sounds wonderful, in Norway or? Yes there’s so many things to love and the price tags are hard not to love:-) Thank you so much Hege, only got the same roses for you! Yay that going to be amazing!!! Can’t wait to see you, it’s going to be a weekend filled with thrill and buzzing inspiration! See you very soon:-)

Skriv et svar


CommentLuv badge

Latest posts

Subscribe to Blog via Email